Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.12.2014 14:43:10
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Baby blue, nista to ne znaci. Sutra ces ti nama javiti lepu betu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.12.2014 15:03:41
|
|
|
|
pozitivna
|
Lidija ! Da li ces upotrebiti neku blastu ili ,ces nesto novo ? poz.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.12.2014 19:40:08
|
|
|
|
17 joka
|
Bubi, Cestitam na dva srculenceta Maki, da bude puno lepih embriona Beby, nemoj tako draga, imaj nade, razmisljaj potitivno, ti si jedan veliki borac, heroj, bices majka samo cvrsto veruj i nikada nema odustajanja ja svim srcem navijam da nas obradujes lepom betom sutra Pozitivna, ja sam se malo udaljila da nesmetam
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.12.2014 19:44:45
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Joko ja te vijam po temama
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.12.2014 19:46:27
|
|
|
|
17 joka
|
e duso moja za vas lepojke
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.12.2014 20:45:23
|
|
|
|
baby_blue
|
Ja i ne kazem da cu ikad odustati,idemo dok ne uspe. Ali ovo je totalno neizvesna stvar,pa ne treba imati prevelika ocekivanja,bolje malo ravnodusnije cekati tu betu,pa kakva god bila,jer se u suprotnom izgubi puno zivaca. A naravno da ne odustajem.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.12.2014 20:47:22
|
|
|
|
dunja RR
|
B.B, navijam Nisam u toku, ne stižem od bebca da pratim, da li si radila sada novi postupak?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.12.2014 20:48:43
|
|
|
|
baby_blue
|
Ma naravno da nema odustajanja,ali bolje je tu betu iscekivati malo ravnodusnije,jer u suprotnom kosta puno zivaca. A odustajanja nema,makar bila i negativna.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.12.2014 20:51:48
|
|
|
|
baby_blue
|
Ups,mislila sam da prvi post nije objavljen, pa napisah drugi skoro istog sadržaja.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.12.2014 22:17:25
|
|
|
|
pozitivna
|
Joko ma ne smetas ti nista ,otkud ti to sad .....kazi mi gde radis VTO sledeci put jesi razmislila ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.12.2014 11:52:05
|
|
|
|
baby_blue
|
Drage moje, evo da podelim svoju radost. Dakle,beta je 251, uspelo je. Jako smo srećni, a prva kontrola je za dve nedelje. Svima koji su u postupku želim puno uspeha i visoke bete!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.12.2014 12:15:07
|
|
|
|
jess021
|
BB, divno, baš lepa vest. Mislim na tebe od jutros i sad sam ušla na RR da vidim da li si se javila. Super,
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.12.2014 13:58:24
|
|
|
|
anita
|
Baby blue cestitam
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.12.2014 15:22:32
|
|
|
|
Maraj
|
babyblue čestitke
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.12.2014 15:33:28
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: baby_blue Drage moje, evo da podelim svoju radost. Dakle,beta je 251, uspelo je. Jako smo srećni, a prva kontrola je za dve nedelje. Svima koji su u postupku želim puno uspeha i visoke bete! Bravo b.blue Nego, jel kod Ivanovića beše i sada, i jel to bio novi postupak ili FET, nisam upratila?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.12.2014 16:07:22
|
|
|
|
baby_blue
|
Da,kod njih. Ovo je druga vto,fet mi u proslom ciklusu nije uspeo. Sad su mi stavljena dva embriona, videcemo da li su oba uspela.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.12.2014 18:21:27
|
|
|
|
Chipsy
|
Baby blue Maki, jel bila aspiracija? Pozitivna, mozda ce tebi bas odgovarati fostimon jer nikako nisi reagovala na gonal. Daj Boze
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.12.2014 20:24:23
|
|
|
|
Bebana17
|
Baby blue, čestitam Beta ti je divna, veseli se slobodno, trudna si! Od srca te pozdravljam i radujem se uspehu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.12.2014 21:16:13
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: baby_blue Da,kod njih. Ovo je druga vto,fet mi u proslom ciklusu nije uspeo. Sad su mi stavljena dva embriona, videcemo da li su oba uspela. Super B.blue, bravo za tebe a bravo i za Ivanoviće, i ja planiram još jednom kod njih :)
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.12.2014 21:48:41
|
|
|
|
baby_blue
|
Najbolji su.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.12.2014 22:43:20
|
|
|
|
pozitivna
|
baby _blue od srca sve najjjjjjjjjjjjjj
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.12.2014 22:48:04
|
|
|
|
pozitivna
|
Chipsy draga ,i ja mislim da ce mi Fostimon odgovarati ,sutra cu da zovem da vidim rezultat testa Rubelle,i onda moram da odlucim hocu ili ovog meseca da startujem ili sledeceg Malo me hvata nervoza za ovaj mesec jer idu praznici Poz.svim trudilicama
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.12.2014 23:00:58
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Baby blue, mnogo sam srecna zbog tebe Divna vest Uzivaj i odmaraj
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 10.12.2014 11:25:14
|
|
|
|
suncica2
|
Cao drage moje,neko me se mozda seca neko ne,druzile smo se kad sam radila 1vto koja je bila neuspesna,kasnije nisam bila u mogucnosti da se javim,zelim sve da vas ohrabrim da ne odustajete ja sam se spremala za 2vto al sam prirodno ostala trudna,za 10dana ulazim u 9i i cekam jednu malu devojcicu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 10.12.2014 11:29:35
|
|
|
|
Kata90
|
suncice
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?