Peace*
|
IZVORNA PORUKA: little_one A ona je valjda na drugom spratu, i ne, ne daju joj krevet, samo stolicu je dobila, nije sklopila oci citavu noc, jela je ono sto su joj uspjeli donijeti jer ona nije iz NS. Razocarana sam, ona se vjerovatno boji i pobuniti jer brine za bebu pa nece da se nadmudruje sa sestrama. A majka je koja doji bebu. Znam mače, sve. I ja sam bila na drugom spratu. Gore sam išla samo kad mama dođe. Ako beba ima klasičan krevet, može leći sa bebom noću, samo mora ustati ujutru pre nego što dođu dr. Ako beba ima krevetac, onda joj nema pomoći. Prvu noć sam spavala tako što sam sedela na stolici, a glavom naslonjena na krevetac, jer nam je bila pokvarena bočna strana krevetca, nije mogla da se digne. Pisala sam ovde: KLIK Taj prvi post je moj. Ako su je stavili na eliminacionu dijetu, bilo bi pametno da jede to što joj u bolnici spremaju. To ti dođe kao neka vrsta obuke u ishrani. Meni je zaista mnogo značilo, tada sam napokon shvatila šta to zaista znači. Ne znam sa kim je u sobi, ide vikend, znači pre ponedeljka neće sigurno kući. Ako u sobi ima nekih mama sa decom, ili tinejdžera (tj tinejdžerki), one su voljne da pomognu, da pričuvaju bebe dok mama obavi osnovne potrebe, na 15ak min, a bebe su uglavnom srećne jer su te žene i te tinejdžerke odmorne, smirene i nasmejane. Bebe to osete. Mora da se snađe! Prenesi joj to, molim te, ako se čuješ sa njom. I nek ne brine što beba ne sisa, beba će taman da navikne da ne bude tišina, počeće da sisa, videće koliko će joj biti lakše kad se vrati kući i ne bude morala da hoda na prstima.