choopa choops
|
jovice, razumijem šta hoćeš da kažeš. Pa ja bih se vjerovatno emocionalno raspala, srce bi mi prepuklo, ipak je to čovjek sa kojim evo već 15 godina dijelim i dobro i zlo: Ali mislim da bih se poslije prvobitnog šoka momentalno pokupila i otišla. I što kaže Buba to je moj karakter, ja sam takva da to ne bih mogla da pregrmim i da se pravim kao da nije ništa bilo. I koliko god da bi mi teško bilo, znam da bi mi sigurno bilo lakše nego da prećutim i ostanem u braku. IZVORNA PORUKA: Buba Mira Da, za tebe je bračna zajednica ozbiljna stvar, ali čekaj, izgleda da za njega nije, ako te prevari, zar ne? I eto, ti tako stojiš, daješ se, veruješ u tu neku ljubav (ne mislim konkretno ti, nego xy osoba neka), i onda on pogazi sve to vaše, svu tu ljubav, decu, uspomene, i kresne neku tamo. Zašto njemu to nešto vaše manje vredi nego tebi? I ne, ne bih ostala sa takvim muškarcem, ne samo zbog njega, nego zbog sebe. JA znam da ne bih više nikada bila ista, uvek bih sumnjala u njega, pa taman više nikad drugu ne pogledao, ja bi sumnjala. A život sa mnom takvom bi bio nepodnošljiv, i njemu, i deci, i meni, naravno. I, na kraju krajeva, zaslužujem bolje. Zaslužujem više. Baš zato što sam i dala mnogo. I što reče Samantha iz Seks i grad: I love you, but I love me more!