|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
27.11.2014 15:16:54   
soni
zamisli d aljudi oko tebe znaju a ti nemas pojma i jos pocnes i da hvalis muza bla bla..cccc

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 2251
27.11.2014 15:18:18   
Olga75
e pa danas me je zvala , u subotu idemo na kafu
ne pada meni na pamet da kazem : cuj tvoj muz se svalera , pa nisam s uma sasla
ako me bude pitala ko je bio necu da precutim sa kim smo sedeli
i to je to

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 2252
27.11.2014 15:19:52   
soni
nek joj on objasn..bzv bas

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2253
27.11.2014 15:31:15   
World
Ja se nekad utripujem da ce me muz prevariti tj razmisljam sta bi bilo kad bi bilo...

Pa da li bi? user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2254
27.11.2014 15:34:21   
soni
pa ne znam...ne daj boze da se stvarno zapitam user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 2255
27.11.2014 16:02:08   
Buba Mira
Šalu na stranu, ja uopšte ne doživljavam prevaru kao nešto strašno. Ok, prevario me, ali mi je tim činom i učinio uslugu - pokazao mi da živim sa pogrešnim čovekom. Pokazao mi da me ne zaslužuje, da nije hteo ni da porazgovara o nama, već je to nešto što nam fali potražio u tuđoj vagini. Stoga prevara nije strašna, strašno je ostati sa takvim čovekom. Ovako - super, skontaš s kim si bio, mršneš budalu i nastaviš svoj život bez njega.

Hipotetski govorim, nije me ovaj moj prevario. Valjda user posted image

< Poruku je uredio Buba Mira -- 27.11.2014 16:03:24 >

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2256
27.11.2014 18:03:17   
Mala Elena
Olga, uradi tako, ako pita -pita, neces nikome nazao uciniti, bar ne njoj koja ti je bliska a dalje kako ce i da li ce se to produbiti ..ne zavisi od tebe.

(odgovor članu Buba Mira)
Direktna veza do poruke: 2257
27.11.2014 18:43:27   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Buba Mira

Šalu na stranu, ja uopšte ne doživljavam prevaru kao nešto strašno. Ok, prevario me, ali mi je tim činom i učinio uslugu - pokazao mi da živim sa pogrešnim čovekom. Pokazao mi da me ne zaslužuje, da nije hteo ni da porazgovara o nama, već je to nešto što nam fali potražio u tuđoj vagini. Stoga prevara nije strašna, strašno je ostati sa takvim čovekom. Ovako - super, skontaš s kim si bio, mršneš budalu i nastaviš svoj život bez njega.

Hipotetski govorim, nije me ovaj moj prevario. Valjda user posted image

svaka ti je zlatna. potpisujem od reci do reci

Direktna veza do poruke: 2258
27.11.2014 19:58:00   
jovicaa
to je sve ok. ali ja volim svog muza, tako da nikako ne bih mogla da gledam na takav splet okolnosti kao na srecan za mene. sumnjam da bih prevaru ikada mogla da oprostim i prevazidjem. ali ne smem ni da mislim o takvom scenariju, to bi me ubilo, posle svega sto imamo zajedno i ljubavi, da me prevari, uf nezamislivo mi je.
nije razvod kao kupovina farmerica, ah stare su pukle, sad cu u nove i supeeeer.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 2259
27.11.2014 20:08:14   
Olga75
pa ja ne znam , ljubav , mos mislit
cemu ako te on ne voli jer da te voli ne bi te tako ponizavao ili bi user posted image
kad nekom ne trebas sta ce ti on ?

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2260
27.11.2014 20:11:27   
Torbica
Ja mislim da bih bila tako besna da bi bio plav od glave do pete...i da bi mi se zgadio... user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2261
27.11.2014 20:16:37   
jovicaa
hm... pa nisam vise samo ja u pitanju i ljubav, tu su i deca. mislim da je razvod mnogo ozbiljna stvar, i nikako mi ne bi bilo lako da do toga dodje. kazem ne zelim ni da mislim o tome.

nismo mi momak i devojka, pa kao prevario me je, cao, nacicu drugog.. ne znam mozda gresim, ali za mene je bracna zajednica ipak malo ozbiljnija stvar, posebno kada su tu i deca.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2262
27.11.2014 20:21:03   
jovicaa
ne znam bila bih potpuno razocarana... ne kazem da bih trpela bilo sta, jednostavno nisam taj tip.
ali gradimo zivot zajedno, i volela bih da tako i ostane.

samo sam htela da kazem da nije to bas tako, prevario me, ko ga sisa.... mislim da smo sad vec na nekom mnogo visem nivou zajednickog zivota da bi tako olako gledali na stvari.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2263
27.11.2014 20:21:07   
bubulence
jovice a koja je svrha braka ako te tm ne voli i vara? mislis da je deci bolje u takvom braku?
nisam za to da se za svaku sitnicu treba pakovati i napustati bracnu zajednicu, ali prevara ili udarac su sasvim dovoljni da me vise nikada ne vidi.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2264
27.11.2014 20:24:24   
Torbica
Pa kakav primer da dam deci? Da je u redu da tata tu i tamo kresne drugu? user posted image Ili da pojedem gov..o radi toboze ocuvanja kakve/takve zajednice? Mozda ja na to gledam malo strozije, ali donekle se slazem sa mojom mamom. Bolje jedan normalan nego dva nenormalna roditelja... Moja tetka pokojna je gutala ceo zivot, i upropastise dete, nazalost, ceo zivot su se preko deteta prepucavali i kontrirao je non stop a usput imao stalne ljubavnice, dok nju rakcina nije pojela u roku od par meseci user posted image ... A ja sa jednim roditeljem, ispadoh koliko/toliko normalna..

< Poruku je uredio Torbica -- 27.11.2014 20:25:17 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2265
27.11.2014 20:24:59   
soni
ova tema jos aktuelna user posted image

Direktna veza do poruke: 2266
27.11.2014 20:25:37   
Buba Mira
Da, za tebe je bračna zajednica ozbiljna stvar, ali čekaj, izgleda da za njega nije, ako te prevari, zar ne? I eto, ti tako stojiš, daješ se, veruješ u tu neku ljubav (ne mislim konkretno ti, nego xy osoba neka), i onda on pogazi sve to vaše, svu tu ljubav, decu, uspomene, i kresne neku tamo. Zašto njemu to nešto vaše manje vredi nego tebi?
I ne, ne bih ostala sa takvim muškarcem, ne samo zbog njega, nego zbog sebe. JA znam da ne bih više nikada bila ista, uvek bih sumnjala u njega, pa taman više nikad drugu ne pogledao, ja bi sumnjala. A život sa mnom takvom bi bio nepodnošljiv, i njemu, i deci, i meni, naravno.
I, na kraju krajeva, zaslužujem bolje. Zaslužujem više. Baš zato što sam i dala mnogo.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2267
27.11.2014 20:26:38   
jovicaa
ja ne kazem da treba trpeti tako nesto, ni jednog momenta.
ali mislim da nije bas tako lako emotivno i psihicki, razvesti se i gledati na to kao na neku povoljnu stvar, nastaviti dalje kao da nije nista bilo.

mislim da bi mi se srusili svi snovi. i ne bih volela da nasa deca trpe teret razvoda nikako.
losa zajednica je losa za decu, to je cinjenica, ali razvod je pakao za njih isto toliko. ne govorim o nekim ekstremima, sa nasiljem i td, to necu da komentarisem, jasno je da se iz toga treba izvuci brzom brzinom.

Direktna veza do poruke: 2268
27.11.2014 20:28:54   
jovicaa
e kakve ste, pa ovde nista ne vredi pisati.
NI JEDNOG MOMENTA NISAM REKLA DA TO TREBA TRPETI ZIVETI TAKO.
samo kazem da razlaz nije tako bajkovit i lak kao sto se ovde predstavlja. i sama sam dete razvedenih roditelja i znam kako izgleda svaka vrsta zajednice, sve sam prosla sa mojima, nazalost.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2269
27.11.2014 20:31:46   
branki*
gde lak razvod,razvod je vrlo traumaticno iskustvo pogotovo ako su tu i deca.

branki

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2270
27.11.2014 20:33:06   
soni
ne daj boze...necu vise da mislim o ovoj temi

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2271
27.11.2014 20:34:35   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: soni

ne daj boze...necu vise da mislim o ovoj temi

bas.... muka mi je pri samoj pomisli...

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2272
27.11.2014 20:34:44   
Buba Mira
Razumem te, potpuno. Ne govorim da je razvod laka stvar, taman posla. Ja govorim po svom karakteru, kako bih ja reagovala na prevaru. Svak ima svoje.
Ja znam da ne bi kukala i lelekala, jednostavno imam taj neki mod funkcionisanja da sve emocije offujem u sekundi i da te šutnem ko kantu kad me povrediš. Mogu da istrpim neke stvari, do granice, ali brate, ako samo nagaziš liniju preko - ko da te nije ni bilo. Zaista.
Moji su se razveli kad sam imala 3, znam ja i drugu stranu medalje, ali eto, tako bi reagovala na prevaru. JA. Vi kako oćete. user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2273
27.11.2014 20:38:23   
jovicaa
e a sta mislite generalno o muskarcima?
ja mislim da bi 90 posto njih da im se ukaze prilika da spavaju sa nekom koja ih jako privlaci fizicki, a da znaju da se nece saznati, uradili to?
znaci ubedjena sam, goveda su touser posted image

Direktna veza do poruke: 2274
27.11.2014 20:40:37   
Torbica
Naravno Jovice, ne da nije lako, nego je pretesko. U pravu si. Zato mnoge zene ponesu to breme, nemaju mu..a da izadju i krenu dalje...

Iskreno, ja mom verujem ali 100%, zaista. Ne sto je moj, nego sto nije plitak i gade mu se takve splacine... Ne preda mnom, nego je bilo par situacija i sa kolegama i sa prijateljima. Zaista ga poznajem i garantujem da me ne bi prevario. Pre bi dosao i rekao da je kraj sa nama.

< Poruku je uredio Torbica -- 27.11.2014 20:45:35 >

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 2275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Maybe baby pomogao?
srcomedena

Meni jeste :) (33%)

Meni nije :( (27%)

Još uvek čekam... (12%)

Ma, to je sve laž! (28%)

Ukupan broj glasova: 105

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here