Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 11:34:37
|
|
|
|
soni
|
Srculence radim kao cistacica u skoli..znate sta to znaci...kafenisanje i tracarajke..a primam platu ....Inace sam poljoprivredni inzenjer al za takve nema posla
< Poruku je uredio soni -- 26.11.2014 11:38:33 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 11:36:45
|
|
|
|
lelaigor
|
Srculence, al' si blesava!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 11:39:33
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Drago moje srculence meni se butke sudaraju od kada znam za sebe Samo neka se sudaraju. Lako ces ih stesati kada dodje bebica Lelo, bas mi se svidjaju tvoje ideje za rodjus. Mnogo si kreativna Bubi, odmaraj i odmaraj. Nemam vise pravo na smajlice pa saljem ovako :-* Baš sam ovo htela da napišem. Doduše meni nije otkad znam za sebe, nego otkad sam rodila D. Pre nje sam bila ekstremno mršava. Hvala Jesam, volela bih samo da mogu na bolji način da unovčim tu svoju kreativnost.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 11:47:54
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Lelo ja sam i sa 56 kg imala taj problem Verovatno i zbog sporta. Noge su mi bile kao kod atleticarki ali izmedju onih sto tre na 100 m i onih na duze staze Sada su mekane pa se lepo prelivaju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 11:49:51
|
|
|
|
lelaigor
|
Ja sam imala butke zbog plesa, ali sam bila baš baš mršava, prvi put u životu sam imala 50kg u drugom mesecu trudnoće. Al' zato posle porođaja sa D, ihaaaaj! Debela Sosa! Sanjam dan kad ću skinuti sve te kile i opet imati svoje telo, pošto se u ovom osećam kao da sam u tuđem.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 11:52:43
|
|
|
|
branki*
|
ovo sa butkama je i kod mene pocelo ja se samo tesim da kako sam smrsala sa bozom,tako cu i sad.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 11:52:43
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Lelo dobro mi je poznat taj osecaj. Od vto se osecam kao druga osoba. Dobro je sto imam seju pa sam joj svu odecu dala
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 11:56:09
|
|
|
|
srculence25
|
nesmetaju one meni sto se sudaraju vec sto sam se ojela Pre trudnoce sam imala moju idealnu tezinu 55 kg i tad sam sam imala butke da se malo dodiruju ali cim dovedem u red noge u licu budem premrsava. Do prosle godine trenirala sam atletiku
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 12:04:19
|
|
|
|
lelaigor
|
Srculence, maži ih sa bebi uljem, ne taru se, nego lepo klizi, a i smanji se ojed od bebi ulja.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 12:07:17
|
|
|
|
choopa choops
|
Dan trudnice :-) Ja nema problem sa butkama, tj nisam imala do sada, nikad se ne zna Ja sam u jednom trenutku života imala 48kg (na 168cm visine), ali moja idealna kilaža je tako oko 54-55kg. U trudnoćama sam imala i do 70kg. Ja imam taj problem da kad smršam, smršaaju mi najprije grudi , ruke i lice, a noge ne. Priroda je baš okrutna ponekad :))))
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 12:08:06
|
|
|
|
bubulence
|
od uvek su mi se i sudarale , jer od kada znam za sebe imam problem sa kg, ali sa ojedima ne...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 12:09:11
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 cim dovedem u red noge u licu budem premrsava. ovo je i moj slucaj.da bi mi noge bile ok,u licu i gornji deo sam kostur,najgore je sto mi se grudi skroz smanje,a i ovako ih nemam..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 12:09:53
|
|
|
|
Kata90
|
Dan zene lele dok sam vas iscitala sve,bas ste nesto aktive pola sam vec zaboravila,sad tek pijem jutarnju kafu,pa dok dodjem sebi prvo Bebac mi se strasno sutao sinoc,vece mi bilo katastrofa ni levo ni desno se okrenuti ma nikako
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 12:11:35
|
|
|
|
soni
|
Ja sa nogama nemam problem al kolko god da sam mrsava stomak je tu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 12:17:00
|
|
|
|
Trcosava
|
Ko o čemu, žene o sisama i dupetima i nogama hahaha Moje se sudaraju od kako sam ovde, a problem ojeda sam imala samo leti jer se oznojim. Kako bre sad imate ojed? Pa u čemu idete popolju i u kući? Kako vam se išta ojede kad imate recimo helanke? Btw oko kilaže se ja niti malo ne opterećujem. Mislim naravnoda bi bilo super da ne doguram do 80-90 kg ali i da doguram jbg. Skinuće se. Mada sam za sada zadovoljna sobom. Niti trunku ne pazim šta jedem, kad mi se jede slatko - nažderem se (jela sam po 3 parčeta torte one Anine) onako posle večere, da se zasladim. A recimo desi mi se da preskočim ručak. Mada po ceo dan muljam neko voće po ustima, pa valjda ne osetim gladd.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 12:21:23
|
|
|
|
Kata90
|
ni ja nikad nisam imala problem sa nogama,a ni sad u trudoci.......
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 12:22:24
|
|
|
|
choopa choops
|
Kato ja sam odustala od odgovaranja na postove, što kažeš dok dođem do kraja zaboravm "Šta je pisac htio reći" Ma ni ja se ne opterećujem sa kilogramima, eto im ih tamo, boli me briga. Ali zar ne bi bilo super da se ogu rasporedit kako mi hoćemo, da aih nagruvam u grudi i lice ?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 12:28:08
|
|
|
|
Peace*
|
Uletim nepozvana: Moja mama ima problem sa ojedom na butinama, ali uglavnom leti, tako da nosi biciklističke pod suknje. Možda nekome pomogne...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 12:28:17
|
|
|
|
Kata90
|
A bas tako choopo kad bi se mogli rasporediti kilogrami stvarno bi bilo super,dobra ti je ideja
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 12:31:10
|
|
|
|
choopa choops
|
Moja kevićka je stavljala bebi puder kad bi joj se to desilo. Kato to su samo puste želje, a stvarnost je drugačija
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 12:34:04
|
|
|
|
soni
|
Moja gradja je ko kod decaja..uska u kukovima..treba mi dupeta malo..a siroka ramena i krupnija gore
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 12:43:26
|
|
|
|
serpica
|
Devojke uzela sam rezultate ako mozete bacite pogled na temu dabl test.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 12:45:57
|
|
|
|
choopa choops
|
soni odgovorila sam ti tamo, mada bi trebalo moderatori d prebace post jer je ono tema o virusima u tehnici I moja građa je dječačka sisa bez, uski kukovi, prilično uska ramena i izbačeno dupence, oje se s godinama malo spustilo, pa imam namjeru kad se prodim da kao idem malo u teretanu da se zategnem (iako već sad znam da neću, jer nisam karakter po tom pitanju. Samo me Bog pogledo što nemam problema sa kilažom, inače da je do mene imala bih preko 200kg).
< Poruku je uredio choopa choops -- 26.11.2014 12:47:41 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 13:13:49
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Ko o čemu, žene o sisama i dupetima i nogama hahaha Moje se sudaraju od kako sam ovde, a problem ojeda sam imala samo leti jer se oznojim. Kako bre sad imate ojed? Pa u čemu idete popolju i u kući? Kako vam se išta ojede kad imate recimo helanke? Btw oko kilaže se ja niti malo ne opterećujem. Mislim naravnoda bi bilo super da ne doguram do 80-90 kg ali i da doguram jbg. Skinuće se. Mada sam za sada zadovoljna sobom. Niti trunku ne pazim šta jedem, kad mi se jede slatko - nažderem se (jela sam po 3 parčeta torte one Anine) onako posle večere, da se zasladim. A recimo desi mi se da preskočim ručak. Mada po ceo dan muljam neko voće po ustima, pa valjda ne osetim gladd. Trco i ja se pitam kako sad zima je.Jednom mi se to vec desilo nosila sam helanke ali nisu bile pamucne vec od likre pa su me gore zuljale i prestala sam da ih nosim a i desilo se to.Sad nosim pamucne trenerke a kontam da mi je sad taj ojed od ne cistog pamuka od donjeg vesa.Cim nije cist pamuk izgleda da smeta. Hodam kao pingvin kupila sam bebi ulje. IZVORNA PORUKA: choopa choops Samo me Bog pogledo što nemam problema sa kilažom, inače da je do mene imala bih preko 200kg). ovo vazi i za mene.Koliko jedem imala bih do sad 200 kg. Inace meni moji roditelji drzali pod staklenim zvonom i bas zato sam tako i osetljiva.Kad sam se udala iz grada u selo znaci bukvalno dune vetar ja slinava,ako pokisnem vec imam neku upalu ako popijem slucajno iz necije case izadje mi zvala
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 13:41:03
|
|
|
|
soni
|
Odoh kuci..zavrsila za danas
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?