Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 13.11.2014 11:51:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Daj neki kontakt? Juce sam jednu iz Novog Sada pitala ali me je odbila
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 13.11.2014 12:02:39
|
|
|
|
isidora88
|
saljem ti na fb
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 22.11.2014 20:16:18
|
|
|
|
Klarita
|
Je l' moze i meni kontakt na pp recimo
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 11:54:33
|
|
|
|
Buba Mira
|
Pošto sam sve živo smorila sa Frozen rođendanom, da vas dokusurim: Haljina Pozivnica (hvala svim mamama sa RR koje su mi dale ideju za personalizovanu pozivnicu šerovanjem silnih linkova, ljubaaac za sve )
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 11:55:48
|
|
|
|
lelaigor
|
Ja ću moje slikice staviti kad sve završim, evo baš odoh da završim šivenje suknjice...
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 11:57:42
|
|
|
|
Buba Mira
|
I da, stigla je i kruna
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:03:01
|
|
|
|
lelaigor
|
Jaoj, pa divna je!
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:04:05
|
|
|
|
Lu
|
Wauuuu pa to će biti extra rođendan Kod nas je bio juriš kroz kuću, 12 djece Sreća pa sam prilično coool
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:07:48
|
|
|
|
lelaigor
|
Mi uvek slavimo iz 2 puta, u prvoj turi dođu deca iz vrtića a u drugoj ostali. I sutradan babe i dede. Prošle godine je iz vrtića došlopar dece, a ove godine je pozvala devetoro! Oni će od 15-17h, a od 17h prijatelji i sestre naše i sl. sa klincima. Osećam da ću se raspasti. Ako mi ne krene porođaj ranije zbog rođusa ništa nisam uradila.
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:28:23
|
|
|
|
Buba Mira
|
Joj, Lelo Ja ne volim to dolaženje u nastavcima. Lepo kažem, rođus je tad i tad i molim lepo, ko uspe da dodje - super, a ko ne - soriška. Nemam živaca da gostim 5 dana.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:30:12
|
|
|
|
lelaigor
|
Ma, nama je problem što nemamo mesta. A babe i dede standardno dođu sutradan, mada za njih se ne lomim, što ostane ostane. Nekako sam se navikla na takav rođus, mada ne znam šta ćemo sl.godine. Možćda i padne neka igraonica. Mada ja sam prava domaćica majka, ja volim kod sebe da ugostim. Ne volim to u igraonici, nit stignem da vidim, nit da čujem, nit da probam.
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:34:33
|
|
|
|
Buba Mira
|
Meni svi lepo mogu da stanu u igraonicu. Mada imam i namćora koji znaju da mrzim kad dolaze mimo rođendana i namerno to rade, za 4 godine ni jednom nisu došli baš na rođendan već obavezno dan pre ili dan kasnije A ne rade, sede kod kuće po ceo dan. Onda ja lepo ne budem kući tde dane, muž im skuva kafu i zdravo.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:39:08
|
|
|
|
choopa choops
|
Bubo sve je fenomenalno! Nama stiglo 'aljinče neki dan, to je bio polon za prvi izvađeni zub, i naravno da se ne skida Da može išla bi u školu u toj haljini. Ali si mi dala ideju da joj uzmem ovu pletenicu za NG taman mi je falilo ideja. Lelo i ja se godinama lomim gdje da pravimo rođendane, jer kući imama ogroman prostor i milion igračaka dvorišnih, a opet sva djeca vole ona čudesa po igraonici. Pa onda po potrebi, nekad kući, nekad tamo. Kod igraonice mi je plus što dođeš, platiš i odeš i miran si , a kod kuće mi je plus što je opušteno sve i gosti mogu da ostanu koliko hoće, za razliku od igraonice gdje je sve na juriš
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:41:16
|
|
|
|
Mala Elena
|
Buba Miro, pa u pravu si, nije u redu. Ako mozes dodji kad je receno ,ako ne -nemoj. Zato je i najbolje slaviti u igraonici . Koliko je kostalo to zadovoljstvo od haljine?
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:41:44
|
|
|
|
Peace*
|
Osnovni razlog za igraonicu kod mene jeste ograničeno vreme. Ma, mani me sedenja do pola noći, i divljanja u krug po stanu. Ćao, zdravo. Vidimo se u igraonici, 2 sata, drugi služe, seku tortu, posle dva sata nas izbace napolje , i gotovoooo.
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:44:14
|
|
|
|
Buba Mira
|
Haljina je 10 dolara, preko E-bay-a je kupljena, free dostava Extra smo prošli, ovde su slične po 5-6000, a nisu iste kao Elsina.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:45:33
|
|
|
|
Peace*
|
Jel Nina zna za haljinu, ili je to iznenađenje?
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:46:36
|
|
|
|
Buba Mira
|
U igraonici ja sedim i kafenišem, a drugi ih služi, juri za njima, brine ko je dobio piće ko ne, seče tortu... Kod kuće bi sedeli do besvesti, ostavili haos, ovako 2ipo sata u Jupiteru i dovidjons.
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:48:18
|
|
|
|
Buba Mira
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Jel Nina zna za haljinu, ili je to iznenađenje? Ne zna ništa, biće šokirana A i naručili smo oooogromne Frozen balone, tek će tu da odlepi
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:51:00
|
|
|
|
vikiveki
|
Buba maro divna vam je haljina, svaka vam čast kako ste sve lepo osmislile. Imaš li neku sliku ćere u haljini ?
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:51:53
|
|
|
|
lelaigor
|
E, pa to je i meni, sve na juriš nekako. Znam snije to nećemo moći izbeći ali dok možemo, ja ću se truditi da kući odradim sve u fullu.
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:56:46
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira IZVORNA PORUKA: Peace* Jel Nina zna za haljinu, ili je to iznenađenje? Ne zna ništa, biće šokirana A i naručili smo oooogromne Frozen balone, tek će tu da odlepi
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 12:58:30
|
|
|
|
Bibilib
|
Krunica vam je prelepa....
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 13:09:42
|
|
|
|
Klarita
|
Vikiveki, slika ce biti kad pokaze Nini, za sada je iznenadjenje Diiivno je sve, diiiiiiivno
|
|
|
|
RE: Proslava dečijeg rođendana 26.11.2014 14:16:19
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Osnovni razlog za igraonicu kod mene jeste ograničeno vreme. Ma, mani me sedenja do pola noći, i divljanja u krug po stanu. Ćao, zdravo. Vidimo se u igraonici, 2 sata, drugi služe, seku tortu, posle dva sata nas izbace napolje , i gotovoooo. Svaka cast Bubo , super si prosla !
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?