Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 25.11.2014 20:52:38
|
|
|
|
choopa choops
|
Veče žene :) Ja spremila ćeru u krevet, a ovaj mali neće još jer smo odspavali danas popodne i on i ja. Chipsy i serpice meni je u prvoj trudnoći bio baš veliki stomak, da sam se tripovala sve do sredine da će mi dr reć da su blizanci A sa sinom mi je bio majušan. A sada onako taman :))) Moram slikat danas sutra, stvarno sam bezobrazna sa L sam se stalno slikala, sa m malo manje, a sad najmanje Soni daj da ti pomognemo oko tih testova :)))) daco ne znam za malaksalost, meni je inače nizak pritisak pa mi je to normalno stanje... Kato bravo za pregled i zaboravih da ti čestitam imendan Trco nisam primijetila za madre. Bravoooooooo baš mi je milo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 25.11.2014 20:54:26
|
|
|
|
soni
|
Moze choopa treba mi prevodilac
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 25.11.2014 20:56:31
|
|
|
|
branki*
|
jeste,chipsy,zbog boze sam u bgdu,nekih mesec dana,dok ne udjem u 9. da l s beba namestila,bas me boli nesto ispod desne grudi,da ne upotrebim drugu imenicu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 25.11.2014 21:03:08
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: branki RR da l s beba namestila,bas me boli nesto ispod desne grudi,da ne upotrebim drugu imenicu Soni uf ja tek sad ukapirah zašto je tebi teško...Koliko dobro znaš norveški?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 25.11.2014 21:21:07
|
|
|
|
bubulence
|
juuhuuu drugarke, ceo dan me nije bilo ali rekla vam je nasa sanjalica da sam u poslu... mojoj priji jabudici veliko welcome . a bokici lepotici ! kakve ste mi danas?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 25.11.2014 22:39:23
|
|
|
|
Lota
|
soni, jovica, choopa choops
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 25.11.2014 23:14:52
|
|
|
|
soni
|
Chopa solidno znam jezik medjutim uglavnom su strucni izrazi i trik pitanja pa se ucenje oduzilo... Laku noc
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 0:15:28
|
|
|
|
srculence25
|
Vece Lelo navijam da dobro prodjes na komisiji. Sanjalice ,Chipsy bravo za bucike Serpi ti meni jako lepo izgledas mislim posle 3 trudnoce si prava manekenka Loto vucemo te ovamo dodji ima jos slobodnih mesta
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 0:29:52
|
|
|
|
JelaSimeun
|
ehej ljudići! Ja sam nešto loše istripovala da će me mail obavestiti kada neka od vas bude dalje pisala u ovoj temi, kad ono međutim, toliko novih postova, ne stižem sve da iščitam, sada ću polako, pa ako imam kome šta pametno da kažem kuckaću ;) sutra u 10h imam zakazan uz, uzbuđena sam kao da je prvi imam divnu doktorku koja se uvek obraduje kad vidi mog nestaška na ekranu, mislim se ženo, okreni malo taj monitor ka meni, ipak je moje dete :D
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 0:31:53
|
|
|
|
srculence25
|
Jelo srecno na uz javljaj novosti. Hahaha i ja isto se mislim svaki put kad odem da mi okrenu monitor kad legnem nista nevidim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 0:33:40
|
|
|
|
JelaSimeun
|
Držim palčeve Lelo, samo pozitivno i smireno.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 0:39:30
|
|
|
|
JelaSimeun
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 Jelo dobro dosla Serpi cekamo lepe vesti Kad se duda daje bebi?mislim kad place a znas da je sita? joj samo da neplace bez razloga inace cu i ja da placem sa njom sve mislim kad dodje vreme da odma kupim nesto za grceve za svaki slucaj za grčiće ima vremena, možda ih i ne bude, ali kažu da ih svaka treća beba ima, kao i da se javljaju u periodu od 3.nedelje do 3.meseca. Ne mogu se eliminisati, ali postoji mnogo načina da olakšamo našim bebcima, koliko toliko. Masaža, termofor, čajevi na bazi komorača, kima i kamilice, kao i biogaia kapi koje su napravljene na bazi majčinog mleka.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 0:42:26
|
|
|
|
JelaSimeun
|
IZVORNA PORUKA: soni Jelo dobro dosla !!! Cekamo i tvog bebca jos malo !!! Zemun obozavam. Vrati se tamo... Lela sto si se snuzdila...Sad ce to brzo proci.... Ja dosla sa posla spremila rucak i moji rucali ja nisam mogla zato sto sam se prezderala gumenih bombona na putu kuci...cccc.... ah, moj divni Zemun, odmah bih se vratila da mogu uuu gumene bonbone, najviše volim one mentol, posute šećerom, u obliku kupe :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 0:44:28
|
|
|
|
JelaSimeun
|
IZVORNA PORUKA: serpica Evo i mene hvala dragom Bogu sve je ok..prenosim vam kompletan izvestaj: Po amenoreji starost trudnoce 11+4,pravilan gestacijsi mesak u njemu definisan odjek embriona CRL 65.7mm sto odgovara za 13+1 NT 1.8mm FSF ritmicna jasno vidljiva oko 170bpm,srce u levom hemitoraksu, ekstremiteti parni,simetricni,normalne ostealne gradje i biometrijskih vrednosti. trbusni zid na mestu insercije pupcanika uredan. nosna kost i tvrdo nepce jasno raspoznatljivi. posteljica u formiranju na zadnjem zidu. Pitala sam ga za urastanje posteljice u oziljak,rekao mi je da mozemo to cesce da pratimo ali da iako dodje do toga ne mozemo nista da uradimo,ali on misli da je vrlo mala verovatnoca da do toga dodje ali iako dodje kaze da to nece da remeti trudnocu vec ce konacan ishod na porodjaju biti vadjenje materice. Maslacak,sta ti mislis o tome? Po njemu urastanje ne bi trebalo da bude prepreka da iznsem trudnocu.... Ja sam sad mnogo srecna i sve vas grlim i ljubim zaboravih da dodam da sutra dajem krv za dabl a u sredu su rezultati
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 0:48:12
|
|
|
|
JelaSimeun
|
IZVORNA PORUKA: Sanjchezze Serpi bravo Chipsy sve ce biti u redu, nemoj da se brines. I ja cu na uz u sredu :) Jelo, dobrodosla Njica nema net, sad sam se cula sa njom. Bila je kod svoje doktorke danas, dobila je antibiotike za onu streptokoku, otvorena je jedan prst i primice je u Front 1. decembra da vide da li ce tad i da je poradjaju, naravno ako Stefan ne krene ranije. Sad joj je mnogo lakse jer se brinula zbog streptokoke i tako. Ja sutra da vadim krv i ostalo, pa vezbice i u sredu na uz, da vidim koliko mi je devojcica porasla, malo sam zabrinuta zbog posteljice ali bice sve u redu sigurno, mora biti Hvala na dobrodošlici! :) javljaj šta su ti rekli sutra na uz. Srećno!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 1:04:44
|
|
|
|
JelaSimeun
|
Sanjalice, ima li novosti, koliko sam shvatila juče su te primili u bolnicu? Bubi, žao mi je zbog druge bebice, ali sad si potrebna tom drugom malom stvorenjcetu što raste ispod tvog srca. Jabudic dobro nam došla!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 3:38:17
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Drage moje, ja se probudih kao vampir. Svakako je budjenje za sat vremena pa nema veze Jelo, za sada nema nista. Cekam danasnju vizitu pa cemo videti. Bebice su super i to je najbitnije. Ja cu lako Eto da budem jednom i ja prva i da pozelim dobro jutro
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 7:38:09
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro.... Sanjalice bitno je da su bebe ok..znas i sama da zbog njih sve moras da izdrzis. Ja sam lose sanjala,cele noci plakala u snu....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 7:45:09
|
|
|
|
branki*
|
serpi,ako si plakala u snu,radovaces se na javi ja osamucena opet.. cele noci me bolelo ispod desnog rebra,dosadan i tup bol i evo i sad...sta bi to moglo biti?je l se beba tako nekako namestila ili je nesto drugo? do bro jutro svima!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 7:55:22
|
|
|
|
serpica
|
Branki ja sam taj bol osecala u sve tri trudnoce,bebac je stavio nogicu ispod rebra,tako su meni rekli a ja sanjala da mi je dabl los,i ubila se od plakanja u snu... cak sam i brojke zapamtila
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 8:02:08
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: JelaSimeun ehej ljudići! Ja sam nešto loše istripovala da će me mail obavestiti kada neka od vas bude dalje pisala u ovoj temi, kad ono međutim, toliko novih postova, ne stižem sve da iščitam, sada ću polako, pa ako imam kome šta pametno da kažem kuckaću ;) sutra u 10h imam zakazan uz, uzbuđena sam kao da je prvi imam divnu doktorku koja se uvek obraduje kad vidi mog nestaška na ekranu, mislim se ženo, okreni malo taj monitor ka meni, ipak je moje dete :D Jelo malo nam je pobrljavio forum, pa ovo ispod što je čekirano 'da te obavesti putem emaila o ogovoru na forumu' ne važi ako ne čekiraš u 'moja ringeraja' (gore levo) da te obaveštava. I sad ću bidnem najgora veštca, ali zamoliću te da pročitaš pravila foruma - nije dozvoljeno više od 3 posta za redom u bilo kojoj temi. Imamo puno tema, sigurna sam da ćeš naći još koju u kojoj bi pisala Od menja dobro jutro. Već dve noći nešto loše spavam, tj lak mi san pa se na sve budim. Najnovije mi je da se probudim kad Ana upali svetlo da pije vode, već dve noći negde oko 3. Ja se pravim da spavam, jer u suprtnom će da krene da melje Sanjalice, bitno da su bepci ok. Ja sutra na kontrolu, juče sam se u neko doba istripovala da se ovo moje dete konačno okrenulo glavom na dole, ali sad više nisam sigurna.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 8:20:12
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: serpica Branki ja sam taj bol osecala u sve tri trudnoce,bebac je stavio nogicu ispod rebra,tako su meni rekli a ja sanjala da mi je dabl los,i ubila se od plakanja u snu... cak sam i brojke zapamtila Ih bre Šerpi, pa nuhalni je super zašto bi dabl bio loš? Sve će biti ok i posle možeš da odahneš!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 8:26:24
|
|
|
|
soni
|
Dobro jutro Doruckujem upravo ovo sa slike ...Da vidim sta ste pisale pa jurim na posao....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 8:27:50
|
|
|
|
jabudic
|
Dobro jutro zene! Evo me na poslu, samo ću kratko da vam mahnem. U 12h idem na pregled, držite mi palčeve da sve bude dobro!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 26.11.2014 8:29:12
|
|
|
|
serpica
|
Jabudic,drzimo i bice sve ok
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?