Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 23.11.2014 8:56:49
|
|
|
|
soni
|
znam . ja 14.nedelja sada...po doktorki , njoj je 14+nesto 14.nedelja....po RR 15.ned
< Poruku je uredio soni -- 23.11.2014 8:57:19 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 23.11.2014 9:05:09
|
|
|
|
branki*
|
soni,super ti ovo posluzenje ver neki virusi glupi opet... bubi,ako bude sve po planu,mesec dana ostajemo,nadam se da cu moci da izdrzim.... ja ne volim bas sto sam u bgdu,mislim skroz je druga prica kad dodjes nekim povodom tipa da vidis drugare,rodbinu,ides u soping,autom si,u provod,ovako mi je smor...a,u poslednje vreme u bgd idemo samo jednim povodom/kod dr...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 23.11.2014 9:06:35
|
|
|
|
Trcosava
|
ja kažem kako piše na tikeru e sad neki odmah kažu sledeća nedelja. To mu dođe kao kad bi mi sad bile 2 nedelje u osmom mesecu a govorile da smo deveti barem ja tako gledam.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 23.11.2014 9:16:26
|
|
|
|
serpica
|
Jutro.. . cele noc nisam spavala,bebac preplakao za sve pare,nije plakao,vristao je znam da ga nista ne boli jer je plac bio iz inata,nece da spava,i tako do 4h jutros,mrtva sam,opet me boli grlo..
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 23.11.2014 10:05:01
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro! citam vas preko moba,ali ne mogu da pisem..Trco,tako je i meni sad bilo sa ladjima,bokovima..najbolje mi je bilo kad sedim bubulence,izdrtzaces komisiju,mislim put..znam kako ti je! branki uh,serpice,sve te snaslo..a nema gore kad si bolestan i nenaspavan! meni sestra jutros otisla sa klincima,bili su 4 dana,juce smo proslavili T rodjendan..super je bilo..a mene sad ceka veliko spremanje i tona vesa! Bitno da nam je bilo lepo i da su deca odusevljena bila na rodjendanu!! Sve vas grlim i nedostajete mi!!Uzivajte trudne
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 23.11.2014 10:12:48
|
|
|
|
Kata90
|
Dobro jutro ja stavila rucak,poslala mm u prodavnicu,i sad pijem kafu..... noc mi bas bila teska stalno sam se setala do wc_a i nazad jooooj jos malo samo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 23.11.2014 10:14:47
|
|
|
|
vonavoj
|
kato,jos tako malo,a tako puno..kraj se najvise oduzi!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 23.11.2014 10:21:23
|
|
|
|
soni
|
kato jos malo ...izgirala si Von st avi radite??
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 23.11.2014 10:36:49
|
|
|
|
bubulence
|
Serpi a da ga mozda ne muci nesto? ili se desava cesto da se tako inati? jel mozes danas mali da spavas? branki, uh, proci ce i tih mesec dana a onda spremanje za bebu! ja sam stavila samo supu i mislila sam da na kraju skuvam sos jer sam stavila svasta od povrca i gotovo. ali Ema trazi i cufte... i sada ne znam sta da radim, da se zezam sa cuftama ili da je iskuliram jer sam sigurna da ih nece jesti, ona meso ne jede vec 3-4 meseca...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 23.11.2014 12:23:26
|
|
|
|
Ana13
|
Stomacici,dobar dan Samo da vas pozdravim Citam vas preko tableta kad mi bebac spava,ali ne mogu da pisem I da ga drzim jednom rukom. A malecka uglavnom preko dana spava na meni Sve vas ljubim I saljem vam veliki grl
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 23.11.2014 14:34:17
|
|
|
|
anita
|
Dobar dan drage Ja samo da vam mahnem i da vas pozdravim. Imam goste pa me zato nema.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 23.11.2014 16:00:20
|
|
|
|
serpica
|
Nigde nikog ovog popodneva A moje dete sad spava,ko zna sta ce nocas da bude...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 23.11.2014 16:44:12
|
|
|
|
srculence25
|
Zdravo drage samo da vas pozdravim. Ja sam kod svekrve oni kolju svinjce a ja moram da budem prisutna cisto ako nesto zatreba. Nista generalno mi i nedaju da uzmem da radim ali ovo stojanje u mestu ceo dan me ubi gore nego da sam neznam sta radila inace da vas priupitam koliko dana treba da prodje kad treba da panicim da bebu neosetim za danas ceo dan nisam osetila ni ni malo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 23.11.2014 16:49:23
|
|
|
|
soni
|
Ooo srculence bice cvaraka
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 23.11.2014 17:04:07
|
|
|
|
srculence25
|
Da da bice ,tope se jos uvek A bice i kobaje
< Poruku je uredio srculence25 -- 23.11.2014 17:16:02 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 23.11.2014 17:25:15
|
|
|
|
soni
|
Cvarke i slaninu ne volim..al kobaju da...Kako se ti osecas? Mozda si bila aktivnija ili si se zanimala drugim stvarima...Meni je beba bilo prilicno mirna...nekad je stvarno nisam osecala...Tvoja ce nocas da se razbudi
< Poruku je uredio soni -- 23.11.2014 17:26:55 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 23.11.2014 17:30:24
|
|
|
|
Kata90
|
imam goste danas,pa je bas veselo muski piju pivo i igraju soni a ja pijem sok i jedemo kolace,koje sam danas pravila
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 23.11.2014 17:39:11
|
|
|
|
cetvrtko
|
da vam se i ja malo javnem ...... kako ste vi danas ?? ja sam ovih dana stalno tuzna ,hormoni me deru kolko mogu vjerovatno ali se drzim xaxaxa a inace danas mi je inace prilicno dosadan dan . sve se vrtim unaokolo a nista nemam da radim uzas .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 23.11.2014 18:05:29
|
|
|
|
serpica
|
Srculence kazu da se beba mrda i kad mi to ne osecamo,aj opet nesto slatko pojedi pa da vidis,i malo mazi stomak malo pricaj,i cim te cuje mrdnuce se sigurno Ja pravim mafine,peku se,videcu kakvi ce da ispadnu..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 23.11.2014 18:20:01
|
|
|
|
janabons
|
Zdravo,drage Mi danas bili kod mojih na nedeljnom rucku, pa se malo prosetali do trznog centra, da JAna odvoza koju voznju na automobilcicima,. Sve u svemu prolete dan SErpi, nadam se da ce danas biti mirnija noc, da se naspavas i odmoris
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 23.11.2014 18:38:30
|
|
|
|
serpica
|
Jano hvala ti,ali ne verujem da cu da spavam,sto zbog malog sto zbog toga sto me sutra ceka uz i merenje nuhalnog pa samo na to mislim...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 23.11.2014 18:40:56
|
|
|
|
branki*
|
evo mene,dobro vece serpi,da bude sve sutra kako treba ja bogme volim i cvarke
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 23.11.2014 18:42:47
|
|
|
|
serpica
|
Jao Branki daj Boze,verujem da je sve ok,ali opet onaj moj crv mi ne da mira...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 23.11.2014 18:44:19
|
|
|
|
cetvrtko
|
serpice vjrujem da je sve super i da ne treba da ti pozelim srecu ali eto drzim fige
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 23.11.2014 18:50:06
|
|
|
|
branki*
|
pa,znam,crv uvek negde i mene muci,ali opet prevlada ono pozitivno i da ce biti sve u redu,nema razloga da ne bude
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?