Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 24.11.2014 9:49:42
|
|
|
|
bubulence
|
dobar dan! branki srecno! mi odosmo u setnju i do banke. hocu i da vidim neku ogrlicu za Emu, da ne potrosim pare na gluposti...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 24.11.2014 10:43:47
|
|
|
|
srculence25
|
Zdravo drugari.Serpi srecno. Sinoc kad sam legla nisam osecala bebu mozda se posle drmala kad sam zaspala. Jutros mm navalio pre posla khm khm ono znate i nakon 5 min posle toga tako me izlupalo posteno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 24.11.2014 10:49:08
|
|
|
|
soni
|
Samo ti khm ☺☺khm....Moramo biti u treningu...I kod nas nesto ucestalo postalo..pu pu da ne ureknem
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 24.11.2014 10:54:08
|
|
|
|
srculence25
|
Kanda je to bio pokretac Da da to soni dok mozemo jos
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 24.11.2014 11:27:30
|
|
|
|
soni
|
Hehehe....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 24.11.2014 11:40:10
|
|
|
|
anita
|
Dobar dan Probudila sam se u 5:45 kada je mm krenuo na posao, jedva sam se posle uspavala. Ustala sam u 10:20, doruckovala a sada uzivam. Evo spremila sam i malo posluzenje za vas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 24.11.2014 11:42:22
|
|
|
|
soni
|
Mmmm Anita...bas mi se ta torta jede i nedostaje domaca kafa
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 24.11.2014 12:15:48
|
|
|
|
srculence25
|
soni kod vas nema nase obicne kafe? mmmmm Anita kako je lepo.Hvala na posluzenju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 24.11.2014 12:27:55
|
|
|
|
branki*
|
uh,kako bih sad PROZDRNULA ovu tortu ,a bogami i kafu.... nesto sam sva nervozna i na 3 coska...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 24.11.2014 12:36:27
|
|
|
|
Kata90
|
Dan zene,ja se kafiram da se pohvalim juce smo sklopili krevetac i sve lepo namestili,tako mi je cudno samo jos beban da dodje
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 24.11.2014 12:45:20
|
|
|
|
soni
|
Ima i puse kao Don..Grand ali nije im ukus isti...Kafu, kiseli kupus, kore za pitu nalazim u nwkim vijetnamskim, iranskim radnjama IZVORNA PORUKA: srculence25 soni kod vas nema nase obicne kafe? mmmmm Anita kako je lepo.Hvala na posluzenju Kato divno...slikaj nam
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 24.11.2014 12:45:43
|
|
|
|
lelaigor
|
Dan, žene. Ja se spremam da spremim ručak. Napraviću burek danas. Sve me mrzi. Jooooj, kako me mrzi. U subotu smo bili da kupimo flašice i te džidžabidže. Polako peglam odeću. U međuvremenu se spremam za D rođus, ne znam kako ću sve, a ne bih volela da joj uskratim rođus. I tako. D mi ne ide u vrtić, opet je slinava, izludeću više od tih bolesti. Hoću da prezdravi lepo do sl.vikenda da može da slavi rođus. Sutra idem na kontrolu kod ginekologa. I tako... Ko nam je na redu za porođaj?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 24.11.2014 12:50:46
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dobro jutro od mene Ovih dana mi se jako spava. Spavam po 12-14sati. Po obicaju me leva beba stalno udara a desna je mirna od jucer. Serpice, srecno Bice to super. Anita sto je lepa ta torta. Mmmmmm.... Srculence, samo napred sa Khm.. Ja smem to samo da sanjam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 24.11.2014 13:07:35
|
|
|
|
bubulence
|
sanjalice samo spavaj kada mozes! ti sutra ides u Betaniju jeli tako? Kato diiivno, priblizilo se jako. lelo gde ste uzimali te sitnice ? cula sam za onaj kids lend u Veterniku da imaju najbolji izbor... soni a jek imate slucjano Grcke prodavnice? kada sam bila u Engleskoj tamo smo nalazili nase proizvode. lazem, nisu nasi proizvodi ali su nam najslicniji. Anita ne radi mi to
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 24.11.2014 13:10:37
|
|
|
|
lelaigor
|
Bubi, uzeli smo nešto u Rodiću velikom. Nešto ćemo u Aksi, a nešto u dm-u. Mi volimo Nukove proizvode, a njih koliko sam videla nema u Kid's landu. Pelene koristimo (tj.koristili smo) dm-ove, babylove, a neke stvarinismo našli u Rodiću, pa ćemo u Aksi. Već mesec dana upoređujemo cene po svim mogućim prodavnicama, i uzimamo tamo gde je najpovoljnije...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 24.11.2014 13:14:22
|
|
|
|
bubulence
|
i mi smo korisltili dm pelene i planiram opet. mada je snajka sada uzela one bambo i deluju mi super. od ovih sitnica volim avent i nuk, jedino dude nip. Ema ih je najvise volela. a planiram da radim sve isto kao i sa E...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 24.11.2014 13:19:03
|
|
|
|
lelaigor
|
PA, da, tako i mi. Što bismo menjali ono što nam je bilo dobro? Te Bambo sam dobila u Baby Sari reklamu, ali videćemo još koje ćemo.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 24.11.2014 13:25:21
|
|
|
|
Trcosava
|
Polako se probližava i meni red bi bio da krenem polak da perem odeću... Od tih sitnica ne znam da li odmah da kupujem flašice (možda zbog vode/čaja) to se ja nadam da ću dojiti pa da neću imati potrebe. Dude svakako moramo da uzmemo. Ana je volela samo nukove, aventove je pljuvala na keca
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 24.11.2014 13:28:05
|
|
|
|
lelaigor
|
Meni je flašica bil asuper zbog izmlazanja, imam Nukovu pumpicu, a i zbog vode/čaja, akone ustreba odmah, trebaće kasnije, sigurno..cucle je volela Daria, nadam se da će i Sofija. Puno su nam živaca uštedele, a očas posla smo se odvikli.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 24.11.2014 13:30:28
|
|
|
|
serpica
|
E drage moje hvala vam odoh polako da se spremam vise psihicki nego fizicki drzite mi fige molim vas,javljam cim se vratim,negde oko 17h. Verujem da Maslacak prati iz prikrajka,pa mozda i ona bude tu kad mi stignu rezultati.. sve vas punoooo
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 24.11.2014 13:37:42
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Meni je flašica bil asuper zbog izmlazanja, imam Nukovu pumpicu, a i zbog vode/čaja, akone ustreba odmah, trebaće kasnije, sigurno..cucle je volela Daria, nadam se da će i Sofija. Puno su nam živaca uštedele, a očas posla smo se odvikli. Našla sam komplet pumpu (isto aventova) ima i one njene boce za čuvanje mleka, tako da meni to nije neophodno. Kažem kupila bi jednu za vodu/čaj ako ustreba i dude. Ana nije bila neki fan dude, mislim čak i noću ono - u ustima dok se ne uspava i onda pljune. Nikakv problem nismo imali sa ostavljanjem. Sve se nadam da će i ovaj put biti tako ahahahahahahhaha I raspilavih se sada, videh raznorazne cucle ijaoooooo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 24.11.2014 13:39:33
|
|
|
|
bubulence
|
Serpi mislimo na tebe! danas i boka ima prvi pregled... Ema nije volela aventove dude jer su joj prekrivale nozdrve pa nije mogla lepo da dise od njih. ali su nam njihove flasice bile odlicne. a ja svakako planiram da dajem bebi vodicu ili cajic i ako siki pa ce nam flasice svakako trebati... uzecu dve za pocetak. jednu avent i jednu nuk ili chicco... sutra cu verovatno uzeti i nesto za iznosenje a ostalo kada se setim... imam vremena...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 24.11.2014 13:44:03
|
|
|
|
Trcosava
|
Šerpice, rekoh ti ja, no sikiriki - biti će sve ok. BTW ona pumpa koju sam našla jemoja hahaha samo sam bila zaboravila di sam je turila Ne znam za flašice, uzela bi jednu od 125ml i jednu da imam za kasnije 250-260ml Dobila sam neki bon za popust 25% u DM-u, ali vidim da je to neka natural odnosno staklena, a ja nešto ne volim staklene
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 24.11.2014 13:51:40
|
|
|
|
soni
|
Meni je pumpica dosta znacila a od flasica Dr Browns su mi najbolje
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 24.11.2014 13:58:01
|
|
|
|
lelaigor
|
Mi smo i cucle i flašice koristili iste. Drugačiji su im oblici pa nismo hteli da mešamo i da je zbunjujemo. I ja ću k'o i Bubi i vodu i čajić od starta. Nekako mi od Darie ostala trauma za to pijenje zbog te njene anomalije. A pila je i čaj za grčeve i nikad ni jedan grč nije imala. Tako sam i ja Bubi do nedavno mislila da imam vremena, kad ono đavola Al' dobro, ogradice i posteljina su oprane, odelce za izlazak kupljeno, ostalo za nju i za porodilište dopola spremno, tako da nisam skroz nespremna. Ali, pošto mi sad ide D rođus, naredne dve nedelje neću imati vremena za to, a posle miostaje još 2 nedelje do porođaja, moram nekako da zbrzam. Šerpi, držim fige, biće sve ok! I ako sam propustila nekome da poželim sreću i sl. ne zamerite, ne stignem da vas iščitam.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?