Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 14.10.2014 18:32:20
|
|
|
|
Mala Elena
|
Tegle manje i vece , ukrasne i svrsishodne!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 15.10.2014 6:31:15
|
|
|
|
mali_mis
|
Juce, za A. cizme, termo farmerice, 2 rolke. Mami i meni marcipan kuglice.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 15.10.2014 6:36:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Kupio mi mm novi mobilni
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 15.10.2014 13:58:27
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Juce, za A. cizme, termo farmerice, 2 rolke. Mami i meni marcipan kuglice. U Candy Univers-u?
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 15.10.2014 18:36:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobila pidzamu od sveki
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 15.10.2014 19:20:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Niveinu kupku, stik i pastu za zube
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 15.10.2014 19:53:10
|
|
|
|
milicicak
|
Rajf :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 15.10.2014 19:59:02
|
|
|
|
isidora88
|
dezodorans, hemija za kucu, hrana.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 16.10.2014 6:42:15
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor IZVORNA PORUKA: mali_mis Juce, za A. cizme, termo farmerice, 2 rolke. Mami i meni marcipan kuglice. U Candy Univers-u? Aha Svaki put moram da kupim makar 200g, pojedemo dok dodjemo kuci. Navukle se
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 16.10.2014 9:10:11
|
|
|
|
lelaigor
|
Uh, meni su njihove karamele rajske! Njam!
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 17.10.2014 10:34:06
|
|
|
|
Peace*
|
Juče mi je muž kupio novčanik.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 17.10.2014 21:27:56
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Kosulju, potkosulju, 4 para zenskih carapa i suknju. Ce da se picnem za Dunjino krstenje
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.10.2014 0:50:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Farmerke.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.10.2014 18:05:49
|
|
|
|
Mala Elena
|
Vatrostalnu keramicku ciniju i silikonske kapi za kosu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.10.2014 17:59:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobila jedne farmerke i jedne elegantne crne pantalone od mm
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.10.2014 18:06:23
|
|
|
|
Didy
|
Poručila posteljinu za decu, stigla danas brzom poštom, nemam više vremena, a ni živaca za obilaženje radnji. Samo uletim u market i na pijacu kad nešto treba. Mrzim kuppovine! No, da se vratim na posteljine, uzela sam Sofiji Mašu i medu, a Stefanu Cars zelenu. Prelepe su! Samo još da prođe ovo usrano vreme da ih ubacim na pranje, ne bih da zakrčim celu kuću sa sušenjem. Ozbiljno razmišljam o mašini za sušenje veša.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 25.10.2014 15:46:18
|
|
|
|
Trcosava
|
E danas smo kupili tefalov tiganj za palačinke Večeras pravim, pa javim da li je dobar
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 25.10.2014 16:46:57
|
|
|
|
emicaa
|
Teodori tuniku za rodjendan da joj obučem,poklon za rodjendan(moram ga sakrit od same sebe) i sebi jaknu za zimu
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 25.10.2014 22:21:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Ove nedelje sam obradovala sebe dugoocekivanim biciklom i usisivacem na vodu,decu vesom i carapama,muza duksom i vesom takodje a svekra pantalonama i dzemperom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.10.2014 3:57:44
|
|
|
|
Ana RR
|
Pidžamu i fen za kosu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 21.11.2014 17:35:50
|
|
|
|
Mala Elena
|
Srebrne mindjuse sa cirkonima i bebece roze lak za nokte!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.11.2014 13:27:17
|
|
|
|
Didy
|
Juče sam se razočarala malo posle testa, pa sam "tugu" izlečila jednim šopingom. Kupila sam sebi čizme, pantalone, majicu i košulju, Stefanu jednu lepu majicu, Sofiji neke fine termo pantalone i još poklon za jednu bebicu kojoj idemo danas na babine. Kad je bal, nek je maskenbal.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.11.2014 13:31:59
|
|
|
|
Olga75
|
nije danas nego juce : zvercici cetiri majicice , cetri para helanki , dve kape , rukavice, nausnjake , kucicu najmanjih ljubimaca , doktorski set u torbi , neke pecate , zimsku jaknu , tri para donjeg vesa sebi : diiiiiivnu suknju i to iznad kolena , kapu , esarpu , sal , farmerke matorom : dve kosulje , prsluk i sako i jos kojekakvih sitnica i da , bila sam u Arkadu
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.11.2014 13:37:24
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR i da , bila sam u Arkadu Pa naravno, zar može s manje stvari da se izađe iz Arkada?
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.11.2014 14:03:32
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR sebi : diiiiiivnu suknju i to iznad kolena , Opaaaa Oldži!!! Ja sam si danak kupila farbu za kosu i kremu za kosu niveinu (ono kao gel haha)
|
Anketa
Bake i dekeVVVVDa li bake i deke kad cuvaju decu postuju vase instrukcije ili zanemare to sto ste im rekle i rade kako oni misle da je bolje?Rade kako oni misle da treba (
28%)
Rade sve kako im kazem (
16%)
Kako kad (
56%)
Ukupan broj glasova: 99Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!