Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 5.10.2014 14:56:29
|
|
|
|
vonavoj
|
Tefal peglu!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 5.10.2014 15:04:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Von super Ima da bude
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 5.10.2014 15:07:23
|
|
|
|
dijana1*
|
3 bodica h&m
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.10.2014 19:19:04
|
|
|
|
minnica
|
Ćerki dve majice, helanke, pidžamu i potkošulju, sinu pamučnu kapicu i čarapice, a sebi dve bluzice.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.10.2014 1:29:32
|
|
|
|
Azra_
|
UM, ja imam tefal i prezadovoljna sam. Da te lepo služi!
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.10.2014 8:37:11
|
|
|
|
vonavoj
|
Azra,ja sam uzela tefal ..super je! Bas lepo pegla,nekako imam volje da peglam,jer je nova..mada je i stara bila bosch,dosta placena,ali je ova bolja!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.10.2014 9:14:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Imamm je i ja , hvala u svakom slucaju ahahhaha
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.10.2014 9:18:22
|
|
|
|
Modessty
|
samo bre kupujete nešto! Kupite i meni da se i ja falim!
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.10.2014 19:51:48
|
|
|
|
emicaa
|
Mikrovalnu i sebi torbu
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.10.2014 19:56:43
|
|
|
|
bubulence
|
pre pre pre predivnu haljinu za svadbu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.10.2014 19:59:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence pre pre pre predivnu haljinu za svadbu daj sliku
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.10.2014 20:21:11
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama daj sliku Vec sam pomislila da si ti opet nesto pazarila Bubi stvarno daj sliku. Meni mm kupio kestenje, sad cu da ga ispecem
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.10.2014 20:33:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: wivern IZVORNA PORUKA: Unina mama daj sliku Vec sam pomislila da si ti opet nesto pazarila Bubi stvarno daj sliku. Meni mm kupio kestenje, sad cu da ga ispecem ahahahha Wiw dadoh danas 1499 din za lorealovu manga maskaru
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.10.2014 20:42:59
|
|
|
|
NadaR
|
Patike :)
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.10.2014 20:54:17
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama ahahahha Wiw dadoh danas 1499 din za lorealovu manga maskaru Znala sam da mora biti nesto
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.10.2014 21:02:05
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: wivern IZVORNA PORUKA: Unina mama daj sliku Bubi stvarno daj sliku. vi mene stvarno zezate , znate da je mm bacio fotoaparat i da je moj pametni telefon nevidjeno glup... od slike nista do subote a tada ce me valjda neko uslikati u svadbi . uglavnom, crna, duga, bez rukava (imam bez i crni sako videcu koji cu od ta dva obuci)... ima oko vrata neke srebrne gluposti tako da ne ide nikakav nakit. meni je jako lepa
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.10.2014 21:46:45
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama ahahahha Wiw dadoh danas 1499 din za lorealovu manga maskaru Nemoj zezati? Ovde ta maskara košta oko 10 dolara, što je oko 7 eura. Čoveče.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.10.2014 23:01:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Unina mama ahahahha Wiw dadoh danas 1499 din za lorealovu manga maskaru Nemoj zezati? Ovde ta maskara košta oko 10 dolara, što je oko 7 eura. Čoveče. Anci ne zezam, u Liliju danas, i naravno kvalitet tamo ne m0oze prici ovde, tamo je bolja
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.10.2014 4:50:29
|
|
|
|
Ana RR
|
To sigurno, meni su svake godine donosili Lorealovu maskaru odavde i ne može se porediti sa našima.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.10.2014 9:53:56
|
|
|
|
Leptiric123
|
Patike,helanke,bocicu i torbu za trening :-) muz castio...a prosli vikend u elegantnom fazonu obnova odece za posao...nikad vise novih stvari u plakatu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.10.2014 11:19:53
|
|
|
|
Bibilib
|
Nisam kupila nista ali sam uradila nokte...
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.10.2014 9:12:40
|
|
|
|
lelaigor
|
Neke metalne nastavke za ukrašavanje šlagom.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.10.2014 19:11:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Pantalone, veš, neku gumu za kadu (da mi dete ne padne dok ga tuširam ), šampon i lak za kosu, gomilu hrane, voća i povrća... ode 200 dolara dok si trepnuo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 14.10.2014 4:45:54
|
|
|
|
mali_mis
|
Juce, jaknu za A. Nasla vrlo povoljno u nekom butiku tu kod mene, bio je samo problem oko isprobavanja, napolju preko 20 stepeni, a A. proba zimsku jaknu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 14.10.2014 9:23:43
|
|
|
|
lelaigor
|
Kalupe za kolače, sušilicu za veš, jastuke za stolice.
|
Anketa
najlepse imepisuljicaHana (
41%)
Masha (
34%)
Lara (
24%)
Ukupan broj glasova: 148Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!