|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIV
13.11.2014 20:04:06   
Mumka
sanjalice a kada su ti vidjeli hiperstimulaciju ,tek znaci posle kada si dobila bolove

andjelika cestitke od srca user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1251
13.11.2014 20:09:20   
Andjelika80
Hvala Sanjalice user posted image Ja vas naravno pratim vise od godinu dana i radujem se svakoj novoj user posted image Mnogo mi je pomogao ovaj forum, pa sam nekako osetila potrebu da vam pisem. Ako mogu da pomognem nekom informacijom tu samuser posted image . Inace na dan stimulacije radim hormone, tsh celih osam, antitela visoka nenormalno a prolaktin svih 1000, a gornja granica 500. Doktorka mi odmah ukljucuje euyiroks. Na dan transfera tsh mi je vec bio 3,3 a prolaktin oko 250 user posted image .

Direktna veza do poruke: 1252
13.11.2014 21:18:59   
Sanjalica1980
Mumka, meni je hiper ustanovljen nakon par dana. Bolelo me i osecala sam da mi je nadut donji deo stomaka. Imala sam je oba puta kada smo radili ceo proces. Ona se desava zenama koje imaju poli ili mikrocisticne jajnike. Naravno ne dobije je svaka zena.

Andjelika samo neka ti prate hormone stitne. Meni se doza Eutiroksa od dana pozitivne bete podigla sa 50 na 125mg. Tsh mi je bas nizak 0,02 ali ne prati se samo on vec i svi hormoni iz tog kruga. Jedan na durgog uticu. Znaci tsh moze biti nizak a da doza mora da se poveca.
Mene prati dr Jelena ali su sada i u Betaniji potvrdili njenu terapiju. Sledece nedelje bi trebala do njih na lezanje pa da ponovo sve provere.
Stitnu neka ti prati endokrinolog i da ima iskustva sa vto a ne ginekolog.
U Betaniji kada su ginekolosi videli tsh bili su u fazonu ovo nije normalno mora da se smanji doza a endokrinolog je potvrdio potpuno suprotno. Jos je gledala da li da poveca dozu.

user posted image user posted image

(odgovor članu Andjelika80)
Direktna veza do poruke: 1253
13.11.2014 23:42:33   
srculence25
IZVORNA PORUKA: jess021

Idem opet drzavno, jer NS finansira i treci pokusaj, pa mi nesto bilo bez veze da ga ne iskoristim, kad je bal nek je baluser posted image
Valjda ce sad biti malo bolje.
user posted image

Jess draga treca sreca user posted image
Navijam jako i puuuuno prasim da bude sve kako treba i da ugledas user posted image

Direktna veza do poruke: 1254
14.11.2014 9:36:47   
jess021
Hvala dragauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1255
14.11.2014 9:59:29   
maki0211
Jess021 jel si ti sad u postupku :)mozda se sretnemo na betaniji,ja od danas krecem user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1256
14.11.2014 12:20:01   
Zuzita

IZVORNA PORUKA: Maraj

Imam jedno pitanje za nase trudnjace, kada ste oset_ile prve simptome nakon et i koji je to simptom bio.

Ja sam ustala iz kreveta 2gi dan od ET i otisla sa muzem u nabavku. Secam se da mi se vrtelo u glavi, da mi je bilo muka i da sam se preznojavala. Bas mi je nekako bilo lose, al sam mislila da nema sanse da je od toga, mozda od lezanja. Jao da i krsta su me otkidala taj dan i sutradan.Jos plus neki smrdljivac na kasi je bio ispred nas, htela sam da se ispovracam, al sam pobegla i ostavila muza samog da cekauser posted image
Nedelju dana posle ET sam osetila sledece simptome: povremeni bol i zatezanje u donjem stomaku, naduvenost, temperatura u toku dana do 37,3; bubuljice, zatvor (mada to mi je bilo od pocetka), tvrde ali ne bolne grudi. Posle par dana osecaj kao da cu da dobijem svaki cas...
Eto, izvinjavam se na malo opsirnijim simptomima, al valjda sam pomoglauser posted image
Jel ti osecas nesto?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1257
14.11.2014 13:33:48   
Chipsy
Andjelika, cestitam!!!
Jess, Baby, Maraj, srecnooo!
Ja ne bih radila nikako posle et. Mozda to nema veze, ali ipak ne bih.
Zuzi, i ja sam cula za teoriju da vise embriona prave guzvu, ali iz mog iskustva oba puta kada sam radila sa 3 je uspelo, a sa 2 nije uspelo.
Zece, Skijasice, samo napred!user posted image

(odgovor članu Zuzita)
Direktna veza do poruke: 1258
14.11.2014 13:54:16   
Zuzita
Andjelika cestitamuser posted image Ti si 5 dana iza meneuser posted image Jos samo da vidimo sta nam ultrazvuk kaze. Mada ja sam 100% sigurna da su kod tebe user posted image user posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1259
14.11.2014 14:52:08   
Maraj
Drage meni danas 4.dan od et. Stomak me s vremena na vreme zaboli kao kad treba da dobojem samo blaze. Tako da sam se bas smorila od jutros. Od straha idem u wc i pregledavam wc papir

(odgovor članu Zuzita)
Direktna veza do poruke: 1260
14.11.2014 14:55:49   
Andjelika80
Chipsy, Zuzita hvala user posted image Tako i doktorka kaze, mada sam se prestravila kad su mi rekli vredost bete, citajuci ovaj forum nisam bas naisla toliku za 14 dan user posted image Doktorka kaze da je to normalna beta, ali moguce da ih ima vise user posted image Nadam se da ste vi culi za takva iskustva [sm=smiley13.gif
Inace vantelesnu sam radila u Cg, tako da nazalost ne znam za dobrog endokrinologa ovde, ali cu svakako doci do naseg Beograda da to proverimuser posted image

(odgovor članu Zuzita)
Direktna veza do poruke: 1261
14.11.2014 14:59:52   
Andjelika80
Maraj zdravo , zelim ti veliku betu i nemoj da se sekiras, od simptoma nista nisam imala, osim blagog menstrualnog bola koji sam osecala vec posle 5 dana od et. Grudi me nisu bolele, naprotiv, i jedino sto mi je neobicno bilo pocela sam da kijam a nisam prehladdjenauser posted image
Tako da i tebi zelim da to bude prvi simptom user posted image

Direktna veza do poruke: 1262
14.11.2014 21:34:50   
jess021
Maki, ja sam pocela pre tri dana sa Microginonom, a 21.11. treba da se javim u Betaniju, pa cu tad znati kad krecem sa stimulcaijom. Mozda se i sretnemouser posted image
Chipsyuser posted image
Andjelika, cestitam od srca!
Maraj, navijam za veelikuuu betuuser posted image
Valjda nisam nekog preskocila, ali svima vam saljem velikiuser posted image

Direktna veza do poruke: 1263
15.11.2014 8:54:00   
Maraj
Drage, samo da vam javim, sad su me zvali sa klinike gde sam radila vto. Imamo jedan za zamrzavanje!!! Bas sam presrećna da sam se isplakala

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1264
15.11.2014 9:22:37   
Zuzita
Bravo Maraj, super vestuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1265
15.11.2014 11:07:03   
Benibenesi

IZVORNA PORUKA: ivanicasale

Cekam rezultate...Oko 20h ce biti jer su poslali za Bg krv.

Izvinjavam se nisam imala internet danima,i ne znam sta se desilo sa Ivanicom.Jel je javila? sta je bilo sa njom?
Inace ja sam prosla I komisiju 2.11 II mi je zakazana za 20.11 u Nisu,i za postupak sam izabrala N.F

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 1266
15.11.2014 11:22:58   
Sanjalica1980
Maraj user posted image

(odgovor članu Benibenesi)
Direktna veza do poruke: 1267
18.11.2014 9:35:21   
jess021
Maraj, kako si? Kad radis betu?
Ja sam juce, greskom popila dva Microginona, ćurka.
U sredu sam popila tbl. kojoj na blisteru pise utorak i juce sam se sva nesto spetaljala i sinoc popijem jos jednu videvsi da u ponedeljku ima tableta i skontam posle sat vremena, ali sta da radim.

Direktna veza do poruke: 1268
18.11.2014 11:29:59   
Zuzita
Gde ste zene, sta ste se ucutale? Ja malo malo svracam da vidim dal ima nesto novouser posted image
Maraj, kako ide? Jess, bice sve ok...
Ajde gde ste trudilice, cekalice...javite seuser posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1269
18.11.2014 13:26:10   
NoraBo
Devojke, da li je neko skorije primio poziv za postupak u Frontu? Čekam poziv od juna i ništa.... da li uopšte rade?

mogu osvojiti svijet jednom rukom, ako me ti držiš za drugu.

(odgovor članu Zuzita)
Direktna veza do poruke: 1270
18.11.2014 16:31:54   
Maraj
Pozdrav drage, ja sam danas na pola puta do moje bete. Leskarim po ceo dan. 4. ,5. i 6. dan od et me boleo stomak kao pred ciklus samo malo blaze i imala sam neku tezinu u stomaku. Juce i danas nista. Ne znam ni sama. Trudim se da sto manje razmisljam, gledam tv, filmove... Nekad me uhvati elan a nekad kad me zaboli stomak izbedacim se...

< Poruku je uredio Maraj -- 18.11.2014 16:33:12 >

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 1271
18.11.2014 18:07:16   
Zuzita
Super Maraj!!! Dobri su ti simptomi. Tako sam i ja slicno osecala kao mens. bolovi. Ali to nije bilo svaki dan. Tako da kad je zignulo ja se zabrinem sta li je, a kad ne osecam nista onda sto ne osecam nistauser posted image
Navijam za veliku betu pa da mi se ti sledeca pridruzisuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1272
18.11.2014 18:21:50   
Sanjalica1980
Drage moje, navijam jako i saljem vam user posted image podrske

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1273
18.11.2014 20:38:41   
maki0211
Maraj uz tebe smo i navijamo i da nas obradujes sa velikooooooooooom betom user posted image user posted image .Drage moje ja sutra u 7 idem u betaniju pozvali su me da odradimo histeroskopiju pa nastavljam dalje sutra mi je 6 boca diferelina pa cemo videti sta i kako dalje,user posted image

Direktna veza do poruke: 1274
19.11.2014 13:23:28   
jess021
Maki, kako je prosla histeroskopija?

(odgovor članu maki0211)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here