Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 31.10.2014 17:59:25
|
|
|
|
pozitivna
|
Imam rodjaku u Francuskoj ,kaze ma kakav AMH kazu da je glupost
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 31.10.2014 18:06:47
|
|
|
|
micaubica83
|
Pa ja se nadam da ce mi izvuci neku dobru jajnu celiju za VTO,idem uskoro na prvu konsultaciju pa cemo videti sta kaze dr.Inace pijem vec 4 meseca koenzim q 10,vitamin D,vitamin C,folnu kiselinu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 31.10.2014 18:49:45
|
|
|
|
ivanicasale
|
Cekam rezultate...Oko 20h ce biti jer su poslali za Bg krv.
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 31.10.2014 19:16:42
|
|
|
|
srculence 84
|
zdravo devojke,zelela bih da pitam da li su nekoj od vas radili vto a da se endo nije hteo smanji na 2mm,meni je konstanto 2 i 3 dan bio 4mm i imala polip,koji je na konsultacijama u julu bio tu a posle u avgustu otisao sa ciklusom a onda krene stimulacija i on od jednom opet tu i to prilicno veliki a vto ipak uradjena
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 31.10.2014 22:08:59
|
|
|
|
Chipsy
|
Zuzita, dobrodosla! I ja sam imala slicne simptome i uspelo je. Ivanice, cekamo Srculence, ne znam ti ja nista o tome , znam da polip treba odstraniti pre vto, ali ko zna da li je kod tebe to uopsta polip, tesko on ode sa ciklusom
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 31.10.2014 22:09:37
|
|
|
|
Chipsy
|
Maraj, ja sam primala menopur 8 dana po 3
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 31.10.2014 22:19:37
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Mico, bravo za spermogram. Ima da to bude sve odlicno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 31.10.2014 22:57:08
|
|
|
|
pozitivna
|
Srculence ! Nemoj da brines znaju oni ti imas polip koji ne smeta za trudnocu negde po strani ,a to je tacno da polip ode sa menstruacijom meni je bar tako bilo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 31.10.2014 23:00:18
|
|
|
|
pozitivna
|
Ivancice nadam se da su ti rezultati uredu ,znas sta ipak Bog odredi kako ce i sta biti i sami doktori kazu to,desavaju se nepredvidljive stvari Navijam da bude sve ok. Kiss
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 31.10.2014 23:02:20
|
|
|
|
pozitivna
|
micaubica83 !!! Koliko grama dnevno uzimas Q 10 ? poz.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 31.10.2014 23:20:05
|
|
|
|
Zuzita
|
Chipsy, hvala na dobrodoslici
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.11.2014 0:19:26
|
|
|
|
micaubica83
|
sanjalice :* :* :* pozitivna vec 5 meseci uzimam koenzim q 10 od 100 mg.Ispod 100 znam da ne deluje na ovaj moj problem a preko 100 ne bih se bas usudila da uzimam.A citala sam da dr preporucuju od 100 mg da se pije
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.11.2014 0:38:34
|
|
|
|
micaubica83
|
Zuzita dobrodosla ne brini za endometrijum dobar ti je,opusti se i mazi stomacic pozitivna mozda ne gledaju AMH ali obicno sa niskim AMH ima i malo antralnih folikula.Antralci mogu dati odgovor umesto AMH.Sto se tice koenzima najbolji ti je Viridian ali je i skup oko 4000.On je puno pomogao zenama sa kojima sam ja komunicirala.Ne moze da se poveca br jc ali kvalitet moze.Za mene je Viridian skup jer dajemo puno para za lekove za mm tako da ja koristim Strong koenzim q 10 i kupujem ga u Lily apoteci.Nadam se da ce pomoci.Zaboravih da te pitam koliko imas godina? Preko 35 god koliko sam ja citala koristile su i DHEA ali je najbolje konsultovati se sa lekarom,njega vec ne bih smela da koristim bez dr.I ako si pusac,cigare obavezno da ostavis,mnogo uticu na kvalitet jc
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.11.2014 1:01:14
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: mala_74 Sa niskim amh može da se ostane prirodno trudan... Nizak amh nije totalna prepreka za trudnoću...jeste teze ali nije nemoguce Slazem se.Amh uopste nije merodavan za trudnocu.Mm ima oligospermiu II i moj amh je prvo bio 0,01 i nesto kasnije 0,08 i eto ishod -prirodna trudnoca se desila
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.11.2014 6:32:07
|
|
|
|
Zuzita
|
Hvala Mico na dobrodoslici :-) Ma mazim ja stomacic koji se naduo pa je sad stomacina haha! Ne mogu da verujem da sad jos plus ne mogu ni da spavam. Spavala 4 sata i probudih se. Sad pijem caj od kamilice sa plazmom. Nego devojke htedoh da pitam da li se vama desilo da prilikom ubacivanja Utrogestana napipate nesto? Ja vec par dana ne mogu da uguram vaginaletu pravo niti na gore...nekako je nateceno. Hvala vam unapred!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.11.2014 8:09:11
|
|
|
|
srculence 84
|
Hvala vam devojke,u utorak imam kontrolu da vide da li je otisao. Kazu mi kada su mi javili da beta negativna da kao ne znaju zasto nije uspelo al da predam opet kod njih za vto posto sam bila o trosku italije na vto jel imam knjizicu preko muza i da ce sledeci put da mi ociste za vreme stimulacije i uspece vto .
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.11.2014 8:52:36
|
|
|
|
zece
|
Ja cu da odradim betu na 7 ali osecam da je I ovosni ivf uspesno kao prvo jer mi se gade mi se povraca imam vrtoglavice ali sada neman bol u stomaku uopste onako neka nelagodnost neki jela koji sam I pre jela sada nemogu na pr puter od kikiriki kecap isto
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.11.2014 9:34:53
|
|
|
|
Zuzita
|
Super zece, drzimo fige. Bice to sve ok. I ja cu 7mog a mozda i ranije ako ne budem mogla da izdrzim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.11.2014 9:42:44
|
|
|
|
Skijasica
|
E, zenice, evo da se i ovde javim. Bio je transfer u sredu i vracena su nam dva embriona. Cekamo betu 10.11. Imali smo 4jc ali su se oplodile dve, jedna se borila ali nije uspela, a cetvrta bila nezrela. Ja sada odmaram malo lezim, malo setam. Imam pitanje, da li ste utrogestan koristile oralno ili vaginalno?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.11.2014 9:50:49
|
|
|
|
branki*
|
skijasice,drzim palceve jako,jako odmaraj i uzivaj sad!ja sam koristila vaginalno,tako su mi rekli.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.11.2014 10:11:54
|
|
|
|
srculence 84
|
izvini zuzita da li bi mogla da mi napises u privatnoj pp u kojoj si privatnoj klinici bila u becu i da li to moze svako da ide ili samo njihovi osiguranici i koliko kosta ako moze ovako. i ako mozes da kazes koliko vracaju embriona,hvala unapred i izvini sto smaram i zelim ti puno uspeha
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.11.2014 14:58:11
|
|
|
|
wivern
|
Skijasice navijamo i prasimo I ja sam vaginalno koristila kao i Branki
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.11.2014 15:39:40
|
|
|
|
Chipsy
|
Skijasice, navijam Obavezno vaginalno, kazu da je jace dejstvo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.11.2014 15:40:21
|
|
|
|
Chipsy
|
Sta li je sa Ivanicom Zece, ja mislim da je uspelo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.11.2014 18:18:45
|
|
|
|
jess021
|
I ja razmisljam sta je sa Ivanicom, juce je trebala da ponovi betu. Zece, navijam najjace
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?