|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR druženje u Nišu
17.11.2014 16:17:02   
anita
Moze user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1976
17.11.2014 19:43:35   
hanka
Jel znaju Daca i Mati? Ko jos fali?
Serpi cujemo se sutra oko 15h user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1977
17.11.2014 21:51:12   
Jole84
Jedva čekam da vas vidim user posted image
dolazim taxijem sa Milom pošto mm ne završava dotle s poslom a nema ko da mi je čuva, mama sprema slavu...mada mi je i merak da je slikam na nekom druženju i da je vidite, pa koliko izdržimo user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1978
17.11.2014 22:04:38   
serpica
Devojke zavsi od mog stanja da li cu da dodjem sutra na druzenje,ako se ovo nastavi Bojan mi je rekao da mu se javim na kliniku,videcu ujutru...user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1979
17.11.2014 22:05:48   
Jole84
Šerpi šta ti je user posted image jel si dobro?! Ništa ne znam...gde da pročitam??

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1980
18.11.2014 0:21:30   
mati
Hanka, tesko. Sama sam sa njima i nikako ne mogu da se uklopim.
Zelim vam lep provod a decici jos lepsu zabavu.
Napokon se i kod nas u blizini otvorila igraonica(posle Smile-a koji su zatvorili). Bili smo sa drustvom iz vrtica, nije lose, ali Mita bi da ide za velikom decom u onaj kavez kao, pa sam ga sve vreme jurila iako smo placali i za bebe... Ide za decom i ladno se popne na sledeci nivo, merdevinama.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1981
18.11.2014 20:00:32   
anita
Devojke hvala vam na divnom druzenju danas. Bas mi je bilo lepo druziti se sa vama. Sve vas user posted image
Sada cu postaviti slicice user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1982
18.11.2014 20:03:21   
Ivanka 75
Ajde Anita, daj sličke da vas vidim kad već nisam mogla da dođem, gosti samo što su otišli, ja odmaram pre nego što napadnem kujnu user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1983
18.11.2014 20:11:22   
Sanjalica1980
Cekam slicice user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1984
18.11.2014 20:17:00   
serpica

IZVORNA PORUKA: anita

Devojke hvala vam na divnom druzenju danas. Bas mi je bilo lepo druziti se sa vama. Sve vas user posted image
Sada cu postaviti slicice user posted image

Zadovoljstvo je bilo nase...mislim bar moje user posted image i poseban uzitak dodirnuti stomak u kome su tri bebe user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1985
18.11.2014 21:31:45   
anita
Imam problem sa internetom a sa mob.ne znam da ubacim. Bice slicice najkasnije sutra pre podne.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1986
18.11.2014 21:44:36   
Jole84
Žene bilo je prelepo! Tako mi je prijalo user posted image a gospođica je spavala još 2 sata posle 100 godina user posted image
Jedva čekam slike user posted image
Sledeći put da dođu i sve koje nisu bile user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1987
18.11.2014 22:05:31   
Jole84

IZVORNA PORUKA: serpica

Zadovoljstvo je bilo nase...mislim bar moje user posted image i poseban uzitak dodirnuti stomak u kome su tri bebe user posted image

Ooo da user posted image mrdalice malene user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1988
18.11.2014 22:25:32   
serpica
Ja imam par slicica ali treba da ih prebacim,pa onda ubacim,a bas mi se spava,ne zamerite,bice sutra sigurno...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1989
19.11.2014 6:50:12   
Klarita
Zene, zene, bas nam bilo lepouser posted image
Milce nam je med mali, Jole prijo, lici na tatu user posted image
Anita, ne znam kad ce da te hospitalizuju, a sve se nadam da nece do sledecg druzenja, u suprotnom cemo da organizujemo druzenje u KCuser posted image Trebam li opet da napomenem da mi cerka ocarana tvojim stomakomuser posted image
Mnogo mi drago sto sam upoznala Hankuuser posted image
Ivanka, falis...a, bas te briga, ti preslavi, zavrsi, mene vec hvata frka od decmbra meseca i Sv Nikole i K rodjendana
Mooooood, ja ne znam kako cemo na sledecem druzenju, izjeda me sram od ponasanja cerke mi prema Danilkuuser posted image do RR deke bice vina, pa cu mora malo vise da ponesem da se iskupim user posted image Ljubi mi obojicuuser posted image
Serpi, bez Tare, ne vise, jer vidis da K i D ne funkcionisuuser posted image omete nas kisa i manjak vremena da popusimo vise i istracarimo jos user posted image

cekam slicice

< Poruku je uredio Klarita -- 19.11.2014 6:51:05 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1990
19.11.2014 6:58:20   
serpica
Nista ne stigosmo user posted image nadoknadicemo na rr deki,ne brini user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1991
19.11.2014 8:37:08   
Trcosava
Ene, ja reko' da je požurim da turi slike, a Šerpi ode!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1992
19.11.2014 8:37:26   
Modessty
Klari bre što se sekiraš?! Pa Danilo reko sinoć svom tati da ga Klara jurila jer joj se sviđa što je tako lep user posted image I reko je da je zovemo da dođe kod nas da se igraju. Da joj pokaže svoje igračke user posted image Znaš onu narodnu: KO SE BIJE TAJ SE VOLI user posted image Ima tu istine

Moje su slike sve mutne user posted image

Šerpi HVALA za vožnju! user posted image

Hanka dužna sam ti za igraonicu.

Anita mene bilo strah da pipnem trbicu. user posted image Ja nisam volela kad sma bila trudna da mi diraju stomak, pa se tako jedva usudim da drugim trudnicama diram stomak user posted image Lepo reče moja pokojna baba da sam zamajena user posted image
A Milaaa je šećer! Jao sva je slatka i pufnasta, ja se rastopih . Nikola mi nije dao da je duže držim, ljubomorko jedan. I samo je jurio da je ljubi user posted image Jutros pominjem baki Milu i kako je Nikola jurio bebu da ljubi a on dohvatio knjigu sa slikom bebe i ljubi da pokaže baki kako je bio fin sa malom damom user posted image
Inače Mila je isti tata i nema sumnje čija je ćera ni malo! Jole izvini, al na tebe ništa bre nema! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1993
19.11.2014 9:38:22   
Jole84
Klarita jel kupiste hranilicu? user posted image osećam da si opustošila pola Akse user posted image
Klara mi je nešto odjednom veeeelika devojčica user posted image nisam videla da se bila sa Danilom user posted image ali za javni wc se smejem ceo dan.
Šerpi a meni bez Lene više ne dolazi, jel si čula, mora bratski da podelimo decu user posted image
Mod kako bre nema, ima prst na nogu i to mali user posted image I ja ceo dan pričam o Nikoli, kako mu se samo radovala, dušice male user posted image
Ivanka bogami svaka čast ženo, Danilče parla engleski opasno sve mi je ispričao user posted image user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1994
19.11.2014 10:55:57   
anita
Evo i slicica. Izvinjavam se sto ste ovoliko cekale

Jole sa princezama
user posted image
Ponosne mame sa svojom decicom. Jole i Mila, Mod i Nikola
user posted image
Trudnice: Hanka, Serpica, Anita
user posted image
Lepotica Mila uziva
user posted image
Lepotica K i Anita.
Dok smo se slikale K mi je rekla: porastao ti je stomak od proslog puta.user posted image
A K misli d ace biti dve drugarice I jedan drug.
user posted image
Da vidimo da li bebe mrdaju user posted image
user posted image
user posted image
Danilo uziva
user posted image
K hoce da cuje sta rade bebe
user posted image
Mod I Nikola
user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1995
19.11.2014 11:02:18   
Kata90
Jao pa slike su cooool,a i stomaciciuser posted image blago vama sto se mozete druziti ovako i privatno.....ja neznam nikog sa ringeraje...user posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1996
19.11.2014 11:14:28   
bubulence
zene moje drage, slike su predivne, decica medenjaci pravi a i vi ste mi sve lepe!

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 1997
19.11.2014 11:18:50   
Modessty
Anita HVALA!!!! user posted image Divne su slike! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1998
19.11.2014 11:24:48   
soni
user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1999
19.11.2014 11:53:42   
Trcosava
Samo da znate da vam zavidim do neba na druženjima.

Deca su prelepa, mame isto tako i drage mi trudnjače user posted image user posted image user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here