|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR druženje u Nišu
14.11.2014 10:51:11   
anita
Meni odgovaraju oba datuma user posted image . Kako Vama sa decom odgovara neka bude tako.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1951
14.11.2014 12:31:22   
Klarita
Cekam krajnji datum, pa da vidim user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1952
14.11.2014 12:53:43   
serpica
Klari bas sam htela da te zovem danas user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1953
14.11.2014 14:36:52   
Modessty
ajde bre dogovrite se pa mi javnite user posted image počinje mi vikend user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1954
14.11.2014 14:44:13   
hanka
Moze 20,cetvrtak u 16-16 i 30 user posted image
Igraonica Sunce,molim adresu user posted image
Serpi jel moze?

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1955
14.11.2014 16:27:55   
Klarita
18.bi mi vise odgovarao, jer je 20. slava...Sv Arahangel, zar ne? Imam dve slave to vece, na jednu ce mm sam, dok ja spakujem decu za spavanje i ostalo...ako vecini odgovara 20.OK, ali ja ne moguuser posted image Eto ja glasam za 18.user posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1956
14.11.2014 16:47:36   
Modessty
i ja bi pre 18. ako može

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1957
14.11.2014 16:53:39   
anita
I ja glasam za 18. muz mi je tada u Nisu pa moze da dodje po mene nakon druzenja.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1958
14.11.2014 16:57:47   
serpica
I meni odgovara 18 jer sam vec ugovorila cuvanje,
Hanka ja znam gde je Sunce pa cemo zajedno ne brini,a ti si tu 18. jel da?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1959
14.11.2014 17:05:02   
hanka
Dogovoreto user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1960
14.11.2014 17:07:17   
serpica
Onda dogovoreno,utorak 18. oko 16:30h igraonica Sunce. Moze tako?
Hanka cekam te u ponedeljak da se javnes i da jedemo kolaci,slavim u subotu i nedelju....

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1961
14.11.2014 17:16:58   
anita
Moze meni link ili adresa igraonice. Nisam bila prosli put pa ne znam gde je?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1962
14.11.2014 17:27:12   
serpica
Anita to je ona ulica od filozofskog fakulteta kad krenes prema dz Ulica je Cirila i Metodija,znaci od filozofskog krenes pa pred kraj ulice s leve strane nekad je tu bio salon automobila. Valjda sam objasnila user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1963
14.11.2014 17:38:51   
anita
Hvala Serpi. Mislim da znam gde je user posted image .

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1964
14.11.2014 17:49:28   
Ivanka 75
Zene moje, nadjite se vi jos u utorak, ne obracajte paznju na mene, ako gosti odu ranije u utorak mozda i ja dodjem.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1965
15.11.2014 0:18:10   
Modessty
Ivanka bre nikako da te vidimo na druženju! user posted image
Javiću igraonici za utorak.

Igraonica Sunce KLIK

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1966
15.11.2014 17:54:47   
Jole84
Odgovara utorak user posted image
jel Sunce u blizini nekadašnjeg kluba Laguna? Ajde skitare objasnite bolje user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1967
15.11.2014 18:01:30   
Klarita
A, je l' 16i30? I vreme bi mi odgovaralo kao i Moduser posted image Prepadoh se kad pomislih da je 18. u 18user posted image
Jole, s koje strane ides? Kad izlazis iz Vojvode Tankosica, preko raskrsnice produzis pravo, pa prodjes ulaz od DZ, jos malko pravo, sa l;eve strane je bivsi Skoda Cacak auto centar, tako nesto, odmah iza toga. Dodje mu i druga ulicica s leve strane valjdauser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1968
15.11.2014 18:05:36   
Jole84
Valjda ću da se snađem user posted image ako ne, vikam vas user posted image
jedva čekam da vas vidim user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1969
15.11.2014 18:32:01   
Modessty
Zovem ih sutra da zakažem vreme
jedva čekam da vas vidim! user posted image

Samo da potvrdim: 18.11. u 16,30h, igraonica Sunce

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1970
17.11.2014 15:18:34   
hanka
user posted image Jupi
Vidimo se

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1971
17.11.2014 15:35:10   
anita
Jedva cekam user posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1972
17.11.2014 15:43:15   
serpica
Zvala me je Mod u igraonici imaju rodj.od 18h pa da se ipak nadjemo u 16h da ostanemo malo duze jel ok?

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1973
17.11.2014 15:57:16   
Modessty
hanka i klarita se slazu. ostale?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1974
17.11.2014 16:01:37   
serpica
I ja se slazem sefe user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here