|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR druženje u Nišu
12.11.2014 18:14:49   
serpica
Soso ti bas znas kad treba da dodjes user posted image tempiraj ga sestro slatka,tempiraj..
Ja sam za kaficu user posted image ali ako nije problem posle 15h da odvedem taru u skolicu i sacekam mm da dodje s posla da i cuvao Tomu. Da mogu na miru da se ispricam s vama.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 1926
12.11.2014 18:16:32   
Sosa Mena
Taman pred tvoj porodjaj. Da te vidim debelu pa posle sa Zaplanjca da se ukokam. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1927
12.11.2014 18:20:14   
serpica

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Taman pred tvoj porodjaj. Da te vidim debelu pa posle sa Zaplanjca da se ukokam. user posted image

user posted image moze,moze

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 1928
12.11.2014 18:57:45   
Modessty
Može. I ja mogu popodne predveče. Radim do 15h

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1929
12.11.2014 19:09:24   
anita
Mogu i ja, a i hocu da pijem kaficu sa vama. Samo javnite vreme i mesto user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1930
12.11.2014 21:13:30   
Ivanka 75
Ja mogu tek od srede user posted image
Slavimo Ivkovu slavu user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1931
12.11.2014 22:15:03   
Cakana84
Devojke, fenomenalne ste, baš se često okupljate što je odlično.user posted image Kamo sreće da je u Beogradu drugačiji mentalitet.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1932
13.11.2014 9:30:41   
Modessty
Cakana izvolte na kafu! user posted image Mi se časkom organizujemo

Moj muž je već odavno skapirao da kad ima RR druženje sve ostalo se odlaže! user posted image
Ivanka da mi lepo dođemo kod tebe na tu Ivkovu slavu user posted image Taman mogu i decu da povedem da se igraju sa Ivom user posted image Malo ti što mi viđaš sina svaki dan, još treba id ati ga dovedem! user posted image user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 1933
13.11.2014 10:44:22   
hanka
Nislijke kojoj odgovara 18,19 ili 20 za kafenisanje, vreme meni nije bitno kao ni lokacija.Odgovara sve user posted image
user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1934
13.11.2014 11:56:50   
Modessty
ja mogu 18 ili 20, sve jedno. Tada mm nema treninge. I naravno popodne, da ne uzimam slobodan dan zobg RR druženja. Šef će čudno da me gleda user posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1935
13.11.2014 12:11:38   
anita
I ja mogu bilo koji dan od ova tri ponudjena datuma.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1936
13.11.2014 12:19:42   
serpica
Moze odmah 18.user posted image oko 16h ako odgovara,samo jos lokaciju da nadjemo.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1937
13.11.2014 15:10:16   
Jole84
Onda 18. jel to utorak? user posted image Odgovara i vreme 16h, taman da gladnica ruča kašicu kući user posted image
Da li može opet neka igraonica, da pitamo ovamo gde ste bile zadnji put opet? Meni iskreno najviše odgovara zbog ne-pušenja zbog nje, ali gde god da dogovorite ok je, onda ću da je ostavim kod bake u pušačkom slučaju. user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1938
13.11.2014 15:20:33   
Jole84
Htela bih da iskoristim ovu priliku i temu, jer ne znam gde drugde to mogu da kažem a ipak ima veze sa niškim druženjem...
Mnoge znaju da smo Mati i ja imale "okršaj", pa sam htela da kažem ovako javno da smo nas dve to izgladile na pp, i to sasvim spontano, iako sam mislila da verovatno nikad nećemo više ni da se pogledamo. Da ne dužim, prilikom jednog dogovora za druženje, ja sam bila grublja prema njoj jer je nešto odugovlačila oko mesta kafenisanja, brecnula sam joj se a ona je povređena time, meni na pp napisala da je "plakala kad je saznala da sam trudna, a da joj je sad smešno". Mene je to baš povredilo, jer svi znaju kako sam dočekala tu trudnoću, tako da sam se požalila ostalim nišlijkama kad smo se sastale, jer ih smatram drugaricama, a drugaricama se jelte govore takve stvari....Mati se loše osećala na druženju i od tad više ne dolazi, kaže da je očekivala izvinjenje ali sam ga očekivala i ja, a nismo ništa rekle jedna drugoj.
Sada kada je vreme "sleglo slučaj", ona mi je objasnila da nije mislila da joj je smešna moja trudnoća nego da je razočarana bila u mene kao prijatelja i da je tu sama sebi smešna jer mi je verovala. Ja i dalje stojim iza svog stava da je malo kilavila oko druženja i da su me njene reči jako pogodile a ona da nije trebalo da širim među devojkama preneseno značenje, ali smo ipak zakopale ratne sekire i razgovarale kao ljudi.
Ovom prilikom bih je pozvala na druženje ako je raspoložna i nadam se da će sve ovo da se završi, nismo deca (konji smo user posted image )

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1939
13.11.2014 16:36:16   
serpica

IZVORNA PORUKA: Jole84

Htela bih da iskoristim ovu priliku i temu, jer ne znam gde drugde to mogu da kažem a ipak ima veze sa niškim druženjem...
Mnoge znaju da smo Mati i ja imale "okršaj", pa sam htela da kažem ovako javno da smo nas dve to izgladile na pp, i to sasvim spontano, iako sam mislila da verovatno nikad nećemo više ni da se pogledamo. Da ne dužim, prilikom jednog dogovora za druženje, ja sam bila grublja prema njoj jer je nešto odugovlačila oko mesta kafenisanja, brecnula sam joj se a ona je povređena time, meni na pp napisala da je "plakala kad je saznala da sam trudna, a da joj je sad smešno". Mene je to baš povredilo, jer svi znaju kako sam dočekala tu trudnoću, tako da sam se požalila ostalim nišlijkama kad smo se sastale, jer ih smatram drugaricama, a drugaricama se jelte govore takve stvari....Mati se loše osećala na druženju i od tad više ne dolazi, kaže da je očekivala izvinjenje ali sam ga očekivala i ja, a nismo ništa rekle jedna drugoj.
Sada kada je vreme "sleglo slučaj", ona mi je objasnila da nije mislila da joj je smešna moja trudnoća nego da je razočarana bila u mene kao prijatelja i da je tu sama sebi smešna jer mi je verovala. Ja i dalje stojim iza svog stava da je malo kilavila oko druženja i da su me njene reči jako pogodile a ona da nije trebalo da širim među devojkama preneseno značenje, ali smo ipak zakopale ratne sekire i razgovarale kao ljudi.
Ovom prilikom bih je pozvala na druženje ako je raspoložna i nadam se da će sve ovo da se završi, nismo deca (konji smo user posted image )

Jole drago mi je da ste resile taj nesporazum da tako kazem,ali iskreno mislim da iza toga postoji i razlog,a svi znamo koji je. Elem,ja nisam bila licno upletena u vasu prepisku ali me je bilo bas tesko kad sam cula sta je bilo izmedju vas dve.Licno sam se osecala prozvanom s njene strane kad se biralo najlepse uskrsnje jaje,ali eto i to sam zaboravila,ipak je ovo forum pa ponekad i moraju da sevaju varniceuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1940
13.11.2014 16:52:38   
hanka
Kuku sta sam sve ja propustila user posted image
Zelim raport kad se vidimo user posted image i da popijemo sve lepo po pivce za zivce, ako nam dozvole u igraonici ako ne onda neki drugi put.

Meni iskreno odgovara pusacka zona user posted image mada bih trebala da prekinem sa tom gluposcu ali posto zelim da upoznam nove male drugare onda cu se zrtvujem da popusim po koju i napolje user posted image
A di je ta igraonica ?

< Poruku je uredio hanka -- 13.11.2014 16:53:12 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1941
13.11.2014 23:23:44   
mati
Jole drago mi je da smo to resile. I do neba mi je drago sto imas tu mrvu kraj sebe , a bice ih jos boze zdravlje. Opet ti predvidjam rode.user posted image . Zao mi je sto smo se lose razumele, ali super sto smo sve razjasnile na jedan normalan i ljudski nacin. Eto, kopiracu ove postove u jednu zaboravljenu temu, pa mozda bude jos "pomirenja".
user posted image zagrljaj od srca za tebe i devojku

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1942
13.11.2014 23:29:47   
mati
Hanka, igraonice zaradjuju na picu, posebno ta koja ne idu "po jedno". Bice piva sigurno.
Ja bi rado dosla ali mm je promenio posao i radi do 16h. A kako vise nije sam sebi sef ne moze ni da uzme slobodan dan kad ja potrazim. Ako slucajno dodje sveki da cuva decu, mozda se i uklopim.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1943
14.11.2014 1:16:20   
Ivanka 75
Ja mogu tek u cetvrtak, u sredu radim do 22h

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1944
14.11.2014 8:58:19   
hanka
E ondak se za lokaciju slazem user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1945
14.11.2014 9:46:16   
Modessty
ček bre koji datum utvrdismo i koji je to dan?
A ako hoćete da idemo u Sunce moram da ih zovem da zakažem termin jer kad se unapred najavimo dobijamo popust i za igraonicu i za piće user posted image Meni bi Sunce odgovaralo jer mogu i Nikolu da povedem. POšto je reč o 16h nemam kome da ga pstavim u to vreme. Mislila sam da ćemo nešto kasnije.
A jel možemo nešto kasnije makar pola sata? Ja radim do 15h, pa dok pokupim danila, dok ručaju... Nije mi igraonica daleko al mi opet treba vreme

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1946
14.11.2014 9:57:00   
hanka
Pa po napisanom ili utorak 18 ili cetvrtak 20 sto se tice vremena mozemo poceti od 16 pa koja kad dodje user posted image
ajde sugradjanke javljajte koja kad moze

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1947
14.11.2014 10:37:38   
Modessty
meni sve jedno mogu i utorak i četvrtak. svakako moram sa decom jer mm dolazi kući u 18h
ajde dajte datum pa da zovem Sunce. taman da se dogovorimo i za rr deku

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1948
14.11.2014 10:41:25   
serpica
Kako se dogovorite,ja sam vec najavila cuvanje za utorak kod mm,za cetvrtak ako bude moram naknadno da javim,da vidim da li gospodin moze user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1949
14.11.2014 10:42:36   
Azra_
Ženske, mi se ne uklapamo. U ponedeljak putujemo... Moji slave , pa da se družimo. Lepo se provedite!

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here