Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 13.11.2014 12:25:42
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Lo slazem se sa dr Kristal kad ti izvade stitnu zivot ce ti biti mooooogooo laksi. Moja najbolja drugarica iz detinjstva se mucila sa stitnom godinama i na kraju su joj je izvadili i kaze da je to najbolja stvar u zivotu koju je uradila za sebe. Ona je imala strasne promene raspolozenja, oscilacije u tezini, ma problema sa svim i svacim zbog stitne a od kad nema stitnu nasmejana je i vesela , onakva na kakvu sam ja navikla da ona bude. Ma dva dana posle operacije joj je vec bilo sjajno, oziljak je jedva primetan, nekom novom metodom odstranjivanja su radili i oporavak je ekspresan cak mislim da nije lezala u bolnici (jer da jeste isla bih ja da je posetim) . Nikad nije bila bolesna u zivotu a da joj ja nisam bila u poseti. (doduse sad se to sve menja jer je u Irskoj ali onda se cujemo preko skype-a) Moja D spava, jedva se uspavala. bile smo napolju, ne moz je uterati unutra ali sam je pridobila jabukom. Ja se sad bacam na pravljenje rucka i spremanje za rodjendan- A tek sam sad stavila ves da se susi, a Dunjina jakna koju sam mislila da nosi na rodj je u susilici, valjda ce se osusiti
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 13.11.2014 12:35:26
|
|
|
|
Modessty
|
LO Štitna može čudo da ti napravi u organizmu. Ja srečom nema nekih promena na žlezdi, jeste malo kao uvećana al i nema ništa drugo. ALi mi zato pravi lom! Evo sad mi poet menjali terapiju i rezultati su dobri, ali mene guši i dalje. Ti ćeš se te napasti bar rešiti I mnogo utiče na psihu! Jao žene što mi se spava! A boli me jedna dojka, nikako da na njoj prestane mleko. Sinoć sam morala da se masiram i izmlazam. Napravile se grudvice pa boli! Jedva čekma da to prođe i da konačno moje si.e budu samo moje!
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 13.11.2014 12:50:26
|
|
|
|
little_one
|
Mod, citala sam u temi stitna kako te je mucilo od pocetka. Sve znam, nego se meni svasta nesto sastavilo oktad sam rodila Aleksandru pa sam ja sav umor, nervozu, neraspolozenje i cuda pripisivala trenutnoj situaciji i brigama. A izgleda da je posljedicno uzrocna veza bila u obliku problema sa stitnom. A taj cvor sam ja imala i prije 3 godine al je sve mirovalo do sad....izvinjavam se na off, preci cu tamo u temu. I ja mislim da ce biti bolje da je odstrane, samo hocu to sto vise da odgodim da bih mogla sto duze da neprekidno dojim. A ako ne bude moglo, nadam se da cu moci odrzati/ponovo pokrenuti laktaciju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 13.11.2014 13:47:43
|
|
|
|
QueenJ
|
Savršeno!
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 13.11.2014 13:54:42
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Lo no sikiriki. Ja skuvala, obrijala noge, sredila malko pete, istusirala se, malko pocupala obrve da ne idem bas kao el cupakabra, cak sam se i namackala niveinim mlekom za telo. Smislila sam sta cu obuci i sta cu D obuci (al nije susara jos uvek zavrsila valjda ce zavrsiti do 15h), sedim evo gola i cekam da mi se D probudi (dobro ne bas kao od majke rodjena ali u donjem vesu )
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 13.11.2014 14:00:52
|
|
|
|
mati
|
Ljiso Ispalo ko da si skuvala pa obrijala noge. Kako meni nedostaje to vreme samo a sebe,puno vremena, da se namackam cela pa da se tako gola susim . Zato sam sad uzela ono Nivea in shower mleko, al nije za moju kozu. Imam bas suvu kozu.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 13.11.2014 14:03:04
|
|
|
|
Peace*
|
sedim evo gola i cekam da mi se D probudi (dobro ne bas kao od majke rodjena ali u donjem vesuuser posted image ) brrrrrrrrrrrrr
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 13.11.2014 14:04:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
pa jesam i noge skuvala malko u lavoru da sredim pete ahhahaha...al skuvala sam i rucak . Moje solo vreme je eto tad kad D spava. I to je to. A dok spava obicno imam svasta da radim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 13.11.2014 14:05:38
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Peace* brrrrrrrrrrrrr Peace pa kod nas je bas bas toplo cak mi je i prozor otvoren a nije mi hladno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 13.11.2014 14:07:22
|
|
|
|
Peace*
|
Bogami, meni je nešto hladno. Ne znam, možda sam ja prolupala, ili si ti?
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 13.11.2014 14:07:46
|
|
|
|
mama krava
|
Ljisho, ''el duva kod vas? Tj, di ste tacno? Bas citam tvoj predhodni komentar i kapiram da mora da je lepo i bas za set_nju, tamo gde ne duva kosava!
< Poruku je uredio mama krava -- 13.11.2014 14:11:19 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 13.11.2014 14:09:14
|
|
|
|
Peace*
|
Sinoć je u NS duvalo kao blesavo! Danas ne duva toliko.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 13.11.2014 14:12:36
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: mama krava Ljisho, ''el duva kod vas? Tj, di ste tacno? Bas citam tvoj predhodni komentar i kapiram da mora da je lepo i bas za set_nju, tamo gde neduva kosava! kakav vic, tamo gde ne duva kosava! Jaoooo MK ovde duva non stop i leti i zimi, zivim prakticno u najhladnijem delu vojvodine gde se ljudima zimi vozila zalede u voznji i stanu. Kad ides od Novog Sada prema Subotici starim putem. Malo nize par kilometara izmedju siriga i Srbobrana je najhladnije i najvetrovitije a bogme mi nismo daleko od toga. No, mene i D vetar ne sprecava da idemo napolje . Mm je oset_ljiv na vetar i odmah ga boli glava ali D i smo ocito imune ehehhe... Peace mi imamo odlicno grejanje, centralno, lozimo drva, sapurike i ugalj. Nismo ni ti ni ja prolupale, napolju jeste hladno.
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 13.11.2014 14:13:14 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 13.11.2014 14:12:56
|
|
|
|
mama krava
|
Da ti ne pricam kako je u BG, pored Dunava na 7. spratu!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 13.11.2014 14:16:58
|
|
|
|
Peace*
|
Nisam prolupala, nisam prolupala...
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 13.11.2014 14:20:51
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mama Krava, pa ti imas pogled na Dunav! Divnoooo .... za tu lepotu vredi malo se smrznuti . L O, eto vidis , samo ce ti biti bolje. Elena krizira , a ja jos nervozna , pih !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 13.11.2014 14:25:04
|
|
|
|
Bibilib
|
Cao zene ja jutros vodila decu kod doktora uhvatili ovaj virus,a vreme je katastrofa...
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 13.11.2014 14:31:39
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Sinoć je u NS duvalo kao blesavo! Danas ne duva toliko. Da znas koliko je ovamo u Pb bilo hladno. .ja izasla da kupim nesto i u roku od 2 min nisam osecala ruke. Od nase zgrade, Lim je na oko 30-40m, vetar duva kao lud.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 13.11.2014 15:22:42
|
|
|
|
mama krava
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Mama Krava, pa ti imas pogled na Dunav! Divnoooo .... za tu lepotu vredi malo se smrznuti . Dobro, jeste lep pogled, ali bre nekada imam utisak da ce nam prozori odletiti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 13.11.2014 15:33:57
|
|
|
|
mali_mis
|
MK, ja sam daleko od Dunava, i na 8. spratu, na jugoistocnoj strani, ospice mi izbijaju kad duva kosava, jos kad se toplana zaj pa su radijatori mlaki, a mi samo sto i cebe ne prebacimo preko glave koliko je hladno. Jos ovaj mali kad izuje patofne i carape, rogovi mi izrastu. Poceli smo hulahopke da mu oblacimo, pa nek vuce carapu do prekosutra nece ih skinuti I onda jos kad zakukam mm, pa mi on odvali kako to nije nista strasno, a za ovih 6 godina koliko dolazi u NS ni jednom nije osetio kosavu na svojoj kozi, i uvek kad dodje doticna gospodja prestane da duva, kako on ode, tako nastavi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 13.11.2014 16:48:13
|
|
|
|
doktorkakristal
|
zdravo mame ja i muz kasljemo ko da imamo magareci kasalj ,D slinavi idalje i tako svo troje smo nikakvi
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 13.11.2014 18:05:24
|
|
|
|
QueenJ
|
Kod nas u kući toplo, napolju nešto zahladnelo, ali nisam boravila duže. Čim ne možemo obe u lutnju, ja samo skonem tu, do prodavnice... Odoh da pravim medeno srce. Ovih dana se vrtela tema, nisam mogla da odolim.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 13.11.2014 20:31:17
|
|
|
|
Mala Elena
|
Javi kako je ispalo, ja nisam videla tu temu MK , ma to ti se samo cini salim se ! Ne bi dzabe rekli-kosava sa Dunava. Ja sam se slomila danas-rucak , sudovi jedno pet tura, postavi, raskloni , beba, kroasani.... a ona mi spavala samo jednom.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 13.11.2014 20:36:56
|
|
|
|
srna001
|
Devojke!!!Ljubim moje drage ringerajke sa kojima sam delila tromesečja!!!Kako ste?
< Poruku je uredio srna001 -- 13.11.2014 20:37:12 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 13.11.2014 20:43:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Srna draga i ja tebe ljubim. Kako su ti decica? Moje curice su dobre. Spremamo se za prvi rodjendan. Trazim Carlija sa baby tv, pa ne nalazim i tako.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?