|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mašina za sušenje veša
8.10.2014 23:56:32   
Ivanka 75
Ha ha da znas da bi joj bilo taman
Procitaj ponovo upitstvo, mora da ima neka fora.
Ja sam bas zadovoljna, cebad, beli ves, sve to kod mene zavrsi u masini, letu ne ali evo ovih dana radi punom parom. Ostalo na susilici na terasi.
Proveri uputstvo u onom delu o greskama, kvarovima, mora nesto da pise.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 476
13.11.2014 9:08:15   
Trcosava
Žene, ja se ozbiljno nosim mišlju da uzmemo mašinu za sušenje, s tim da bi kupovala polovnu. Pošto kad krene ovako vreme kratka sam sa stvarima za Anu, plus sad beba kad dođe....
E sad, razlika između kondenzacijske i one druge je što ova neka mora da ima odvod pare negde? Tako mi mm objasnio.

E sad gledam ove

Whirlpool AWZ 7813 (kondenzacijski, 6 kg)
Candy GO DC 38 (kondenzacijski, 8kg, en.rzr. B)
EDC 66150 (kondenzacijski, 6 kg ali piše pored razred C)

Iskreno, ona whirpool mi nekako najprivlačnija, a cene su iste za sve (polovne su) - 129€

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 477
13.11.2014 21:52:07   
choopa choops
Ja ima Gorenje i eno je stoji pokvarena od proljetos i čeka da se popravi user posted image Kvarila se dva tri puta za nekih 5/6 godina. Dobra stvar kod Gorenja je da djelovi i opravke nisu skupi (imala sam i za pranje). E sad da li ja previše forsiram mašine, ili one nisu kvalitetne ili je nešto treće u pitanju ne znam, ali znam da smo za suđe već promijenili Candy u Ariston, i za pranje veša Gornje u Ariston.

A što se tiče da li da uzmeš kondenzacijsku ili ventilacionu, ja bih uvijek radije birala kondenzacijsku. Ne znam živite li u svome stanu ili šta, ali kondenzacijsku možeš da nosiš sa sobom, a recimo ne mora da se drži ni u kupatilu, ako nema mjesta može bilo gdje.

Sad pošto ste vi EU user posted image pa kod vas ne dolazi škart roba, vjerovatno su ove manje više istpg kvaliteta, tako da bih ja gledala na energetsku klasu i količinu veša koja može da stane?

P.S. ovo EDC i ne znam šta je :-D, a s obzirom da je energetski razred C, odmah bi je izbacila user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 478
14.11.2014 8:29:01   
Trcosava
Čupo hvala.

Ma ovo EDC sam tupson i zaboravila da napišem da je elektrolux u pitanju.
Elem, mi bi to koristili eventualno u ovakvim trenucima kada nema teorije da sušim napolju veš jer kiša pada neprestano ili je magla i vlaga. I naravno zbog silne vlage koja se pojavljuje u sobi spavaćoj jer zimi unutra sušim veš. A to samo kada pada sneg. Kada je suva zima i sunčana - nije problem. Muža sam nekako navela da razmišlja - jer kod njega proces obrađivanja predloga i donošenja odluke zna da traje... Svakako bi to uzeli tek kad legnu pare od opštine za rođenje deteta, pa ne bi toliko opteretilo budžet. Barem ja tako mislim.
E sad čitam i na prethodnoj strani oko materijala i sl. Kažem, meni bi to uglavnom trebalo za bebeće i Anine stvari koje su uglavnom sve pamučne.

Tačnije mene najviše interesuje mišljenje o samim markama.

Candy me nekako ne privlači jer nije ono što je nekad bio.

Najradije bi uzela Beko, ali nisam našla polovno. Sad gledam cenu nove Beko - 289 (a ove gore polovne su 129) i ta je na nekoj akciji i najjeftinija. Rared B (potrošnja po ciklusu oko 4 kW)

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 14.11.2014 8:32:47 >

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 479
14.11.2014 8:32:31   
vonavoj
Trco,preporodices se sa masinom! eno moja upravo pisti,i ja imam polovnu,iz nemacke,samsung,bila je 150e,evo vec 3 godine radi!
Nista mi ne znace marke,uzmi vecu ako je za iste pare,i obavezno kondenzacionu..ko ce da busi u kuci otvoruser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 480
14.11.2014 8:38:28   
Trcosava
A Whirpool? Šta mislite o njoj?

Moramo i usisivač da kupimo user posted image ali to isto tek tda, do tada rabim bakin. Ali mašina nam je preko potrebna čini mi se.

Otvor mi je čini mi se najmanji problem jer bi je krknula u podrum gde stoji i mašina za pranje veša, pa bi je nekako dogurala do prozora i proturila cev kroz prozor user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 481
14.11.2014 9:04:15   
vonavoj
Bitni su ti delovi i majstor za bilo koju marku. PItaj prodavca sta kaze..mi smo uzeli ovu iz Nemacke,a taj momak nabavlja i sve delove..tako da on i popravlja.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 482
14.11.2014 10:11:11   
Trcosava
Videću. Jedino me kolje garancija :( za polovne je mesec dana, za nove 5 god. E to me kolje... Ako mi rikne mm će da me utepa user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 483
29.11.2014 22:26:19   
soni
gledali danas...nikako da se odlucimo...dal nam treba ili neuser posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 484
29.11.2014 22:30:01   
Torbica
Kod mene - sve sto moze da kupi vreme, imam. Mrzim prostiranje, a otkad imam ovo cudo, ili ona susi ili mm prostire. Njemu je bezveze kad je lepo vreme da masina radi. user posted image Meni nije, ionako mi je u potkrovlju, niti je vidim niti je cujem... Nagovorila sam ga kad smo cekali drugu bebu, decembarsku... Sta reci, nisam nijednu pamucnu pelenu opeglala, samo ih vruce iz masine slagala.. Dakle, ves se sklapa vruc, tu je caka.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 485
29.11.2014 22:33:22   
soni
pa i meni stan ko veseraj...tj nasa spavaca soba..kupili smo ne stalke i tu prostiremo..a sada ce dosta vise pranja biti kad beba dodje

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 486
29.11.2014 22:39:20   
Torbica
Ako imas gde sa njom, topla preporuka. Nema ciganije i prostiranja... Mm to sto misli prostre gore u potkrovlju, opet ne vidim ves... Inace me izludjivalo to...tad sa jednim detetom. A sad? Bolje ni da ne mislim kako bih bez nje. Moja je Gorenje, kondenzaciona, sa 5 god garancije.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 487
29.11.2014 22:42:01   
soni
mogu jedino da je stavim na masinu za pranje...ne znam koliko je to pametno??

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 488
30.11.2014 0:47:01   
choopa choops
Soni meni stoje jedna na drugoj. Mislim trenutno mi je pokvarena i ludim od veša i širenja. Sušilica je zakon. user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 489
30.11.2014 7:57:58   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: soni

mogu jedino da je stavim na masinu za pranje...ne znam koliko je to pametno??

Mojoj sestri isto stoji jedna na drugoj. Godinama.

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 490
30.11.2014 8:50:27   
branki*
ja je nemam gde,a ne bih jednu na drugu.u stvari i ne moze jer se u masinu za ves ubacuje ves odozgo..
nego,razmisljam se da li bi mogla da se drzi na terasi,da zastaklimo malu terasu i da uzmemo produznu i u da stoji...to mi je plan za iducu godinu...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 491
30.11.2014 9:12:46   
Trcosava
Branki, možeš da uzmeš onu koja nije kondenzacijska, pa onda paru direkt napolje (osim ako terasa nije komplet zastakljena).

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 492
30.11.2014 9:23:45   
big mum

IZVORNA PORUKA: branki RR

..razmisljam se da li bi mogla da se drzi na terasi,da zastaklimo malu terasu i da uzmemo produznu i u da stoji...to mi je plan za iducu godinu...

Možeš,moja takođe stoji na terasi čaka popravku jer je moj vrli sin ubacio 3 kaškice za kafu u odvod gdje stoji filter.I naravno propeler povukao i polomilo ga..
Jedino je problem kako ćeš je upaliti ako nemaš utičnice na balkonu.Sve i da staviš produžni moraš ga sprovesti unutra i vrata moraju biti malo odškrinuta a to nije baš praktično zimi.
Ja sam razmišljala da izbušimo zid između balkona i prostorije te provučemo kabal. S tim da odsječemo utikač i kad provučemo mm stavi drugi.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 493
30.11.2014 9:27:48   
soni

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Soni meni stoje jedna na drugoj. Mislim trenutno mi je pokvarena i ludim od veša i širenja. Sušilica je zakon. user posted image

plasi me jedino ako dodja pocne da centrifugira da gornja ne spadneuser posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 494
30.11.2014 11:50:57   
branki*
tacno,nisam razmisljala o struji...morao bi zid da se busi malo,a mm to ne bi dao verovatno...razmisljacu o tome jos..samo mastam i ja nesto...

branki

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 495
30.11.2014 11:53:14   
soni
mi smo kombinovanu hteli prvo, ali rekli su da nisu kvalititne kao kad kupis odvojeno

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 496
30.11.2014 11:54:08   
branki*
to sam i ja cula i slazem se.najbolje dve odvojene.

branki

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 497
30.11.2014 11:57:18   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: branki RR

tacno,nisam razmisljala o struji...morao bi zid da se busi malo,a mm to ne bi dao verovatno...razmisljacu o tome jos..samo mastam i ja nesto...

Vrili??? zapreti mu vlagom u stanu od sušenja veša i da ćeš njemu da daš fen da suši bebine stvari user posted image ja ću bogme da prilegnem ovom mom kad dođe vreme da se kupi.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 498
30.11.2014 12:01:02   
soni
user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 499
30.11.2014 12:04:45   
vikiveki
I mene je strah da stavljam jednu na drugu zbog centrifuge,a u planu nam je jedna mašina za sušenje polovinom marta,kada mi istekne jedan kredit za dečiju sobu,onda uzimam mašinu.Koleginica ima i kaže da je zakon jer ima dosta stvari koje posle sušenja ne mora peglatiuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

ime za decaka
pisuljica

Da li vam je lepo ime Viktor?

Da (63%)

Ne (37%)

Ukupan broj glasova: 102

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here