|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat]
12.11.2014 12:18:34   
daca77
Dannn i od mene!!!
Upravo se vratila sa hematologije-trombociti pali na 87, ali su zato leukociti na gornjoj granici, HGB 127, eritrociti 3,9 i tako...racunam da mi je virus malo poremetio KS, jer sinoc nisam znala za sebe od kijanja i slinavljenja...prosto sam se gusila...
Serpi, meni je receno da ne mogu nista da uzimam, cak ni kapi za nos, samo obican fizioloski rastvor, ispiranje grla cajem od zalfije i ako ne pomogne penicilinske preparate.
Anita, bas bez veze, ali zaboravi gluposti i sada navijamo za dobre rezultate.
Sinoc vidim da su me vrsnjakinje-Maslacak, Veca, ogovarale, ali od suza i sline nisam ni videla komp.
Danas je bolje...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 851
12.11.2014 13:11:32   
mlada_mama
pozz user posted image user posted image
evo mene nakon 2 godine user posted image
ne znam jesam se javila na pravu temu, kasni mi 8 dana, jutros user posted image user posted image
user posted image user posted image

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 852
12.11.2014 13:38:13   
srculence25
mlada_mama dobro nam dosla.Cestitam user posted image
Daco ti si cini se bas dobro naset_ala po lekarima i pregledima u trudnoci user posted image
Sve vas user posted image odoh da ruckam

IZVORNA PORUKA: branki RR

choopo,ja sam kao rupa bez dna,mogla bih da jedem i samo da trpam u sebe!sad ako me mere kod dr,to me mnogo nervira,osecam se kao neko svinjce tovljeno.ajde,sad stanite na vagu da vas izmerimo!mrzim tu recenicu.

Branki draga ti si bas zgodnica kakvo tovljeno user posted image ja sam se do sad ugojila 8 kg ali se to nevidi toliko.Malo sam se popunila u licu i dobila na guzi i oko kukova user posted image

< Poruku je uredio srculence25 -- 12.11.2014 13:41:35 >

(odgovor članu mlada_mama)
Direktna veza do poruke: 853
12.11.2014 13:48:04   
branki*
srculence,ti si super,videla sam sliku u trudnickim stomacimauser posted image
nista od mog pregleda danas,bila,ali me vratili,guzva velika i dr ne prima vise nikog,tako da idem u petak.nikad veca zbrka,ni guzva po domu zdravlja nije bila,nego sad kako su uveli ova nova pravila.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 854
12.11.2014 13:51:19   
Ipokrisia
Cao trudnicice! Meni secer 4,2 gvoozdje 20...nije lose...danas opet malo krsta bole pa se plasim kontrakcija,zato lezim celo jutro....pregled sledeci mi sled.srede i to krecem kod novog doktora,iz drugog porodilista...videcemo kako ce proci

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 855
12.11.2014 14:00:52   
Trcosava
Eeee Šerpice, setila sam se šta smeš, ako ima dole naravno, ako ne pitaj u apoteci za slično. Ovde ima jedna firma koja je izbacila proizvode bezbedne u trudnoći - jedan od njih je sprej za grlo sa propolisom, ali na BAZI VODE. Firma je Medex, Ani inače dajem njihov sirup na bazi meda, propolisa i vajlda matičnog mleča. A ovo sam uzela onomad kad me bolelo grlo. Smei Ana da ga koristi (jer je na bazi vode) tako da eto. NEšto na tu foru potraži. Od sirupa nisam htela ništa da uzimam jer mi ništa ni ne pomaže. Kad me stegne grlo pila sam paracetamol.

Inače, htela sam pantenol pastile da uzmem, ali tamo u uputstvu piše da ma previše vitamina B5 (valjda, neki B jeste) i da nije preporučljivo za trudnice. Tako da sam ja pregurala uz čajeve, limun, med, paracetamol i taj sprej.

Ipokrisia, odmaraj sada. A krsta će te boleti nevezano za kontrakcije, mene otkidaju i to mi je normalno stanje u trudnoći - oko toga ja ne lupam glavu, tj samo kad ustajem ili perem sudove. Šetnja mi prija.

Mlada mama čestitam i dobro nam došla user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 856
12.11.2014 14:04:19   
bubulence
mlada_mama dobro dosla!
ipo, sada si usla u period kada ces cesto osecati bolove u donjem delu ledja. jako cesto... siri se karlica, sprema za porodjaj...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 857
12.11.2014 14:29:28   
Ipokrisia
Ma znam da se siri ali i dalje mi se nekad stvrdne deo stomaka pa nisam sigurna vise od cega ti bolovi

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 858
12.11.2014 14:38:48   
Sanjchezze
Mlada_mama cestitam i dobrodosla user posted image
Ja se vrnula sa vezbica, super je bilo, usput popila kafu sa QueenJ i kupila par kapkejkova pa sad uzivam :)
Inace od pre par dana me boli cela karlica i pubicna kost, nije strasno ali bol je manje vise non stop prisutna... valjda se sirim user posted image

Direktna veza do poruke: 859
12.11.2014 15:54:49   
Kata90
Mene vec danima boli ta karlicna kost,pogotovo nocu kad hocu da se okrenem u krevetu....user posted image bas je nezgodno......pitala sam lekara i kaze da je to normalo jer se sirim....jos ovo malo cemo izdrzati nekako,jedva cekam vec.......

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu Sanjchezze)
Direktna veza do poruke: 860
12.11.2014 16:29:31   
srculence25
hvala bubi draga user posted image
mene do prosle nedelje krsta ubijala zalila sam se vec da nemogu da stojim a sad vec 7 dana nista.
Da nije stalo sa sirenjemuser posted image

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 861
12.11.2014 16:32:45   
anita
Dobar dan. Evo mene ponovo. Zavrsila sa OGTT testom i ks pisacu sada rezultate u odgovarajucim temama.
Setala malo po gradu, bila do banke i sada sam kuci. Citam sta ste pisale dok ispijam kaficu.

Mlada_mama dobro nam dosla i cestitam.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 862
12.11.2014 16:35:14   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Ma znam da se siri ali i dalje mi se nekad stvrdne deo stomaka pa nisam sigurna vise od cega ti bolovi

najbolje je da odes da te pregledaju. jer je i stezanje stomaka sada moze da bude normalno, ovo je period kada su BH kontrakcije normalne. ako si na pregledu zatvorena to bi znacilo da je sve u redu i da se telo priprema.
srculence, samo opusteno. ponekad boli, nekad ne...

Direktna veza do poruke: 863
12.11.2014 17:33:03   
lelaigor
Dan, trudnice.
Ja sam danas tužna, mm je otišao u Makedoniju. Bila mi sveki danas da sređujemo po stanu i onda su mi ona i moja mama napravile frku kako ću sama noću bez njega, pa moja mama hoće sutra da dođe da prespava, sveki je htela danas...jao, jedva sam ih se otresla malopre.
Neko je pitao za jaknu. Imam jedan tanji mantilić, kome sam pomerila dugmiće i njega mogu da nosim lepo. Imam jednu jaknu, koju ne mogu da zakopčam na stomaku, ali stavim veliki debeli šal tu gde je otkopčano i bude ok. Imam jednu debljujaknu u koju još stane stomak, malo ga stegnem ali stane. I sveki mi dala njen trudnički kaput pa ću njega imati do kraja.
Chipsy, a kako proveravaš za pol?
Anita, ne brini za bebe i kola. Bebe su zaštićene, kola se srede, bitno da si ti ok i da se ne jediš.
Serpi ja bih za sirup proverila u apoteci jer ima biljaka koje trudnice ne smeju, ne smeš ni čaj bilo koji.
Mlada mama, čestitam!
Ja sam se ugojila 10kg do sad.
Bila samkod moje dr danas. Nisam videla bebu jer im nije radio UZ, idem u subotu opet pa će tad ad je gleda. Na KS vidim da svašta odstupa ali ona kaže da je ok. Bitno da je gvožđe počelo da raste od Totheme. Dobila sam uput za Betaniju da idem na patologiju da mi zakažu cr, i na komisiju, itd. Pošto en mogu da širim noge, a trebala sam da stavim još jednu turu Polygynaxa, dala mi ej da uzmem neki Canesten krem sa aplikatororm, kao možda ću to uspeti da "umetnem" nekako. user posted image Reumatsku kremu smem Brufen da uzmem i da mažem na te kosti...I tako, sve je ok. Jedva čekam subotu da vidim bejbi.
Idem sad malo da odmorim, pa da polako idem po D u vrtić. Izludeću od te nejen smene u vrtiću.user posted image

Always look on the bright side of life...

Direktna veza do poruke: 864
12.11.2014 17:42:49   
Jole84

IZVORNA PORUKA: anita

Dobar dan. Evo mene ponovo. Zavrsila sa OGTT testom i ks pisacu sada rezultate u odgovarajucim temama.
Setala malo po gradu, bila do banke i sada sam kuci. Citam sta ste pisale dok ispijam kaficu.

Anita ženoooo ja sam izgleda prošla danas pored tebe kod Margera? user posted image Projurila sam kao tornado i tek posle X vremena sam ukapirala da si to bila ti!

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 865
12.11.2014 18:00:35   
branki*
mlada mama,dobrodoslauser posted image
meni majstori tu,uklapaju ovaj parket,a mm otisao po jos lepka,naravno da uvek faliuser posted image boza i ja se igramo,a meni se oci sklapaju i pije mi se koka kola,valjda ce se setiti da je kupi.
anita,uzivaj sad.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 866
12.11.2014 18:26:49   
mlada_mama
Hvala vam zene, tek je pocetak, sad kad gledam koliko imam gurati do kraja, neka me muka spopadne user posted image user posted image
sa Sofijom je sve bilo bezbrizno, uzivancija,a sad kad ona ima 2 godine, nije bas tako, al izguracemo.
Za 7 dana je UZV prvi, pa javim user posted image

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 867
12.11.2014 18:35:59   
serpica
Dobro vece drugarice,mi bili u setnji,kratkoj,hladno je....nisam uzimala nista od sirupa i lekova,kasljem ali nije strasno,sad cu caj da skuvam i da spremam veceru a posle cu detaljno da iscitam,nadam se da cu da imam vremena.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mlada_mama)
Direktna veza do poruke: 868
12.11.2014 18:56:05   
Njica
Mlada mama, cestitam!user posted image
Sanjcezee, i ti se siris, i mene boli ta pubicna kost vec dva meseca, a Ipokrisia, o krstima da ne pricam i kukovima, vriskam kao baka neka kad treba da ustanem. Ne brini ni za te kontrakcije, i to imam i sve je super, samo polako.
Grlim vas i ljubim, mi isli da kupujemo bocice,flasice i svastsa nesto za bebeci kupanjac, polako cu sve da perem sada.
Danas sam malo usporena, dobijam od bebe pozdrave u rebrauser posted image I jedva cekam ponedeljak da pricam sa doktorkom malo o epiduralu.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 869
12.11.2014 19:08:31   
anita

IZVORNA PORUKA: Jole84

IZVORNA PORUKA: anita

Anita ženoooo ja sam izgleda prošla danas pored tebe kod Margera? user posted image Projurila sam kao tornado i tek posle X vremena sam ukapirala da si to bila ti!

Jole moguce da si me videla. Ja sam danas isla tim putem do auta. Posto sam bila sva sludjena nisam obracala paznju na prolaznike. Nadam se da se uskoro vidimo na kafici user posted image

< Poruku je uredio anita -- 12.11.2014 19:10:02 >

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 870
12.11.2014 19:10:14   
wivern
user posted image
Pozdrav i od nas...samo da mahnemo..

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 871
12.11.2014 19:25:54   
anita
Wiv poljubac za tebe i Maksima.
Kako ste?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 872
12.11.2014 19:26:53   
bubulence
wiv mah mah!
lelo znaci i tvoja dr podrzava cr?
serpi samo stavi limuna u caj, limun je meni lek za sve!
sve vas :-*

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 873
12.11.2014 19:33:05   
wivern
Anita drzimo se dobro za sada user posted image
Dok on siki ja citam sta se kod vas desava, pa dok pajki ja nesto vucaram po kuci koliko mogu a u stvari samo smetam mm i tako u krug.
Vreme je idealno za viruscine i prehlade, sto vise cajica sa medom i cedjenih sokica...

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 874
12.11.2014 19:52:44   
Sanjalica1980
Ipo draga sada su normalne te B H kontrakcije. Ja sam pitala svog lekara i rekao mi je da ce to sada biti cesce. Materica je misic koji vezba za svoj rast. Bitno je da stezanje nema kontinuitet tj da nije na tacne razmake. BH kontrakcije se dese par puta u toku dana i sporadicne su.

Bubi draga da mi brzo ozdravis user posted image

Anita, bebicama nije nista. One se ljuljuskaju u vodi. Ti nemoj da se sekiras.
Ja ne vozim od kada sam trudna. Inace sam bas aktivan vozac i zbog posla sam dnevno prelazila po 200km. Vozila kao manijak a u trudnoci sam nekoliko puta sela u kola i nisam mogla da verujem kako sam bila uplasena.
Od tada me samo mm vozi ili idem taksijem.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here