Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 12.11.2014 8:12:05
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Dobro jutro stomacici Ja skuvala kakao, hoce neko? Danas u 10h idem na vezbice i u skolicu prvi put pa da vidimo kako ce biti. Sto se tice jakni, ja stajem u svoju tanju ali mogu da sanjam da je zakopcam. Stajem jos uvek i u kaput ali isto zakopcavanje samo izmedju grudi i stomaka, ja sam kupila onaj veliki, debeli sal i njega cu da nosim da mi ne viri stomak, necu kupovati jaknu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 12.11.2014 8:25:17
|
|
|
|
choopa choops
|
Jutro :-) Ja bih još spavala, ili nešto ne mogu. Ustala sam u 6,30h da ispratim ćeru u školu, pa se vratila u krevet, ali nisam mogla zaspat... Ja ću vidjet još za jaknu šta ću, toplo je i za sada i ne treba. Ali kažu da će biti jaka zima (iako svaki put promaše). srculence, meni se isto čini da je kod tebe cura :) sanjčice ja ću preskočit kafu, ne prija mi
< Poruku je uredio choopa choops -- 12.11.2014 8:26:35 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 12.11.2014 8:29:53
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutar trudnjačice! Mi bili do centra za socijalni da vidimo da li imam pravo na neki dodatak i poludeli. Žena rekla da dođemo oboje da bi nam danas samo uvalila papire i kao predajte pa ćemo videti, ,ne znam. Pa majku mu ko zna ako ne ti????? Inače, ono moje pešačenje... Mislim s jedne strane mi prija, s druge strane ja ne umem normalno da hodam i onda sve nešto pičim, pa se umorim 1-2-3 i onda ko riba na suvom barem mogu tom pešačenju da zahvalim za koliko toliko dobru liniju Sad da dovršim kaficu, pa da vidim šta po kući treba da se uradi.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 12.11.2014 8:35:42
|
|
|
|
serpica
|
Jutro,bebac se budio cele noci,mrtva sam oko nisam sklopila ,da popijem kafu mozda bude bolje. Anita danas radi Oggt test?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 12.11.2014 8:40:17
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro , kod mene lijep vrijeme, sunce sja evo vec par dana, pa mi je odmah dan ljepsi. Joj, Trco sve znam, ali kod mene ti odmah kazu imas li pavo, ja nemam stalno bivanje, tako da nič
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 12.11.2014 8:43:45
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: eca89 Dobro jutro , kod mene lijep vrijeme, sunce sja evo vec par dana, pa mi je odmah dan ljepsi. Joj, Trco sve znam, ali kod mene ti odmah kazu imas li pavo, ja nemam stalno bivanje, tako da nič Ti kao da nisi u Slo - ovde bre već 10 dana kiša! Ni S od sunca ne vidim!! Za ovo mi ništa ne govori, besna sam kao ris. Dodatno mi 'šef' javi da brat ne nosi jednu kesu (onaj paket za trudnice što osvojih) jer ne može da mu stane u gepek?! Ide sam za Slo i nema mesta?! Wuuusaaah!!! Nego, pisala si jednom za doktora i pade mi na pamet jedan odavde hahaha ne radi više, da ti se doktor ne preziva Tratnjek?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 12.11.2014 8:46:48
|
|
|
|
choopa choops
|
Jeste aniti je danas OGTT :))) Nadam se da je prebrodila ono ispijanje i da sada samo čeka rezultate :-) Uh, ja sam se totalno zapustila sa pješačenjem otkad vozim. A to je već 15god Prije nekoliko sam išla sa mužem kao u šetnju (on ide stalno da bi smršao a i uživa u tome). Ja sam imala dušu da ispustim, ali sam se pravila da mi nije ništa Obećala sam sebi da ću se poslije ovog porođaja promijenit...Časna pionirska :-D
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 12.11.2014 8:53:41
|
|
|
|
serpica
|
Zene zaboravih da vas pitam,pocela sam da kasljem,smem li da popijem neki sirup na bazi bilja,nesto tako? Ovako sam ok,samo kasljem suvo i mislim da ce grlo da ocne da me boli.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 12.11.2014 8:54:27
|
|
|
|
anita
|
Evo me. Popila glukozu i sada cekam. Poludela sam dok sam dolazila. Udarila sam autom u jednog tj.malo sam ga ocesala na raskrsnici. Bas sam se nasekirala. Boli me uvo za auto brinem se zbog beba. Njegov auto skoro da i nije ostecen samo je malo puko branik otprilike 10 cm.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 12.11.2014 8:58:23
|
|
|
|
serpica
|
Jaooo Anita,ne brini,verovatno si se potresla,procice i to...mozda nisi trebala da vozis sama javi nam kakvi su rezultati.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 12.11.2014 9:00:00
|
|
|
|
choopa choops
|
serpice, ja sam isto tako na pocetku imala, ali sam uzimala jedino Pantenol oriblete, čajeve, šerbet i ispirala grlo slanom vodom i čajem od žalfije... anita uh bemu miša! Mogu da zamislim kako si se nasekirala, ja mrzim da vozim u trudnoći, ali moram. Mada ne znam da li se "stiskam" više kad neko drugi vozi ili tako kad sama idem Biće sve Ok
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 12.11.2014 9:02:04
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Nego, pisala si jednom za doktora i pade mi na pamet jedan odavde hahaha ne radi više, da ti se doktor ne preziva Tratnjek? Ma, moj se preziva Cvitan i jos uvijek radi, mada je onako stariji, ali ipak uspijeva da detaljno pregleda moju kilazu!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 12.11.2014 9:03:04
|
|
|
|
Trcosava
|
Šerpice, može na bazi bilja, najbolje je da pitaš tete u apAteci. Ovde ni meni dr nije rekla, kaže pitaj u apoteci Anita, pošto kžeš da ste se samo očešali, sigurno je sve ok, više si se ti uplašila. Inače ja volim da pešačim, radije ću da idem peške nego da se vozam prevozom. Mislim to u Beoradu dok sam bila. E jedino kad su extremne vrućine, a ja uspevala da dođem do auta, vozila sam. a volem da vrtim đevrek vieš nego 'leba da jdem.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 12.11.2014 9:05:58
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: eca89 IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Nego, pisala si jednom za doktora i pade mi na pamet jedan odavde hahaha ne radi više, da ti se doktor ne preziva Tratnjek? Ma, moj se preziva Cvitan i jos uvijek radi, mada je onako stariji, ali ipak uspijeva da detaljno pregleda moju kilazu!!!!!!!!!!!!!! O onda imaš veliku sreću! NE znaš ti kakav je ovaj bio! Nego kao ode on u penziju, ali sam načula da radi ipak negde. Taj čovek je navodno ogroman stručnjak, ali odnos sa pacijentima - NULA! Svaki put sam plačući odlazila od njega.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 12.11.2014 9:09:41
|
|
|
|
branki*
|
anita,bas grozno,mrzim takve situacije,nama se isto slicno desilo,mm vozio,boza i autu,ja trudna,pisala sam,sigurno si se potresla trco,tako i ja,uopste ne umem da idem polako,usporim tek kad pocne da me ziga stomak. serpi,ne znam za sirup nista.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 12.11.2014 9:10:46
|
|
|
|
anita
|
Do sada nisam imala nikakav prekrsaj sto se voznje tice a dozvolu imam od 2002. i aktivan sam vozac. Ali kad nesto hoce da se desi ono se desi. Dala sam br.telefona tom liku pa ce mm da vidi sta i kako. Isla bih ja prevozom ali nemam dobru liniju a pesaka mi je daleko.
< Poruku je uredio anita -- 12.11.2014 9:13:11 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 12.11.2014 9:12:35
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR NE znaš ti kakav je ovaj bio! Nego kao ode on u penziju, ali sam načula da radi ipak negde. Taj čovek je navodno ogroman stručnjak, ali odnos sa pacijentima - NULA! Svaki put sam plačući odlazila od njega. Što ne volim takve doktore Mislim ne moraš da budeš ljubazan, ali brate nemoj ni da zapiiiiip! A kako je vama tamo? Kojeg vam doktora dodijele i to je to? Ne možete da birate? Ljudi ja umirem od gladi, čekam muža da mi donese nešto za doručak, bijesna sam kao pas a on kao na pikniku pije kafu u gradu od 7,30h. A u kući ništa slano kao za baksuz, samo slatkiši. Čak nemam ni hleb od juče, ni jaja!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 12.11.2014 9:19:32
|
|
|
|
branki*
|
choopo,ja sam kao rupa bez dna,mogla bih da jedem i samo da trpam u sebe!sad ako me mere kod dr,to me mnogo nervira,osecam se kao neko svinjce tovljeno.ajde,sad stanite na vagu da vas izmerimo!mrzim tu recenicu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 12.11.2014 9:22:45
|
|
|
|
Trcosava
|
Ma Čupo, bolje da ne govorim. Prvi put mi je zapao u 5. mesecu trudnoće sa Anom, a posle par puta kad sma prešišala termin pa sam išla u bolnicu na preglede. Pa svaki put bojažljivo pitam sestru koji je lekar dežuran, ako je on da mm uđe samnom unutra jer je prvi put bilo prozivke i na nacionalnoj osnovi. Šta dalje reći. A lekara možeš da menjaš, ali valjda ne na manje od 2 god. Osim ako se ne preseliš, lekar ode ili da bude baš neki extreman slučaj zdravstvni (tipa ugroženi ti život bio i sl) @ Branki - draga, meni ovde to normala, ne treba ni da mi kažu. Ja sama s vrata idem na vagu, pa posle sednem da mi prEtisak izmere
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 12.11.2014 9:24:47 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 12.11.2014 9:26:45
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: branki RR choopo,ja sam kao rupa bez dna,mogla bih da jedem i samo da trpam u sebe!sad ako me mere kod dr,to me mnogo nervira,osecam se kao neko svinjce tovljeno.ajde,sad stanite na vagu da vas izmerimo!mrzim tu recenicu. I ja mogu da pojedem dosta. A sada kako sam na ovoj dijeti bez šećera i ograničeno mi je šta ću jesti, hvata me ludilo kad nemam šta. U stanju sam da se posvađam zbog hrane A kako sam se cimnula sad na tom mjerenju. Krenula sam sa nekih 61,5kg i mjeri ona mene a meni se čini piše 70kg? Ja kao juuuuuuu otkud to, a ona kaže nije 70 nego 64,7 Ajde dobro je i to. Koliko ste se vi ugojile u trudnoći? anita bilo pa prošlo, ne treba se sekirat.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 12.11.2014 9:28:27
|
|
|
|
Klarita
|
Debelice moje, aktivne ste, pa samo da vas pozdravim Anita, bas bzvz, cuvaj si zivce, vala trebaci ti vise nego ostalima Sve vas ljubim, odoh u kafance
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 12.11.2014 9:29:45
|
|
|
|
bubulence
|
Anita ne brini, nije strasno pa bebama ne moze biti nista. a i zasticene su one... Serpi mene sada malo popusta prehlada, pila sam samo serbet i cajeve sa puno limuna... prodje za 2-3 dana... jedino mi je nos jos malo zapusen...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 12.11.2014 9:31:48
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR jer je prvi put bilo prozivke i na nacionalnoj osnovi. Šta dalje reći. A lekara možeš da menjaš, ali valjda ne na manje od 2 god. Osim ako se ne preseliš, lekar ode ili da bude baš neki extreman slučaj zdravstvni (tipa ugroženi ti život bio i sl) Ja bih pisala zaštitniku nacionalnih manjina Užas, jednom dok sam ležala u Kotoru jedan doktor se tako izderao na jednu ženicu iz naše sobe pred porođajem, ona jadnica plače, a vidi se da je dobra kao duša. Došlo mi bilo da se ustanem da mu kažem, a opet ne smiješ ni da se petljaš jer je čeka porođaj kod njega...A isto kao strašan stručnak. Ma
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 12.11.2014 9:35:15
|
|
|
|
Trcosava
|
Ma idi džaba ti stručnjak, kad je operisan od ljubaznosti. Ne trba on mene da drži kao malo vode na dlanu,ali ne mora ni da bude grub! Sreća pa je u penziji. Ali nisam imala samo ja problem, sve žene jadne bežale od njega. Za gojenje u trudnoći imamo temu hahahahahah
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 12.11.2014 9:43:02
|
|
|
|
choopa choops
|
hahahah da :))) :-P Moraću da pretresem da vidim kako mi je ono bilo sa njih dvoje, ja sam sve zaboravila... Jutro bubulence i Klarita
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?