Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 10.11.2014 20:11:55
|
|
|
|
lelaigor
|
I ja sam glaasala. Sanjalice KLIK I hvala za savet!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 10.11.2014 20:21:41
|
|
|
|
wivern
|
Ljubac stomacici....i ja sam glasala Samo a vam razbijem teoriju Maksim je u stomaku bio uzasnonemiran, uuuzasno a ovako je divan...za sada
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 10.11.2014 20:36:38
|
|
|
|
bubulence
|
Wiv cekaj da postane svestan da se rodio . sanjalice, pa to su bre devojke prave, Masa je u petak bila teska 910gr... tu su... hvala na glasovima devojke!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 10.11.2014 21:03:16
|
|
|
|
anita
|
Sanjalice za devojke. Bas lepo napreduju.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 10.11.2014 21:09:15
|
|
|
|
Jole84
|
Šta rade moje drage debelice nekako mi baš fali trudnovanje
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 10.11.2014 21:10:58
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Joj Serpi to kad cujem to mi je najgora nocna mora. Mozda je to i najveca razlika u tretmanu porodilja posle carskog reza izmedju Srbije i Nemacke. Ja sam jela komplet rucak u 13h u sobi a porodila sam se u 9:05. Mislim da ima i moj post na RR posto sam se javila:) Ne mogu ni da zamislim kako izgleda biti gladan tri dana posle porodjaja Ja sam imala uzasno veliki apetit, jela sam ko ala a kod nas je cak smela da se donosi vanbvolnicka hrana. Drugog dana sam narucila BicMac obrok ( ne zezam se) iz Meka. Gledala sam ja to u literaturi..... to mi je hobi... radjene su studije gde je pokazano da nema nikakvih prednosti ukidati hranu posle zahvata tako da su ovde promenili praksu. Ali kao i za mnoge druge stvari potrebno je X godina dok info stigne do Balkana. Ja sam gladna cim se probudim iz anestezije,ne daju da jedes zbog creva a i zbog povracanja valjda,ja sam drugi dan pila malooo vise ice-tea i odmah povratila,sa bolovima u stomaku i onim nagonom dok sam povracala,bilo je strasno tako da vis nisam,sve dok mi nisu rekli... Sad cu i ja da glasam glasala sam,a jel samo se bubi prijavila? ne vidim vas ostale..
< Poruku je uredio serpica -- 10.11.2014 21:13:43 >
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 10.11.2014 21:14:04
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Šta rade moje drage debelice nekako mi baš fali trudnovanje draga, onda brzo ponovite gradivo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 10.11.2014 21:15:49
|
|
|
|
Jole84
|
Bubi nešto mi prerano
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 10.11.2014 21:18:07
|
|
|
|
anita
|
Jole ajde ti nam se pridruzi u trudnickim temama Serpi ja cu malo ovih da te smaram pitanjima u vezi cr u odgovarajucoj temi. Nadam se da mi neces zameriti. Ali volela bih da znam sta i kako me ceka.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 10.11.2014 21:19:35
|
|
|
|
Trcosava
|
Bubi glasala sam!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 10.11.2014 21:21:16
|
|
|
|
Jole84
|
Anita sačekala bih bar da Mila napuni godinu dana, al baš ako se omakne.. a mogle bi neku kafu da organizujemo, taman Šerpi to uživo da ti objasni a ja da je pomazim po "novom" stomačetu Šta mislite?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 10.11.2014 21:21:19
|
|
|
|
bubulence
|
jole za decu nikada nije rano, kasno i nikada ih nije dosta . Anita ako neko ima iskustva to je nasa Serpi a i voli da pomogne! to je nasa zena, majka, kraljica
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 10.11.2014 21:24:04
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Da i ovde zvirnem mozda se pelcer bolje primi. Za moje trudnjacice
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 10.11.2014 21:25:37
|
|
|
|
Trcosava
|
Samo ti gvirkaj Soso, vučemo mi đuture Zajedno smo jače
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 10.11.2014 21:28:25
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Da i ovde zvirnem mozda se pelcer bolje primi. Za moje trudnjacice ovo ti nije trebalo, jer kada te sada sve povucemo ima da budes kao nasa Anita, odmah ce se trojke primiti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 10.11.2014 21:30:41
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Bubi iz tvoja usta u Bozije usi. To mi bilo kao da sam dobila sedmicu na LOTO-u. Em trudna em trojke. Za mene ogromna sreca.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 10.11.2014 21:33:13
|
|
|
|
Jole84
|
Soso vučemo te i trudne i čekalice a bogami i porodilje..pa ti vidi, mora da bude to to!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 10.11.2014 21:33:48
|
|
|
|
anita
|
Jole moze kafica ja sam za
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 10.11.2014 21:34:02
|
|
|
|
choopa choops
|
Veče! Sanjalice zašto hospitalizacija tako rano? To tako treba u blizanačkoj trudnoći ili? Mi smo danas bile na ekspertnom UZV-u u Pg. Super je bebironka, liči na mene hahahha šalim se, kaže dr na koga ti liči, Reko na nikoga, oni su i kad se rode smežurani, a ne ovo. Uglavnom, najbitnije da je sa njom sve kako treba, srce, pluća, bubrezi, ekstremiteti, mozak i sve to što treba. Jedino mi dr nije ništa rekao za mene, grlć, kontrakcije ima ili nema? Džabe sam se frizirala, pregleda nije bilo , Ali nema ni veze ionako trebam kod svoje dr da vidi rezultat i da mi da uput za OGT test, pa mi možda ona kaže. Jako sam se izmorila, uopšte mi nije prijala ni vožnja, još ja ponijela jastuk, kao ispružiću se pozadi, pa mi onda krenula muka, haos. A kao htjela sam da kupim gore sebi neki kaputić da imam, ali užasno mi stoje svi. MM me zeza da sam kao Luis Ni čizmaje, ni tunike, ma ništa. Pih. A bila sam se baš naoštrila za šoping. Ali ajde bar sam kupila cipelare za hodnik i djeci krevete na sprat pa sad kombinujem kako ćemo sve da uklopimo jer nemamo mjesta...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 10.11.2014 21:38:13
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Da i ovde zvirnem mozda se pelcer bolje primi. Evo malo bebi prašine
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 10.11.2014 21:39:06
|
|
|
|
bubulence
|
cupo bitno je da ne lici na komsiju . mislim da sanjalica ide samo na par dana u bolnicu... soso, moja kugla malo omasi, znaci moze biti da ce se primiti i dvojke a i cetvorke... nema ni veze, bitno je da se primi...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 10.11.2014 21:39:50
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Jole koleginice moja ti ces da me opravis. Cupo predji malo u crtice baci tamo. Ima nas dosta.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 10.11.2014 21:45:26
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: anita Jole ajde ti nam se pridruzi u trudnickim temama Serpi ja cu malo ovih da te smaram pitanjima u vezi cr u odgovarajucoj temi. Nadam se da mi neces zameriti. Ali volela bih da znam sta i kako me ceka. Anita draga moja,sve sto ti treba pitaj, nadam se da cu ti pomoci. Bubi hvala ti,ja sebe ne dozivljavam tako,ali hvala ti puno,nek je zdravlje da docekam i ovu bebicu i da vam svima bar savetima pomognem. I ja sam za kaficu Jolence moja lepa kad god se dogovorimo. Sanjalice veliki za tebe i devojcice,pamtim te da si me pratila u crticama i mnogo mi znaci. Trco generacijo,vodjo aj neki dobar vic pre spavanja da te ne davim na fb. Juuu ima li vise od 3 smajlica?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 10.11.2014 21:45:46
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Bubi iz tvoja usta u Bozije usi. To mi bilo kao da sam dobila sedmicu na LOTO-u. Em trudna em trojke. Za mene ogromna sreca. Soso sreca je ogromna i prevelika . Ja ne umem da opisem kako se sada osecam, a tek kako ce biti kada ih ugledam Od srca ti zelim da sto pre dodjes kod nas u trudnicke teme. Ja vucem jakooooo. Choopa bravo za bebu, bitno da je sve ok.
< Poruku je uredio anita -- 10.11.2014 21:49:16 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 10.11.2014 21:50:30
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: bubulence cupo bitno je da ne lici na komsiju . mislim da sanjalica ide samo na par dana u bolnicu... Nije rečeno A dobro je, ja reko kud će žena do kraja u bolnicu... Soso šaljem vam tri emotikona po pravilima, ali ima puno prašine, ne brigajte biće za sve
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?