Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.11.2014 23:10:30
|
|
|
|
zece
|
Dr kaze da produzim sa terapija I danas su mi stavili progesteron depo I u pon da vidimo dali se dupla betaa
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.11.2014 7:31:16
|
|
|
|
branki*
|
chipsy,neka vam je sa srecom,da se jos srecnije vrate,veruj i nadaj se dobrom i pisi nam sta kazu tamo. zece,koristi progesteron,mozda jos nije sve gotovo..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.11.2014 10:30:47
|
|
|
|
Skijasica
|
Baby blue, zao mi je. Znam kako se osecaas ali glavu gore. Zece, navijam da ipak uspe. Chipsi draga, neka im je srecan i uspesan put. Navijam jako da sve prodje kako treba i da ti se tvoja princeza vrati zdrava! Sto se mene tice, ziva nisam do ponedeljka! Jako sam nestrpljiva da vidim betu!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.11.2014 11:08:21
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Zece, jako navijam da ta beta skoci Skijasice, jos malo i stize tvoja veeeeliiikaaa beta
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.11.2014 11:08:38
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
skijasice..vreme je da nas obradujes... Chipsy..drzim palceve cerkici... da se vrati zdrava...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.11.2014 11:16:22
|
|
|
|
zece
|
Juce su mi stavili progesteron depo ali krvarenje nije stalo Ali ja sam ipak srecna sto opet Sam ostala trudna znaci kod mene zatrudnivanje nije problem sada neznam samo kakvi jos ispitivanja treba da uradim. zasto mi se to opet desava po drugi put prvi put je bio blighted a sada ovo moj ginekolog kaze da je to najverojatno problem sa materica
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.11.2014 15:28:10
|
|
|
|
micaubica83
|
Uradila sam cervikalni i vaginalni bris da proverim da li imam neku gljivicu ili bakteriju posto bi sledeceg meseca trebalo da pocnem sa stimulacijom.Imam enterokoku u malom broju i dr mi je prepisala vaginalete Poliginaks.Medjutim,citam uputstvo i one su na bazi sojinog ulja a dr za VTO mi je rekla da ne koristim nista sto sadrzi soju jer im smeta za stimulaciju.Da li je neko koristio ove vaginalete,ne znam sta sada da radim a sinoc sam stavila prvu...ne znam da li da nastavim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.11.2014 15:40:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Jel ti to ista dr. prepisala vaginalete i rekla za soju? Nisam taj deo razumela .. predlažem da nazoveš ako možeš dr. za VTO, proveriš
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.11.2014 15:41:18
|
|
|
|
dunja RR
|
b.blue i zece, žao mi je Skijašice, navijamo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.11.2014 15:50:59
|
|
|
|
Maraj
|
Mico najbolje da pitas dr. Po meni najbolje su vaginalete na bazi mlecne kiseline pogotovo ako je neznatan br te bakterije. Ja najcesce uzmem vagilact, normogyn, ginofilus...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.11.2014 17:03:41
|
|
|
|
zece
|
Jas u pon treba da proverim dali se beta dupla jel moguce da se jedan embrion zadrzi a drugi izbaci
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.11.2014 18:22:48
|
|
|
|
Magdalena77
|
Baby blue jako mi je zao ali ne predaj se samo napred.Zece navijam da uspe i da beta u ponedeljak bude veeelika.Ja sam isto nestrpljiva radim betu u ponedeljak nemam nikakvih simptoma valjda ce biti sve ok. Skijasice neka bude ogramna beta pa da zajedno proslavimo.Pozdrav svima.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.11.2014 18:31:11
|
|
|
|
Zuzita
|
Cao zenske! Samo da javim da mi je jutros test pokazao Posle toga sam uradila betu i malopre su mi javili da je 856!! Dakle ostala sam Svima drzim fige za ogromne bete u ponedeljak!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.11.2014 18:31:56
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Zuzita cestitam
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.11.2014 18:33:29
|
|
|
|
Zuzita
|
Hvala Soso
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.11.2014 18:49:24
|
|
|
|
anita
|
Zuzita . Od srca cestitam na trocifrenoj beti.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.11.2014 18:52:32
|
|
|
|
Zuzita
|
Puno hvala Anita
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.11.2014 18:54:51
|
|
|
|
uplasenaa
|
zuzita
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.11.2014 19:02:47
|
|
|
|
uplasenaa
|
zece navijam za ponedeljak da se beta udupla
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.11.2014 19:17:29
|
|
|
|
amelia
|
Zuzuta, Zece, Skijasice navijamo jako za velike bete
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.11.2014 20:24:04
|
|
|
|
Maraj
|
Zuzita cestitke
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.11.2014 20:29:20
|
|
|
|
jess021
|
Zuzita, cestitam od srca!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.11.2014 20:41:01
|
|
|
|
Zuzita
|
Hvala vam devojke puno U utorak radim ponovo betu. Jao ja ne mogu da poverujem, ko da se ne desava meni. Iako sam imala dosta simptoma, nisam se usudila da se previse nadam posle par biohemijskih i jedne vanmatericne Al eto, uspelo je iz prve! Prenosim vam dobre vibracije, da i vama uskoro uspe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.11.2014 21:01:23
|
|
|
|
zece
|
Cestitki zuzita super beta ja jos krvarim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.11.2014 21:07:57
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Zece koliko krvaris? Utrogestanu treba vremena da deluje. Cekaj da odradis ponovo betu nije jos nista gotovo.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?