|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIV
10.11.2014 13:48:33   
zece
Nisto I kod mene betaje pala I prekinujem danas sa terapijom I to je tesko mi je mnogu

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1176
10.11.2014 13:59:02   
pipi_coco
Zece zao mi je, isplaci se ako ce ti biti lakše , odboluj pa u nove pobjede. Šaljem it jedan user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 1177
10.11.2014 14:02:35   
Mumka
Pozdrav svima,nova sam na forumu , a i u procesu ivf , sutra vece treba da primim injekciju ovitrelle ,pa za tri dana mi je zakazana aspiracija folikula . Jako sam prehladjena vec par dana,zna li neko da li povisena temperatura i prehlada uticu na folikule ??? user posted image hvalaa

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1178
10.11.2014 14:19:07   
zece
I narednom ciklus idem na ispitivanja zasto se to kod mene to desava dva puta prvi put je bio blighted ovum sada biohemiska trudnoca mora da postoji razlog zato sto mi se desava I tada cu da skupljam dokumenti za novo vto

(odgovor članu Mumka)
Direktna veza do poruke: 1179
10.11.2014 15:21:25   
baby_blue
Juce mi je bio prvi dan ciklusa,danas smo bili kod doktorke i od danas krenuli sa gonalom u novi postupak. Necu nicemu da se nadam,javljam kad se sve zavrsi.user posted image

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 1180
10.11.2014 15:30:16   
wivern
Mumka dobro nam dosla i puno srece u postupku. Ne uticu na folikule samo nemoj piti nikakve lekove, pij cajice sà medom, cedjene sokice i tusiraj se da skines temperaturu. Do aspiracije ce sve biti ok.
Zece saljem ti veeelikog grlisu, ali na zalost niko nece moci da ti da tacan razlog zasto se to desava. Ja sam dva puta imala BO i niko nije znao da mi kaze tacan razlog. Bori se dalje i pokusavaj jednom mora uspeti.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu baby_blue)
Direktna veza do poruke: 1181
10.11.2014 15:55:28   
uplasenaa
zece skijasiceuser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1182
10.11.2014 16:10:36   
Mumka
Hvala puno Wivern user posted image

(odgovor članu uplasenaa)
Direktna veza do poruke: 1183
10.11.2014 16:27:22   
Maraj
Mumka smes samo paracetamol da pijes. On jedino ne skodi folikulima bar je meni tako rekla moja dr jer sam i ja bils prehladjena. Pila sam cedjene sokove dosta vode vitamin c i propolis za grlo jer me i grlo bolelo.
zece skijasiceuser posted image

(odgovor članu Mumka)
Direktna veza do poruke: 1184
10.11.2014 16:32:58   
zece
Placem celu dan zasto gospode zasto mi se desava ova prvi put ni su hteli ginekolozi da mi urade nikakvih ispitivanja niti genetsko niti torch nista rekli su mi nema potrebe zato ako jednom se je desilo ne znaci I drugi put da ce se desiti I sada verujte raduvala sam se na svaki simptom ali nista

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1185
10.11.2014 16:53:19   
Mumka
Maraj, pijem i ja tonu caja , jedem voce i povrce kao nikada,samo da se rijesim sto prije prehlade ,ali slabo,lici mi na upalu sinusa,jer mi je stalno u predjelu ociju ,glave ta neka vrucina prisutna,samo da mi ne" sprzi" ovo folikula ,kojih ima cini mi se jako malo, dr.mi nije rekao koliko ih ima niti kolika im je velicina ali koliko sam ga pohvatala dok je diktirao sestri,najveci je 17 mm ,jos dva mozda od oko 14mm i par oko 11 mm,sve ukupno oko 7(kako sam uspjela zapamtiti) Endometrij 13 mm. Cini mi se da je to sve dosta slabo ,ali sam slabo i informisana ,ovo mi je totalno novouser posted image

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 1186
10.11.2014 18:32:12   
Maraj
Mumka inhaliraj se sa bosiljkom to je ok za sinuse

(odgovor članu Mumka)
Direktna veza do poruke: 1187
10.11.2014 20:18:51   
Mumka
Mumka pobam i to ,sve sve .. Hvala user posted image Srecno svima

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1188
10.11.2014 22:00:19   
Sanjalica1980
Drage moje Zece i Skijasice, mnogo mi je zao user posted image . Bas vas razumem i znam kroz sta prolazite.

Ljubim vas i grlim

(odgovor članu Mumka)
Direktna veza do poruke: 1189
10.11.2014 22:41:59   
zece
Hvala vam puno ja se nepredajem lako silna sam izdrzat cu sve narednom ciklus u pocinjem sa ispitivanja idem kod onaj koi mi je radio vto dr lazarevski u sistina u Skopje zasto mi se desava ovo drugi put

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1190
11.11.2014 9:12:34   
PalcicaBg
Zece zao mi je user posted image

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 1191
11.11.2014 9:21:40   
hanka
Zece draga user posted image

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 1192
11.11.2014 9:35:34   
wivern
Zece jel vto radis o trosku drzave ili o svom trosku? Ako radis o svom mozda da probas kliniku u solunu..

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1193
11.11.2014 9:51:01   
jess021
Zece, zao mi je. Sve znam kako ti je, ali nema predaje, samo napreduser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1194
11.11.2014 15:08:09   
Zuzita
Zece, Skijasice zao mi je user posted image sledeci put sigurno.
Gde li nam je Maraj? Javi kako je prosao ET? I Srecan rodjendaaanuser posted image
Ja cekam rezultate bete, da vidimo dal se duplirala.... od jutros sedim ko na iglama...al valjda ce sve biti ok!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1195
11.11.2014 15:50:58   
mala_74

IZVORNA PORUKA: Mumka

Pozdrav svima,nova sam na forumu , a i u procesu ivf , sutra vece treba da primim injekciju ovitrelle ,pa za tri dana mi je zakazana aspiracija folikula . Jako sam prehladjena vec par dana,zna li neko da li povisena temperatura i prehlada uticu na folikule ??? user posted image hvalaa

Do et smeš sve...
Tek nakon et moras da vodiš računa o lekovima...
Ja sam recimo vece pred aspiraciju popila bromazepam jer mi je od nervoze skocio pritisak, po preporuci kardiologa i anesteziolog na samoj aspiraciji mi je rekao odlična savet vam je dat... I sama dr mo je rekla da do et može sve da se pije pd lekove..

(odgovor članu Mumka)
Direktna veza do poruke: 1196
11.11.2014 16:49:22   
Mumka
mala hvala na odgovoru , i ostalim zenama ... citajuci malo po forumu, vecina vas su ogromni heroji ,toliko neuspjeha i dalje borbe ,divim vam se samo i zelim vam uspjeh user posted image ,.....za dva dana imam aspiraciju folikula ,do tada nema sanse da se totalno izlijecim,ali bar do transfera moram ,vjerujem da organizam treba da bude jak ,a moj je slab ,nikakav trenutno user posted image user posted image kako ga ojacati ,pomagajte zene

(odgovor članu mala_74)
Direktna veza do poruke: 1197
11.11.2014 17:26:04   
Maraj
Pozdrav drage mojeVTOvke evo i mene. Danas bio ET. Vracena su mi dva embriona. Kaze dr da su odlicnog kvaliteta. Ostala su jos cetiri koja ce ici na zamrzavanje ako budu ok.
Ja sam do daljnjeg u krevetu - odmaram.user posted image

(odgovor članu Mumka)
Direktna veza do poruke: 1198
11.11.2014 17:27:54   
Maraj

IZVORNA PORUKA: Zuzita

Gde li nam je Maraj? Javi kako je prosao ET? I Srecan rodjendaaanuser posted image

Hvala draga!

(odgovor članu Zuzita)
Direktna veza do poruke: 1199
11.11.2014 17:30:24   
Mumka
Maraj sve najbolje i puno srece zelimuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here