|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: rođendanske torte
6.11.2014 10:19:24   
mali_mis
Lepa je torta.
A Una je medena user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1876
6.11.2014 10:35:37   
nata11
Gomilica porasla. Predivna Una i predivna torta. user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1877
6.11.2014 11:07:23   
choopa choops
Trco ja nisam stavljala ganache, nisam bila sigurna zbog fondana...šta znam ipak u ganaš ide ta pavlaka, a kako fondan ne smije na mlijeko...Nisam rizikovala, možda neko zna bolje. user posted image Ja uvijek stavim butter cream, ali dodam kakao user posted image

Ana i UM divne tortice user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1878
6.11.2014 11:22:19   
Trcosava
Meni se čini da sam na minjinoj kuhinji pročitala da nije problem fondan i ganacheuser posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1879
6.11.2014 11:31:52   
Bibilib
ja danas pravim fondan masu za tortu...

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1880
6.11.2014 11:33:25   
Bibilib
Um torta je prelepa ,da li si pravila ili kupljena.?

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1881
6.11.2014 11:38:55   
jess021
Um prelepo. torta lepo izgleda, a Una je predivna!user posted image user posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1882
6.11.2014 11:43:45   
little_one
Moze ganache al mora da bude omjer cokolade i vrhnja drugaciji od onog za kreme, ja sam pravila na 100ml vrhnja 200g cokolade i onda se sigurno ne topi. Ljepsi mi je taj ganache nego da stavljam margarin i secer user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1883
6.11.2014 12:07:37   
choopa choops
Eto, onda vvjerovatno može, ja nisam htjela da rizikujem taj put jer mi je i fondan taj put ispao katastrofa, napravila vrhunske figure i one mi se skljokale user posted image pa sam morala da pravim sve ispočetka. user posted image A da je ganache bolji, jeste user posted image , mada ja i u margarin stavim kakao pa ispadne kao neki fil kaobajagi, ne bude toliko gadno kao sami margarin i šećer user posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 1884
6.11.2014 12:38:24   
Mala Elena
Torte su bas lepe i sarene ! Toliko ideja ima za te torte da mi se cini da ne bih mogla da se odlucim !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1885
6.11.2014 13:51:01   
Azra_
UM baš lepa torta, prava za devojčice.

Anči, kada bi moje dete videlo ove torte sa bombonama, nastalo bi takvo muljanje po torti, a u cilju da povadi ove bombone, bilo bi ludo. Lepe su!

Mati, stavi nam sličicu!

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1886
6.11.2014 15:08:01   
vikiveki
UM torta vam je predivna....a na Uninom licu se vidi koliko je oduševljenauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1887
6.11.2014 15:51:14   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Trco ja nisam stavljala ganache, nisam bila sigurna zbog fondana...šta znam ipak u ganaš ide ta pavlaka, a kako fondan ne smije na mlijeko...Nisam rizikovala, možda neko zna bolje. user posted image Ja uvijek stavim butter cream, ali dodam kakao user posted image

Ana i UM divne tortice user posted image

Poslastičari isključivo ganaš i buttercream koriste kao vezu između torte i fondana. Ono što ne sme ispod fondana jeste neki gnjecav fil. Ganaš sa tamnom čokoladom (barem 40% kakaa) radiš 1:1, ganaš sa mlečnom čokoladom radiš 1:2, a beli ganaš radiš 1:3 gde ti je 1 slatka pavlaka.
UM, predivna je mišica mala! user posted image

Always look on the bright side of life...

Direktna veza do poruke: 1888
6.11.2014 16:36:55   
choopa choops
user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1889
7.11.2014 0:16:32   
mati
UM super tortica.
Azra stavila bi da znam gde mi je usb. A kako smo zakazali goste i u nedelju, verovatno cu posle toga da trazim.
Lelo, ja taj butter cream odokativno pravim, i nervira me sto se brzo steze, nisam jos dovoljno vesta i brza, pa ga podgrevam.
Ja samo istopim malo margarina za kuvanje i secera u prahu i time "lepim".

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

Direktna veza do poruke: 1890
7.11.2014 1:24:55   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Azra_

Anči, kada bi moje dete videlo ove torte sa bombonama, nastalo bi takvo muljanje po torti, a u cilju da povadi ove bombone, bilo bi ludo. Lepe su!

Azra, ona sa drugog rođendana je tako i završila, klinci su počeli da vade bombone brzinom svetlosti, jedva sam je isekla. Ma, samo neka je deci zabavno user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1891
7.11.2014 1:44:33   
Azra_
Hahah, znači nismo jedini. Neverovatno je koliko su opsednuti tim šarenim bombonama. Moje dete ih čak nešto i ne jede, ali voli da se igra sa njima. U zamenu za to, dobija zrna pasulja, ili neke šarene granulice od zeke.

Uf, prošle godine sam već na leto znala koju ću tortu, a sada nemam pojma. Imam vremena do mesec dana pre rođendana, dakle, do početka decembra, tada već moram da naručim.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1892
7.11.2014 9:31:26   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: mati

UM super tortica.
Azra stavila bi da znam gde mi je usb. A kako smo zakazali goste i u nedelju, verovatno cu posle toga da trazim.
Lelo, ja taj butter cream odokativno pravim, i nervira me sto se brzo steze, nisam jos dovoljno vesta i brza, pa ga podgrevam.
Ja samo istopim malo margarina za kuvanje i secera u prahu i time "lepim".

Meni je buttercream dobar baš iz tog razloga što se steže. Jer njemu je uloga, osim da se fondan lakše zalepi na tortu, i ta da stvori tanak mastan sloj između torte i fondana, što onemogućava da se bilo koja tečnost iz torte izvuče i uništi fondan. A kada se stvrdne isto kao i ganaš, umočiš nož u vrelu vodu i pređeš još jednom preko torte i tek onda stavljaš fondan, samo tako deluje kao "lepak".

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1893
7.11.2014 9:37:46   
Trcosava
Lelo draga, hvala na savetu (ovo za nož i lepljenje user posted image ) mislim da je odluka definitivno definitivno pala - ona karamela. Sad da poručim fondan i boju koja mi fali i posle sam mirna!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1894
7.11.2014 9:39:12   
lelaigor
Nema na čemu. Pitaj šta ti treba, ipak mi je to posao. user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1895
7.11.2014 12:46:01   
Anoniman
Sda cu ja da budem baksuz, ja sam pravila tu tortu za Ng , i nije mi se uopste svidelauser posted image

(odgovor članu lelaigor)
  Direktna veza do poruke: 1896
7.11.2014 12:48:02   
lelaigor
Koju tortu?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1897
7.11.2014 12:53:48   
Anoniman
ono cokoladnu sa karamelama i gansenomuser posted image sto je stavila choopa

(odgovor članu lelaigor)
  Direktna veza do poruke: 1898
7.11.2014 12:57:21   
branki*
meni se kao rodjendanske dopadaju boem torta(stavljala lelaigor),cokoladna torta sto ide slag izmedju filovanja,gabon torta i naravno dacina koju ne umem da pravim nego narucujem.to pricam za odrasle.a,za decu mogu drugacije torte,lakse.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1899
7.11.2014 13:01:05   
mama krava

IZVORNA PORUKA: branki RR

meni se kao rodjendanske dopadaju boem torta(stavljala lelaigor),cokoladna torta sto ide slag izmedju filovanja,gabon torta i naravno dacina koju ne umem da pravim nego narucujem.to pricam za odrasle.a,za decu mogu drugacije torte,lakse.

Umirem za gabon!!! Decu bi' prodalauser posted image user posted image user posted image , al ne umem da je pravim!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Faširane snicle
Ringerajin kuvar: Maraj
Čokoladni kolač sa malinama
Ringerajin kuvar: Ana RR

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

VEZBANJE
DJURICI

kada ste pocele da vezbate posle prirodnog porodjaja a i dalje ste dojile...

odmah (42%)

posle prestanka dojenja (31%)

posle bebine prve kasice (11%)

ili napiste u komentaru (17%)

Ukupan broj glasova: 65

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here