|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIV
1.11.2014 18:21:01   
Maraj
Ja ulazim malo malo da vidim sta je sa ivanicasale....
zece i ostaleuser posted image user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1026
1.11.2014 20:41:01   
Magdalena77
user posted image Skijasice i ja ti se pridruzujem i meni et bio u sredu jedan embrion vracen betu radim 10.11 Utrogestan i ja vaginalno koristim 3 puta dnevno.Srecno i pozdrav svima.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1027
1.11.2014 20:59:53   
Skijasica
Hvala, drage moje!
Magdalena, navijam za nas i za sve druge zenice! user posted image

(odgovor članu Magdalena77)
Direktna veza do poruke: 1028
2.11.2014 0:16:16   
zece
Hvala vam puno hvala kako ce mi biti dusa u petak treba da uradim beta a u subota imam imenden mm ima slavu mitrovdan

(odgovor članu Skijasica)
Direktna veza do poruke: 1029
2.11.2014 10:29:26   
Sanjalica1980
Skijasice ja svo vreme utrogestan koristim oralno i sve je kako treba.
Meni je tako bilo lakse jer sam piskila na deset minuta a kasnije sam i krvarila.

Jedva cekam sve te pozitivne bete user posted image

Bice ovo lep pocetak novembra user posted image

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 1030
2.11.2014 16:29:27   
baby_blue
I ja betu radim u petak,sad vec pomalo postajem nestrpljiva.user posted image Nemam nikakve simptome,osim što me je dan,dva nakon transfera malo žigalo u predelu jajnika,mada je bilo baš blago. Da li je još neko imao slican osecaj,a da je uspelo? Grudi me ne bole,mada me ni inace pred ciklus nikad ne bole. Valjda ce sve biti super.user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1031
2.11.2014 18:52:29   
Skijasica
Zece i baby_blue zelim vam visoke bete u petak.
Ja u ponedeljak posle vas radim. Mene malo boli stomak po dnu i grudi su mi osetljive. Mislim da je to od utrogestana. Bice to sve ok. user posted image

(odgovor članu baby_blue)
Direktna veza do poruke: 1032
2.11.2014 20:22:11   
micaubica83
Citala sam da su neke zene pisale da ne sme nekoliko dana da se tusira posle ET i da mora strogo da se lezi,samo do WC i nazad u krevet.Pa kako staviti vaginaletu (progesteron) a ne istusirati se pre toga i ne oprati ruke???

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1033
2.11.2014 21:31:23   
Chipsy
Mico, plaknes se samo. Ja se nisam tusirala par dana, a i posle ispred kade, nisam ulazila u kadu. Ne znam da li to ima neke veze. Ruke, naravno, smes da peresuser posted image
Skijasice, drzim pesnice, kao i ostalim devojkamauser posted image

(odgovor članu micaubica83)
Direktna veza do poruke: 1034
2.11.2014 21:49:24   
micaubica83
chipsy hahahahaah slatko si me nasmejala (ruke naravno smes da peres user posted image )

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1035
3.11.2014 0:32:35   
Magdalena77
Ja sam odmah sutredan posle transfera se istusiralala i krenula normalno na posao posle dva dana.Dr mi je rekao normalno da se ponasam kao i pre.Meni je ovo prva vto nadam se i poslednja.Svima zelim veeelike bete i srecno!

Direktna veza do poruke: 1036
3.11.2014 1:36:04   
dunja RR
I ja sam se normalno tuširala, jer mi je dr. Bilja rekla moooolilm te, nemoj da se nisi tuširala user posted image
Ali, bez šale, rečeno mi je sve normalno. I Zadori mi je onomad rekao, tuširanje sasvim normalno. Ja sam se potpuno normalno ponašala, mm nije ni provalio da sam bila na transferu (FET), rekla sam mu tek kada sam saznala da sam trudna user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Magdalena77)
Direktna veza do poruke: 1037
3.11.2014 1:37:22   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: zece

Hvala vam puno hvala kako ce mi biti dusa u petak treba da uradim beta a u subota imam imenden mm ima slavu mitrovdan

Zece, navijam jako dušo draga! user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 1038
3.11.2014 6:42:41   
branki*
magdalena,zece,baby blue,drzimo palceve jakouser posted image user posted image
ja sam se tusirala,ali kratkotrajno i ne bas puno toplom vodom.cula sam da ne valja mnogo topla voda.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1039
3.11.2014 9:44:58   
baby_blue
I ja sam tako. Posto je hladno vreme,i ne znojim se po celom telu,nisam se baš do vrata tuširala prva dva,tri dana,vec parcijalno,dole se operem i to je to. A posle tri dana sam se cela kupala,sa sve kosom. Tako sam i prosli put,pa je bilo dobro. Samo opusteno,meni su rekli da sve normalno radim,samo da ne podizem tesko.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1040
3.11.2014 10:13:04   
Skijasica
Sto se tusiranja tice i nama u VA su rekli sve normalno. Dr je jedino rekao da se ne kupamo u bazenu i da ne idemo u saunu, ostalo sve normalno.

(odgovor članu baby_blue)
Direktna veza do poruke: 1041
3.11.2014 11:07:03   
wivern
Devojke navijam za sve vas user posted image
Ja sam posle ET pravila rucak jer sam bila uzasno gladna. Tusirala se normalno, i setala vise nego ikad jer sam imala vremena da uzivam user posted image
Nama su posle ET rekli da se ponasamo normalno jer nismo bolesne nego TRUDNE, i ja sam se toga i pridrzavala. Odmah sam se uzivela u tu ulogu, malo mi je trebalo user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Skijasica)
Direktna veza do poruke: 1042
3.11.2014 11:15:13   
anita
Devojke jako navijam da bete budu velike i da sto pre dodjete u trudnicke teme da se druzimo.

Nema nam Ivanice user posted image , nije se javljala.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1043
3.11.2014 13:44:47   
veseli osmjeh
magdalena,zece,baby blue želim Vam visoke bete u petak i lijepu trudnoću.
Kako se i meni vrijeme bliži ET sve me više hvata strah.
Trenutno pijem Logest do 25.11. pa posle toga na Gonal F 900. Sva sam se napuhala ko žaba, jel to ok?

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1044
3.11.2014 16:00:21   
Zuzita
Jao zene sta nas je za betu u petak!user posted image prikljucujem se spisku!
Svima zelim punooooo sreceuser posted image user posted image
A to sto se tice tusiranja da ne sme, to su mi budalastine. Doktor mi je rekao samo ne bazen, sauna, dizanje teskog, jedenje zive ribe i termicki ne obradjenog mesa, bez stresa, bez mnogo kofeina. A nasi lekari kad krenu sa savetima da ne sme kosa da se pere 10 dana nego samo da se lezi, ma daj molim te.user posted image

(odgovor članu veseli osmjeh)
Direktna veza do poruke: 1045
3.11.2014 18:46:10   
zece
Hvala vam puno danas me je uhvatilo strah zbog zapek sto sam imala I morala Sam senapinati tri dana je po red tako se imam zapek

(odgovor članu Zuzita)
Direktna veza do poruke: 1046
3.11.2014 18:53:02   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: wivern
Tusirala se normalno, i setala vise nego ikad jer sam imala vremena da uzivam user posted image

Isto, nikada se više nisam našetala nego u prva 4 meseca trudnoće. Radila sam, i išla na sastanke pešaka, čak i na drugi kraj grada (dr. mi zabranila prevoz zbog virusa) ni taksi nisam koristila, jer sam jednom probala, toliko je truckalo i bilo mi muka, da više nisam htela da ponovim. Kasnije od 5. meseca sam koristila prevoz.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1047
4.11.2014 9:51:08   
mala_74

IZVORNA PORUKA: micaubica83

Citala sam da su neke zene pisale da ne sme nekoliko dana da se tusira posle ET i da mora strogo da se lezi,samo do WC i nazad u krevet.Pa kako staviti vaginaletu (progesteron) a ne istusirati se pre toga i ne oprati ruke???

Mico, kod prof kod koga ti planiras da radis pije se utrogestan a ne stavlja se vaginalno. To mu je praksa barem su meni tako rekle sestre kod njega na klinici.
Moja dr je insistirala na inekcijama progesteron depo... Ne tusiras se to vece.
Izbegavati vrelu vodu i da cucis dok se tusiras, nego stojis.
Sto se tice lezanja misljenja su razlicita. Neki insistiraju neki smatraju da nema potrebe za lezanjem ali ne sme tesko da se dize, izbegavati savijanje itd...

Direktna veza do poruke: 1048
4.11.2014 9:58:20   
wivern

IZVORNA PORUKA: zece

Hvala vam puno danas me je uhvatilo strah zbog zapek sto sam imala I morala Sam senapinati tri dana je po red tako se imam zapek

Zece tako sam ja u prosloj vto..pakao i dan danas imam traume od toga..
Ali se ne brini, nista to nece promeniti..navijam za lepu betu u petak..
I ostalim zenicama drzim palceve i navijam user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 1049
4.11.2014 10:14:04   
Maraj
Drage, ja u subotu imam aspiraciju. Medjutim prehladila sam seuser posted image boli me grlo i malo u grudima. Suvo mi je grlo pa stalno kasljem. Bice valjda sve ok do subote. Pijem domace cajeve trudim se da jacam organizam...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here