|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIV
31.10.2014 17:59:25   
pozitivna
Imam rodjaku u Francuskoj ,kaze ma kakav AMH kazu da je glupost

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 1001
31.10.2014 18:06:47   
micaubica83
Pa ja se nadam da ce mi izvuci neku dobru jajnu celiju za VTO,idem uskoro na prvu konsultaciju pa cemo videti sta kaze dr.Inace pijem vec 4 meseca koenzim q 10,vitamin D,vitamin C,folnu kiselinu

Direktna veza do poruke: 1002
31.10.2014 18:49:45   
ivanicasale
Cekam rezultate...Oko 20h ce biti jer su poslali za Bg krv.

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu micaubica83)
Direktna veza do poruke: 1003
31.10.2014 19:16:42   
srculence 84
zdravo devojke,zelela bih da pitam da li su nekoj od vas radili vto a da se endo nije hteo smanji na 2mm,meni je konstanto 2 i 3 dan bio 4mm i imala polip,koji je na konsultacijama u julu bio tu a posle u avgustu otisao sa ciklusom a onda krene stimulacija i on od jednom opet tu i to prilicno veliki a vto ipak uradjena

(odgovor članu Zuzita)
Direktna veza do poruke: 1004
31.10.2014 22:08:59   
Chipsy
Zuzita, dobrodosla! I ja sam imala slicne simptome i uspelo je.
Ivanice, cekamouser posted image
Srculence, ne znam ti ja nista o tomeuser posted image , znam da polip treba odstraniti pre vto, ali ko zna da li je kod tebe to uopsta polip, tesko on ode sa ciklusom

(odgovor članu srculence 84)
Direktna veza do poruke: 1005
31.10.2014 22:09:37   
Chipsy
Maraj, ja sam primala menopur 8 dana po 3

(odgovor članu Benibenesi)
Direktna veza do poruke: 1006
31.10.2014 22:19:37   
Sanjalica1980
Mico, bravo za spermogram. Ima da to bude sve odlicno user posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1007
31.10.2014 22:57:08   
pozitivna
Srculence ! Nemoj da brines znaju oni ti imas polip koji ne smeta za trudnocu negde po strani ,a to je tacno da polip ode sa menstruacijom meni je bar tako bilo user posted image

Direktna veza do poruke: 1008
31.10.2014 23:00:18   
pozitivna
Ivancice nadam se da su ti rezultati uredu ,znas sta ipak Bog odredi kako ce i sta biti i sami doktori kazu to,desavaju se nepredvidljive stvari
Navijam da bude sve ok.
Kiss

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 1009
31.10.2014 23:02:20   
pozitivna
micaubica83 !!! Koliko grama dnevno uzimas Q 10 ?

poz.

Direktna veza do poruke: 1010
31.10.2014 23:20:05   
Zuzita
Chipsy, hvala na dobrodosliciuser posted image

Direktna veza do poruke: 1011
1.11.2014 0:19:26   
micaubica83
sanjalice :* :* :*
pozitivna vec 5 meseci uzimam koenzim q 10 od 100 mg.Ispod 100 znam da ne deluje na ovaj moj problem a preko 100 ne bih se bas usudila da uzimam.A citala sam da dr preporucuju od 100 mg da se pije

(odgovor članu Zuzita)
Direktna veza do poruke: 1012
1.11.2014 0:38:34   
micaubica83
Zuzita dobrodosla user posted image ne brini za endometrijum dobar ti je,opusti se i mazi stomacic
pozitivna mozda ne gledaju AMH ali obicno sa niskim AMH ima i malo antralnih folikula.Antralci mogu dati odgovor umesto AMH.Sto se tice koenzima najbolji ti je Viridian ali je i skup oko 4000.On je puno pomogao zenama sa kojima sam ja komunicirala.Ne moze da se poveca br jc ali kvalitet moze.Za mene je Viridian skup jer dajemo puno para za lekove za mm tako da ja koristim Strong koenzim q 10 i kupujem ga u Lily apoteci.Nadam se da ce pomoci.Zaboravih da te pitam koliko imas godina? Preko 35 god koliko sam ja citala koristile su i DHEA ali je najbolje konsultovati se sa lekarom,njega vec ne bih smela da koristim bez dr.I ako si pusac,cigare obavezno da ostavis,mnogo uticu na kvalitet jc

Direktna veza do poruke: 1013
1.11.2014 1:01:14   
srculence25

IZVORNA PORUKA: mala_74

Sa niskim amh može da se ostane prirodno trudan... Nizak amh nije totalna prepreka za trudnoću...jeste teze ali nije nemoguce

Slazem se.Amh uopste nije merodavan za trudnocu.Mm ima oligospermiu II i moj amh je prvo bio 0,01 i nesto kasnije 0,08 i eto ishod -prirodna trudnoca se desila

(odgovor članu mala_74)
Direktna veza do poruke: 1014
1.11.2014 6:32:07   
Zuzita
Hvala Mico na dobrodoslici :-) Ma mazim ja stomacic koji se naduo pa je sad stomacina haha!
Ne mogu da verujem da sad jos plus ne mogu ni da spavam. user posted image Spavala 4 sata i probudih se. Sad pijem caj od kamilice sa plazmom.
Nego devojke htedoh da pitam da li se vama desilo da prilikom ubacivanja Utrogestana napipate nesto?
Ja vec par dana ne mogu da uguram vaginaletu pravo niti na gore...nekako je nateceno. user posted image
Hvala vam unapred!

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1015
1.11.2014 8:09:11   
srculence 84
Hvala vam devojke,u utorak imam kontrolu da vide da li je otisao. Kazu mi kada su mi javili da beta negativna da kao ne znaju zasto nije uspelo al da predam opet kod njih za vto posto sam bila o trosku italije na vto jel imam knjizicu preko muza i da ce sledeci put da mi ociste za vreme stimulacije i uspece vto .

Direktna veza do poruke: 1016
1.11.2014 8:52:36   
zece
Ja cu da odradim betu na 7 ali osecam da je I ovosni ivf uspesno kao prvo jer mi se gade mi se povraca imam vrtoglavice ali sada neman bol u stomaku uopste onako neka nelagodnost neki jela koji sam I pre jela sada nemogu na pr puter od kikiriki kecap isto

Direktna veza do poruke: 1017
1.11.2014 9:34:53   
Zuzita
Super zece, drzimo fige. Bice to sve ok. user posted image
I ja cu 7mog a mozda i ranije ako ne budem mogla da izdrzimuser posted image

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 1018
1.11.2014 9:42:44   
Skijasica
E, zenice,
evo da se i ovde javim. Bio je transfer u sredu i vracena su nam dva embriona. Cekamo betu 10.11. Imali smo 4jc ali su se oplodile dve, jedna se borila ali nije uspela, a cetvrta bila nezrela. Ja sada odmaram malo lezim, malo setam. Imam pitanje, da li ste utrogestan koristile oralno ili vaginalno?

user posted image user posted image

(odgovor članu Zuzita)
Direktna veza do poruke: 1019
1.11.2014 9:50:49   
branki*
skijasice,drzim palceve jako,jakouser posted image odmaraj i uzivaj sad!ja sam koristila vaginalno,tako su mi rekli.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Skijasica)
Direktna veza do poruke: 1020
1.11.2014 10:11:54   
srculence 84
izvini zuzita da li bi mogla da mi napises u privatnoj pp u kojoj si privatnoj klinici bila u becu i da li to moze svako da ide ili samo njihovi osiguranici i koliko kosta ako moze ovako. i ako mozes da kazes koliko vracaju embriona,hvala unapred i izvini sto smaramuser posted image i zelim ti puno uspeha

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1021
1.11.2014 14:58:11   
wivern
Skijasice navijamo i prasimo user posted image
I ja sam vaginalno koristila kao i Branki

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1022
1.11.2014 15:39:40   
Chipsy
Skijasice, navijamuser posted image user posted image
Obavezno vaginalno, kazu da je jace dejstvo

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1023
1.11.2014 15:40:21   
Chipsy
Sta li je sa Ivanicomuser posted image
Zece, ja mislim da je uspelouser posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1024
1.11.2014 18:18:45   
jess021
I ja razmisljam sta je sa Ivanicom, juce je trebala da ponovi betu.
Zece, navijam najjaceuser posted image user posted image user posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here