|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Frizura - II dio
24.10.2014 16:15:10   
Anoniman
Ja resih da se ovako osisamuser posted image nista od pustanja koseuser posted image
user posted image

(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 251
24.10.2014 16:24:25   
anita
UM bas lepa frizurica, svidja mi se user posted image
Mislim da ce ti lepo stajati.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 252
24.10.2014 16:25:47   
Trcosava
Aj što ništa od puštanja kose, nego ništa ni od menjanja frizure user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 253
24.10.2014 18:22:15   
Anoniman
Trco ahhahaaha, na raju cu morati boju da user posted image promenim ahahahah

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 254
24.10.2014 18:52:19   
Ivanka 75
Sve moje prelazne frizure i boje u poslednjih 5 godina

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 255
24.10.2014 19:47:28   
wivern
Pa UM koliko sam skapirala sad imas takvu frizuru ali duzu tj porasla ti kosa?
Uuu Ivanka sve su mi super ali mi najbolja ova sa vencanja user posted image . VolEm tu frizuru bas, bas i tu boju.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 256
24.10.2014 19:48:34   
Anoniman
Ahahha Wiw nemam, ja sam imala kosi paz, a ovo je asimetricanuser posted image

Ivanka super su ti frizre, bas ti je lepo stajala crvenauser posted image

(odgovor članu wivern)
  Direktna veza do poruke: 257
24.10.2014 20:00:42   
wivern
E ala sam promasilaaaa user posted image za 2 cm sa leve strane. Sorry, ja sam navikla da kad idem kod frizera da se sisam i farbam za sve pare user posted image
Sto bi rekao mm "imam novu zenu"
Volim da experimentisem pa to ti je.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 258
24.10.2014 20:01:09   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: wivern

Uuu Ivanka sve su mi super ali mi najbolja ova sa vencanja user posted image . VolEm tu frizuru bas, bas i tu boju.

Hvala Wiv user posted image
I meni je ta omiljena. A crvena je bila Pallette XXL, crvena sa pojacanim tonovima, prestali da je proizvode a druge crvene mi nisu ni priblizno bile iste boje pa predjem u smedju pa konacno u plavu.

IZVORNA PORUKA: Unina mama
Ivanka super su ti frizre, bas ti je lepo stajala crvenauser posted image

Hvala UM user posted image

Moja kosa i ja smo mnogo lutale godinama user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 259
24.10.2014 20:02:20   
Ivanka 75
A ovu asimetricnu sam imala u leto 2012 ali me smaaaralo da je feniram jer je moja kosa cudno talasasta pa licila ni na sta user posted image
To mi je bila prelazna do duge kose.

Bas danas se gledam u ogledalo, presla mi kosa pola ledja, nije bila tolika od 2002 kad mi se smucila pa odem kod frizera i osisam se na totalno kratko!
I zaljubim se u kratku kosu user posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 24.10.2014 20:04:25 >

Direktna veza do poruke: 260
24.10.2014 21:09:50   
Trcosava
Izem ih u asimetriju, što kaže Wiki ta dva santiiima jedva i da vidiš, zato i reko' da en menjaš ni firzuru.

Ivka, draga opet se i u tvom slučaju slažem, prelepo ti stoji i ta boja i flizula user posted image

Direktna veza do poruke: 261
24.10.2014 22:30:09   
wivern
Trco frizura mi je vrh ova od bijonse...ali ja volim da idem iz krajnosti u krajnost. Sto kaze Ivanka kad mi se smuci samo odem i osisam se na kratko.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 262
24.10.2014 22:37:48   
Anoniman
Ja se sutra sisam ovakoooo, pa vam stavljam sliku, jes' da sam crna pa se nece najbolje videti, ali videce se bar nesto ahahahahhahuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 263
24.10.2014 22:43:30   
wivern
user posted image
Kako se nece videti, pa skratices je ti videce se forma i oblik.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 264
24.10.2014 22:59:43   
Ivanka 75
UM; videće se, još ako je dobar frizer pa ošiša savršeno, ima da bude BUM user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 265
25.10.2014 15:17:16   
big mum
Ivanka Frizure su ti odlične,najviše mi se sviđa kratkauser posted image

UM tako i treba,ošišaj se.Mjenjaj frizure ,boje.Isprobavaj.
Ne znam zašto se bojite mjenjati dužine ,oblike i boje frizura.Ako vam se ne sviđa promjenite.Barem kosa raste.Biti godinama na jednom mi je monotonouser posted image

Ima kod nas u gradu jedna žena oko 30 god.Ima kosu do dupeta,obuče minjak ,štikle.Izgleda kao bomba.user posted image Ali dosadila sa jednom te istom frizurom.

Žene šišajte se user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

Direktna veza do poruke: 266
25.10.2014 17:31:40   
Mala Elena
Razmisljam se ponovo da imam siske , one sto krecu sa temenauser posted image ali koliko cu imati vremena da ih feniram pre izlaska iz kuce user posted image
Zima , kapica i siske idu....

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 267
25.10.2014 18:31:08   
NadaR
Uh , Ivanka , odlicne . Meni su favoriti prva sa vjencanja I ona zadnja sa fbsa dugom plavom . user posted image

Ja sam zaljubljena u kratku kosu I cisto sumnjam da cu vise imati nesto duze. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 268
25.10.2014 23:45:27   
Anoniman
Osisala sam se, sutra postavljam sliku. Upravo sam dosla sa svadbe, umorna samuser posted image

(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 269
26.10.2014 0:34:02   
Anoniman
user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 26.10.2014 0:35:02 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 270
26.10.2014 1:10:03   
Klarita
UM, super user posted image user posted image user posted image mada ne primecujem mnogo veliku razliku user posted image vazno da odlicno izgledas kao i uvek, dragauser posted image

Ivanka, pa samo moje misljenje odstupauser posted image meni se naj NE svidja crvena sa svadbeuser posted image sad si mi prava profesorica, najneznije mi nekako delujes na onoj sa Ivinog 1.rodjendanauser posted image meni si svakako lepa, ali eto kad svi izrazavaju misljenje, moram i jauser posted image

BM, pa zeno ti bi se smorila mojom kosom i ima da te maltertiram na leto, znasuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 271
26.10.2014 7:00:15   
emicaa
UM bas bas mi se svidja,ja sam sad totalno u tom fazonu,mozda ti na proljece ukradem ideju user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 272
26.10.2014 7:07:19   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: wivern

Trco frizura mi je vrh ova od bijonse...ali ja volim da idem iz krajnosti u krajnost. Sto kaze Ivanka kad mi se smuci samo odem i osisam se na kratko.

Ma meni je sasim obična firzura user posted image A krajnosti ne pominji, kosa do preko ramena, odlazim kod tetke da se šišam, pola kose mi ošišala, drži još u ruci i sledi ''Ali Tijana, pa kakva će biti frizura za novu godinu'' user posted image

UM - bez ljutiš, ali meni je ista kao i pre user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 273
26.10.2014 8:41:45   
Anoniman
Ne ljutim se ahahhah i meni je isto, samo krace i jedna strana duzauser posted image

Hvala Klari dragauser posted image

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 274
26.10.2014 10:36:44   
Ivanka 75
Klarita, i meni se najvise svidja crvena, plava mnoG 6htevna za odrzavanje, ali sta je tu je, stigle godine, osedelo se... user posted image
A kratka mi ja zakon!
A zasto pustam dugu....?
Cekam svadbu ovog mog devera pa da imam bujnu kosu ali svadbe niodakle user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Blistava koža uz novi NIVEA Luminous630® C...
Beograd, 25. jun 2024. – Veliki broj žena se bori s manjkom samopouzdanja zbog neujednačene boje kože i tamnih fleka na ...
NOVO: NIVEA Skin Glow i Regenerating micel...
photo
Beograd, 6 . novembar 2024. - Žene svakodnevno vode bitku same sa sobom kako bi pronašle ono što najviše odgovara njihov...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here