Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 22.10.2014 16:40:34
|
|
|
|
dunja RR
|
Stavljala sam broj odraslih samo kod korisnica koje su navele taj podatak, kod onih koje nisu navele nisam, jer ne mogu da nagađam da li dolaze same ili sa još nekim. Pa neka naknadno jave, jer smo to tražili kao podatak u prvom postu :) IZVORNA PORUKA: Peace* Didy - Stefan 6 i Sofija 3. bubulence - Emilija 3 god Peace* - Luka (8g) & Marko (4g) + 1 odrasli Hm, zašto kod mene piše +1 odrasli, a kod njih ne? Mislim, da ne ispadne da dolazim ja i još jedan odrastao, jer ne dolazi. Just me, myself and I.
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 22.10.2014 16:42:16
|
|
|
|
Klarita
|
Bubi, Tasho, Mod, a ce nosimo li nesto za ruckanje svaka po posluzavnik mislim gladna sam trenutno, pa mi palo na pamet, mislim da bi bilo lepo i ako se ne varam i prosle godine takva organizacija bila u Bg ili NS Ali ja necu mesim, cu kupim, ali domaci kolacici, vec sam si smislila
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 22.10.2014 16:45:18
|
|
|
|
Ana13
|
Ako se nesto nosi,ja cu kiflice.Sveki ce da mesi Jos ako ih pohvalite,ima da vam mesi i da vam zapakuje da ponesete
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 22.10.2014 16:47:58
|
|
|
|
bubulence
|
kod nas odraslih nema, samo Ema i ja dolazimo
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 22.10.2014 16:48:12
|
|
|
|
Klarita
|
Evo ja ih hvalim odma' moze i autobusom da posalje a, moze i u nedelju licno
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 22.10.2014 16:53:09
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: bubulence kod nas odraslih nema, samo Ema i ja dolazimo Bubi, ako dolaziš sama, upisaću jedan odrasli, ako dolaziš sa mužem onda dvoje. Staviću onda jedan.
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 22.10.2014 17:15:21
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR -Poslala sam Cakani kontakt za igraonicu Sunce kod DZ. Imaju lep veliki prostor i sve je u jednom nivou. Deda Mraza imamo od prošle godine. Mod, . Igraonica Sunce je pristala da nam ustupi svoj prostor 27.12. Dogovorite se koje bi vam vreme najvise odgovaralo. Vidimo se u Nišu 27.12.
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 22.10.2014 17:17:20 >
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 22.10.2014 17:22:28
|
|
|
|
serpica
|
Bravo za Sunce ja sam nasla fotografa cena slike je 100 din.Placacemo odmah na licu mesta kao i prosle godine a ja cu da preuzmem slike i dobicete ih odmah sutradan,jer nije moguce uraditi ih za pola sata i da ih dobijemo odmah dok smo u igraonici. Ako vam to odgovara recite da potvrdim zeni. Hvala unapred.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 22.10.2014 17:22:29
|
|
|
|
Nimfa
|
Superrrr
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 22.10.2014 17:22:49
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Peace* Didy - Stefan 6 i Sofija 3. bubulence - Emilija 3 god Peace* - Luka (8g) & Marko (4g) + 1 odrasli Hm, zašto kod mene piše +1 odrasli, a kod njih ne? Mislim, da ne ispadne da dolazim ja i još jedan odrastao, jer ne dolazi. Just me, myself and I. zato sto cemo mi nasu decu tebi uvaliti na cuvanje Ahahahahahahahha Ja sam jednom vodila muža, više nikada neću. Ubuduće da znate da se podrazumeva da dolazim sama s decom na sva druženja. E, pošto je Niš 27, BG vikend ranije, je l to znači da NS ostaje 13-14? Ako je tako, meni savršeno odgovara.
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 22.10.2014 17:26:53
|
|
|
|
Cakana84
|
NS može da bude 13. ili 14. ili 20.12. Videćemo još. Javiće Cakana sve.
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 22.10.2014 17:27:08
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: bubulence kod nas odraslih nema, samo Ema i ja dolazimo Hahahaha, ko tebe poznaje lično, sve mu je jasno.
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 22.10.2014 17:29:03
|
|
|
|
serpica
|
Cakana cime dolazis iz Bg-a? Ako dolazis busom javi koje vreme tebi odgovara da ne zakazemo mnogo rano pa da ne kreces u 6h Mislim da je ok vreme oko 12h? sta mislite?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 22.10.2014 17:30:54
|
|
|
|
Didy
|
Slažem se s Velikim Bratom. IZVORNA PORUKA: dunja RR Ja predlažem da taj 20.12. izbegnemo generalno, jer verujem da će mnogi slaviti i drugi dan.
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 22.10.2014 17:40:29
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: serpica Bravo za Sunce ja sam nasla fotografa cena slike je 100 din.Placacemo odmah na licu mesta kao i prosle godine a ja cu da preuzmem slike i dobicete ih odmah sutradan,jer nije moguce uraditi ih za pola sata i da ih dobijemo odmah dok smo u igraonici. Ako vam to odgovara recite da potvrdim zeni. Hvala unapred. ma, sve mi odgovara, sve...samo da se druzim s vama
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 22.10.2014 18:56:30
|
|
|
|
Azra_
|
Bravo za igraonicu Sunce! Nikada nisam bila, ali nije bitno. Meni datum odgovara, a vreme...kako god se dogovorimo. To oko 12h mi je ok, neka se i ostale žene izjasne. Mogu li samo jedan predlog? Ako se npr.zakaže igraonica za 12h, da se dogovorimo sa Dekom da dođe u 13h najkasnije, a može i ranije. Prošle godine su se sva deca nekako unervozila, i kada je došlo do dodele paketića baš su bili nikakvi. Tu je Deda Mraz glavni događaj, svi čekaju, pitaju kada će, već im dosadi isčekivanje, pa sam mišljenja da bi Dekica trebao da se pojavi negde na početku-sredini termina koji se ugovori u igraonici, podelimo paketiće, da se svi lepo uslikamo , pa posle na igranjac.
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 22.10.2014 21:28:11
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: bubulence kod nas odraslih nema, samo Ema i ja dolazimo Hahahaha, ko tebe poznaje lično, sve mu je jasno. molim te, objasni situaciju . meni bi savrseno odgovaralo da bude 13. ili 14. dec... ali dobro, to jos zavisi i od igraonice verovatno.... dunja, jeste onako kako si rekla. E + jedan odrasli
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 22.10.2014 21:51:31
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Mod, a ce nosimo li nesto za ruckanje svaka po posluzavnik mislim gladna sam trenutno, pa mi palo na pamet, mislim da bi bilo lepo i ako se ne varam i prosle godine takva organizacija bila u Bg ili NS Ali ja necu mesim, cu kupim, ali domaci kolacici, vec sam si smislila Takva organizacija je bila svake godine u NS.
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 22.10.2014 21:52:08
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Didy Slažem se s Velikim Bratom. IZVORNA PORUKA: dunja RR Ja predlažem da taj 20.12. izbegnemo generalno, jer verujem da će mnogi slaviti i drugi dan. Slazem se.
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 22.10.2014 22:18:37
|
|
|
|
engimengi
|
Zamalo da propustimo upis Danilo i Filip 4 god 10 meseci i ja Javite ako donosimo hranu da se bacim na spremanje
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 22.10.2014 22:48:05
|
|
|
|
lanajelena
|
Sorry Dunja kod mene jedan odrastao,dosta mi je dvoje dece da bih povela i trece
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 22.10.2014 23:09:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Sređeno
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 23.10.2014 0:05:34
|
|
|
|
Azra_
|
Ako ostaje 27.dec.za Niš, zvanično ubeležite jer nam taj datum odgovara. - Boško (3 god.)+ 2 odraslih. P.S. Očekujem masovnije prijavljivanje za Niš, sada je sve fino sređeno, posluženo, na gotovo što se kaže.
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 23.10.2014 2:04:06
|
|
|
|
viktori
|
dvoje odraslih i nikola 2 godine :-)
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 23.10.2014 3:23:27
|
|
|
|
Modessty
|
sto se mene tice moze fotograf. a sto se tice klope morali bi prvo da pitamo u igraonici, mada verujem da nece biti problema. I da na pomenem da meni stvarno ne smeta sto dodju i oni kojih nema cesto na rr kao ni oni koji inace nisu clanovi.
< Poruku je uredio Modessty RR -- 23.10.2014 9:30:43 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?