|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!!
21.10.2014 7:09:12   
Misha i Ljisha
Na prvoj strani gledam pored one moje silne pometnje koga vodim sve sa sobom niste upisali mog drugog bratanca Nikolu koji ce tad imati 1 i dva meseca. user posted image

Meni je svejedno gde god bude deka mi dolazimo. Nisam ni skapirala da nam je Mogli bio premali (izes ga provela sam vreme sa detetom u igraonici a sa mamama tek po koju rec progovorila).

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 276
21.10.2014 9:48:11   
Modessty
Za NIŠ:
- Bla Bla apsolutno nije za saradnju! Zvali smo dve godine za redom i em ih ne interesuje em su neprijatni!
-Magic city, No No, Harmony, traže pare i to velike i ne dolaze u obzir
- Venera (ta kod Saborne) pojma nemam kakav je prostor, ali znam gazdaricu jer smo kod njih sa firmom pravili dodelu paketića i bilo je užasno! Ja ne bih da ponovim!
- Kockicu nismo zvali jer imaju vratolomne stepenice u sred igraonice i ne bi da razmišljamo o tome da li će neko da polomi ne daj bože nogu! ja bi razmišljala za danila kako će, a kamo li za manju decu!
- Šerpi je dala kontkat za Snupi. Da probamo tamo?
-Poslala sam Cakani kontakt za igraonicu Sunce kod DZ. Imaju lep veliki prostor i sve je u jednom nivou.

Deda Mraza imamo od prošle godine. Jedino za fotografa ne znam šta da radimo. Prošle godine opet završiše slike kod mene, iako sam zamolila da ne bude tako. Ove godine definitvno ne dolazi u obzir! Prošle godine je svima bilo treško da dođu po svoje slike do mene. To što sam ja imala bebu od par meseci nikog nije bilo briga!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 277
21.10.2014 10:23:52   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Na prvoj strani gledam pored one moje silne pometnje koga vodim sve sa sobom niste upisali mog drugog bratanca Nikolu koji ce tad imati 1 i dva meseca. user posted image

Ljisho, koliko ima Nikola, nisam ukapirala?user posted image
Ja upisah godinu i dva meseca, pa ti proveri jel sve ok i jel su sada svi na spisku :)

< Poruku je uredio dunja RR -- 21.10.2014 10:29:45 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 278
21.10.2014 10:37:12   
wivern

IZVORNA PORUKA: Ana13
Sad videh da se i Wiv prijavila,a mi smo sa terminima u par dana razlike user posted image
Ako za Nis bude ovaj termin 13-14.to ce nam biti prerano,ali za ovaj 27-28.cu da razmislim. Ionako vec imamo dogovoren Bozic na Kopaoniku,pa rekoh kad vec tamo idemo,mozemo i par dana ranije da prosetamo bar na kratko do igraonice u gradu. Razmislicu jos koji dan user posted image

Jesam ali mi vodimo i tatu..samo cemo se pojaviti pa ce njih dvojica svojim putem a ja cu malo da tracarim user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 279
21.10.2014 11:01:52   
Ana13
Pa i mi bi vodili tatu. Ali smo se sinoc ovako dogovorili.Da se tata i Nina pojave samo na slikanju i dodeli paketica,a mama malo da kafenise user posted image Valjda ce biti lepo vreme

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 280
21.10.2014 11:15:36   
wivern
Anci to je taj dogovor user posted image ...tako je i kod nas...

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 281
21.10.2014 12:51:25   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Ljisho, koliko ima Nikola, nisam ukapirala?user posted image
Ja upisah godinu i dva meseca, pa ti proveri jel sve ok i jel su sada svi na spisku :)

Sad je sve ok. Hvala.user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 282
21.10.2014 13:43:53   
Ana13
Sad vidim da me niste upisale na spisak za Nis
Nas je dvoje odraslih i Nina sa nepuna 2 meseca
Tata i Nina se slikaju i pice kuci,a mama se druzi sa drugaricama user posted image

< Poruku je uredio Modessty RR -- 21.10.2014 13:48:08 >

Direktna veza do poruke: 283
21.10.2014 13:47:50   
Modessty
Sad videh da nema ni Azre na spisku user posted image

Da li dolazi Marinče? Jel zna neko?

< Poruku je uredio Modessty RR -- 21.10.2014 13:48:49 >

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 284
21.10.2014 20:42:57   
serpica
Ja u subotu slavim Tari rodjendan u igraonici Snupi javicu vam kako je bilo i da li odgovara jer nisam bila do sad mm je ugovarao rodjendan.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 285
21.10.2014 21:39:24   
Ivanka 75
Mi smo Ivi prosle god tamo slavili ridjendan.
Deo ta malu decu ima lavirint u jednom delu a u drugom je sirok prostor sa 2 kucice, sto za fudbal, kos. Nista vise.
Ono sto je sjajno kod Snupija je napolju, ali to ne moze u decembru da se iskoristi, na zalost. Jedino za sankanje user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 286
21.10.2014 21:44:21   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Mi smo Ivi prosle god tamo slavili ridjendan.
Deo ta malu decu ima lavirint u jednom delu a u drugom je sirok prostor sa 2 kucice, sto za fudbal, kos. Nista vise.
Ono sto je sjajno kod Snupija je napolju, ali to ne moze u decembru da se iskoristi, na zalost. Jedino za sankanje user posted image

user posted image Da organizujemo pravljenje sneška?! user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 287
21.10.2014 21:50:15   
Ivanka 75
Moze moze user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 288
22.10.2014 0:15:27   
Azra_

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Sad videh da nema ni Azre na spisku user posted image
u
Da li dolazi Marinče? Jel zna neko?

Mod, ja čekam da se odredi datum. Bićemo na putu u decembru. 13.mi nikako ne odgovara, a za 14.možda stignem pošto se tada vraćamo. Nisam htela da pravim pometnju da se prijavljujem i odjavljujem. Sačekam datum, pa ako se uklapa, eto nas.

A što se fotografa tiče, mislim da možemo i bez njega. Svi nose fotoaparate, Samo da se organizujemo oko fotografisanja, i mislim da nam fotograf ne treba jer pravimo zbrku i uvek neko na sebe uzima obavezu. A u vezi fotki od prošle godine, naša je kod tebe. I veruj, da baš zato što si imala malu bebu bilo mi je bzvz da te cimam i dolazim po sliku, ko da je to baš hitno. Mislila sam da ćemo uzeti na nekom druženju, ali eto, tako ostalo.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 289
22.10.2014 7:13:23   
serpica
Sto se tice fotografa ja poznajem jednu zenu koja je izuzetan majstor u slikanju,mislim da moze da uradi slike dok smo jos u igraonici i odmah ih podeli na licu mesta,pod uslovom da se recimo slikamo sa Dekom malo ranije da ona ima vremena da ih uradi i donese nam.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 290
22.10.2014 7:46:39   
lanajelena
Mi smo od 20-25-og u Nisu tako da ako u tom periodu bude u NS moracemo da otkazemouser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 291
22.10.2014 7:49:08   
serpica
Ali onda mozete sa nama u Ni? user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 292
22.10.2014 8:47:09   
Modessty

IZVORNA PORUKA: serpica

Sto se tice fotografa ja poznajem jednu zenu koja je izuzetan majstor u slikanju,mislim da moze da uradi slike dok smo jos u igraonici i odmah ih podeli na licu mesta,pod uslovom da se recimo slikamo sa Dekom malo ranije da ona ima vremena da ih uradi i donese nam.

ja nemam nista protiv. samo pitaj koliko bi naplatila, da ne bude prevelika cena.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 293
22.10.2014 9:05:24   
serpica
Ne znam da li bi naplatila dolazak u igraonicu ili samo cenu slike pitacu pa javljam

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 294
22.10.2014 13:51:31   
Azra_
Još nemamo ni igraonicu, a jurimo fotografa. Da se obezbedimo.user posted image user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 295
22.10.2014 13:53:51   
Peace*
Didy - Stefan 6 i Sofija 3.
bubulence - Emilija 3 god
Peace* - Luka (8g) & Marko (4g) + 1 odrasli

Hm, zašto kod mene piše +1 odrasli, a kod njih ne? Mislim, da ne ispadne da dolazim ja i još jedan odrastao, jer ne dolazi. Just me, myself and I. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 296
22.10.2014 14:39:57   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Peace*

Hm, zašto kod mene piše +1 odrasli, a kod njih ne? Mislim, da ne ispadne da dolazim ja i još jedan odrastao, jer ne dolazi. Just me, myself and I. user posted image

zato sto cemo mi nasu decu tebi uvaliti na cuvanje user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 297
22.10.2014 14:50:13   
Mala Elena
Ana, vidi kakvo ce vreme biti... ni moja E ne zna sta je deda mraz pa cisto da je slikam a paketice ce i ovako dobiti!
Dunja, videla sam, najverovatnije ce i mm, samo ne znam koju ce mu smenu dati da radi.

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 298
22.10.2014 14:54:47   
Ana13
Elena,za Nis jos se ne zna tacan datum,pa mi ni prognoza ne pomaze. Ma nema ni veze.Ja dolazim,a za bebu i tatu cemo videti kako se uklapaju.A volim i ja da se slikam sa Deda Mrazom user posted image Jos ako je mlad... Jel mora da se Dedi sedne u krilo user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 299
22.10.2014 14:58:48   
Peace*

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: Peace*

zato sto cemo mi nasu decu tebi uvaliti na cuvanje user posted image

Znala sam da ima neka fora! user posted image user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here