Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 15.10.2014 9:23:07
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
jao Adulence ja cu opet da kukam za kosicom, vidi je molim te kako dugu kosu ima. Izmenila se. Bas je sad nekako velika
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 15.10.2014 9:29:08
|
|
|
|
little_one
|
Kako su divne i mame i bebe....Adulence, predivan je curetak....kako se priblize drugom rodjendanu tacno postaju prave curice, ni b od bebe
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 15.10.2014 9:34:04
|
|
|
|
dijana1*
|
Adulence obe ste lepe Ali obrascici su i dalje tu
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 15.10.2014 9:48:14
|
|
|
|
adulence
|
obrascici su tu samo njupa ljubi je majka...heheheh...svi kazu izduzice se,hmmmm,nadam se da hoce....pu pu neka mi je samo zdrava i ziva....hvala zene,LO sto kazes prave devojcice,ali najsmesnija mi je kad tacno zna sta ce da obuce ili obuje i nema sanse da joj obucem nesto drugo...
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 15.10.2014 9:52:13
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: adulence da nas ne zaboravite.... Ženska, jesi ti počela da radiš ili? Danima mislim kako te nema uopšte na forumu (ili te ja mašim) A lepoticu i njene obraščiće nema šansone da zaboravim. Ljubim je ja i u oke tako okruglu
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 15.10.2014 9:57:39
|
|
|
|
adulence
|
jmao Trcka nisam,ali se mlatim oko faxa visi mi nad glavom pa kad ne radim nesto po kuci koristim priliku i ucim,ali napisah negde vec sve citam...
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 17.10.2014 22:35:00
|
|
|
|
mama krava
|
Hej, Tash... Nikako da stignem da prokomentarisem, ali maleni je pravi macan ! Mislim svi ste mnogo lepi, ali mali drugar alergičaj je ko lutka! Negde sam citala (možda baš i ovde negde na forumu), kako su deca sklona ekcemima izrazito, tj nadprosečno lepa i inteligentna i još nešto... Ma lutke ste, pozz, vaša Milkica
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.10.2014 14:20:04
|
|
|
|
Zemunka85
|
Meni je ova tema do skoro bila najlepsa. Od kako videh da ima i tema slike iz porodilista, sada mi je ta fav, a ova na drugom mestu, ali bas je volEm <3
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.10.2014 20:33:09
|
|
|
|
big mum
|
Zemunko ,predivna slika Evo i nas
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.10.2014 22:55:42
|
|
|
|
World
|
Evo i nas malo.. sa LO i njenom djecicom
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.10.2014 22:59:47
|
|
|
|
Sosa Mena
|
World kako su porasli. Preslatki su.
< Poruku je uredio Sosa Mena -- 19.10.2014 23:00:27 >
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.10.2014 23:03:14
|
|
|
|
little_one
|
Porasli Popo! Tvoja Manja tacno godinu od moje Andree, velika cura sigurno. Daj i ti jednu sliku. World, nista ti ja tu ne vidim, samo ovo nase bogatstvo! Nase cure i momak!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.10.2014 23:05:01
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Velika i alapacasta vise nego velika Sad cu izceprkam neku.
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.10.2014 23:05:43
|
|
|
|
World
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena World kako su porasli. Preslatki su. Hvala
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.10.2014 23:11:18
|
|
|
|
Sosa Mena
|
[/url]]Manja
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.10.2014 23:16:00
|
|
|
|
little_one
|
Vidi je kako je ozbiljna, bas je porasla, i kosica joj je izrasla bas. Tatina cera, ide i tebi jedno brzo.
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.10.2014 23:17:46
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Dace Bog LO. Tatina je skroz. Mada jezik malko ima na mane. To se ne vidi na slici.
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.10.2014 23:19:31
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sva su deca medena !
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.10.2014 23:23:48
|
|
|
|
World
|
IZVORNA PORUKA: little_one Tatina cera, ide i tebi jedno brzo. ma kako tatina, ja taman da napisem kako sve vise lici na mamu
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.10.2014 23:29:56
|
|
|
|
little_one
|
I ti World moras na popravni, dvoje cacinih, jedno sebi da radjas, vidis kako sam ja fino podijelila djecu
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.10.2014 23:43:13
|
|
|
|
World
|
ma neka njih, hvala bogu, samo nek su zivi i zdravi, pa makar licili i na cacu necemo sad traziti hljeba preko pogace...
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 20.10.2014 6:53:18
|
|
|
|
Sosa Mena
|
A ne. Mora jedno i za mamu.
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 21.10.2014 22:51:01
|
|
|
|
doktorkakristal
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 21.10.2014 22:56:09
|
|
|
|
ishler
|
Srecan rodjendanko!Mnogo ste slatke....
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 21.10.2014 22:56:22
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
drKristal predivne ste
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?