|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega...
28.8.2014 9:54:43   
wivern
Kao normalan bezbojni lak, samo pise da je zastita.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 551
28.8.2014 9:56:05   
bubulence
moji nokti su do trudnoce bili savrseni, cvrsti i bas dugi. koristila sam uglavnom O.P.I. lakove, i trajali su bar 10ak dana. naravno preko njih stavim zastitu.
isla sam nekoliko puta da radim gel i bas lepo izgleda ali sam shvatila da mi je nepotreban na onakve nokte.
sada su uzasni i ne znam sta da radim. a da sada krecem sa nadogradnjom i unistim i ovu bedu koju imam... ne zelim...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 552
26.9.2014 17:23:38   
gagana83
Ja sam fan ZOYA lakova, posebno njihove kolekcije Pixie Dust, imam ih desetak i svaki je jednako dobar. Plus im je sto se jako brzo suse i sto su takve teksture da ucvrste nokat (moj muz kaze da su kao malter user posted image )
https://www.google.rs/search?q=zoya+pixie+dust&client=firefox-a&hs=KRE&rls=org.mozilla:sr:official&channel=fflb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=p4MlVMeJE-HqyQOH0ICoBA&ved=0CB8QsAQ&biw=1024&bih=667

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 553
26.9.2014 21:09:34   
anita
Ja sam dugo vremena imala gel na svojim noktima.Otprilike oko 4 godine. Stalno isla na korekcije ali mi je dosadilo. Onda sam skinula gel i iskreno da Vam kazem nokte nisam dugo mogla da oporavim. Brzo su se lomili, listali su se i sl.
Od tada ih sama negujem.
A sada u trdunoci su mi super. Ojacali su, nekako su mi drugaciji, lepsi su user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 554
26.9.2014 21:29:47   
Mala Elena
U trudnoci skoro svima ojacaju nokti... Ja sam fan dugih noktiju, par puta sam radila gel na svoje nokte ali inace su mi jaki pa mogu da se odrze i bez gela. user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 555
27.9.2014 0:54:04   
mati
Ja obozavam lakirane nokte. I uvek su mi sareni. Najnoviji mi je fluorescentni, uspela sam samu sebe da prepadnem...
Inace kada je kvalitet u pitanju bas sam nezadovoljna. Imam par Ellen Beatrix i Sephora, ali slaba vajda, samo ime. skidaju se -sutra.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 556
27.9.2014 0:57:47   
Sanjalica1980
Ja koristim gel lak. Obozavam ga. Stalno menjam boje.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 557
27.9.2014 1:02:03   
Klarita
Gel lak user posted image Ne znam sta je to...

Obozavam nalakirane nokte, ali obozavam. gel sam radila dugo kod razlicitih "kozmeticarki" ali su mi se uvek istanjivali nokti do te mere da me jako bolelo to je strasno...izgleda da mi je slaba/tanka nokatna ploca. Inace nemam potrebe za gelom kao ojacavanjem, jer imam lepe nokte i jake, ali zbog ustede vremena stavljala i eto uvek su sredjeni user posted image a, sad sve i da hocu, ne znam kako bih zakazala u koje vreme da umetnem jos i manikir. Volela bih da mi neko lepe sredi zanoktice, pa isturpija nokte...pravi manikir uradi sa masazom saka mmmmmmmmm misaona imenica za mene u ovom momentu u ovom kraju Srbije

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 558
27.9.2014 1:03:02   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

Ja koristim gel lak. Obozavam ga. Stalno menjam boje.

Gde kupujes ? Jel O. P. I ?

Direktna veza do poruke: 559
27.9.2014 1:08:06   
Žapkić
Ja nikada nisam radila nadogradnju. Brzo mi rastu nokti i gotovo uvek imam duge nokte. Sama ih lakiram, najviše volim neke neutralnee boje.

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

Direktna veza do poruke: 560
27.9.2014 1:08:31   
Sanjalica1980
Gel lak je dugotrajni lak koji se isto susi u uv lampama. Traje mesec dana a da se ne okrzne a skida se acetonom. Nema grubog skidanja kao sa obicnim gelom.
Nokti su ocuvani.

ME ja ne kupujem vec imam devojku koja mi radi. Ranije sam isla do nje a sada ona dodje do mene. Manikir i gel lak u 3sloja +zastitni lak je 1. 300
Ja uradim i pedikir i gel lak na nogama. Onda to sve kosta 2900 i mirna sam mesec dana.

Ja obozavam leti lude boje a zimi koristim tamno ljubicas_te,crvene,teget,tirkiz itduser posted image

< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 27.9.2014 1:10:00 >

Direktna veza do poruke: 561
27.9.2014 1:09:49   
Klarita

Gel lak je dugotrajni lak koji se isto susi u uv lampama. Traje mesec dana a da se ne okrzne a skida se acetonom. Nema grubog skidanja kao sa obicnim gelom.
Nokti su ocuvani.

ME ja ne kupujem vec imam devojku koja mi radi. Ranije sam isla do nje a sada ona dodje do mene. Manikir i gel lak u 3sloja +zastitni lak je 1. 300
Ja uradim i pedikir i gel lak na nogama. Onda to sve kosta 2900 i mirna sam mesec dana.

Hvala na informaciji. Najbitnija mi je ova podebljanauser posted image

Direktna veza do poruke: 562
27.9.2014 1:12:17   
Sanjalica1980
Klarita sa tim nema sta da bribes. Ja sam ranije koristila gel ali su mi nokti jako oslabili pa vise nisam htela. Nerviralo me to smirglanje user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 563
27.9.2014 1:12:44   
Mala Elena
Bas divno! Obozavam nokte! Moram se raspitati dok nadjem vremena!
Inace na fb -u imam poseban album samo za moje noktice user posted image

Direktna veza do poruke: 564
27.9.2014 1:16:08   
Sanjalica1980

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Bas divno! Obozavam nokte! Moram se raspitati dok nadjem vremena!
Inace na fb -u imam poseban album samo za moje noktice user posted image

user posted image . I ja ih bas volim. Sada su vec spremni za promenu. Dosta rozpe,sada nesto tamnije user posted image

Direktna veza do poruke: 565
27.9.2014 1:19:30   
Klarita

Klarita sa tim nema sta da bribes. Ja sam ranije koristila gel ali su mi nokti jako oslabili pa vise nisam htela. Nerviralo me to smirglanje user posted image

Hvala, videcu da li rade ovde ove nase devojke, pa mogu da probam da nadjem vremena user posted image

Direktna veza do poruke: 566
27.9.2014 1:20:36   
Mala Elena
Obozavam tamne boje! Od skorije sam prihvatila i one blaze varijante. ...user posted image
A radis li ove nove na "siljak"? Ja nisam nikad.

Direktna veza do poruke: 567
27.9.2014 1:24:23   
Sanjalica1980
Nisam nikada. Uopste mi se ne svidjaju. Kao za vestice user posted image

Natavno sve je stvar ukusa, neko to zna i da iznese. Ja nisam taj tip.

Direktna veza do poruke: 568
27.9.2014 1:27:07   
mati
Ja sve sama radim, uzivam u crtanju po noktima. Na nogama mi je uglavnom french.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

Direktna veza do poruke: 569
27.9.2014 7:25:15   
branki*

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

A radis li ove nove na "siljak"? Ja nisam nikad.

to se zove stileto.ja nisam nikad.meni se ne dopadaju.sad opet poceli da rade ovalne,jedno vreme samo one cetvrtaste svi radili.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 570
16.10.2014 23:59:26   
mati
Da li neka od vas ima lampu, mislim da se ne bavi time profesionalno vec samo za svoje potrebe... Ja sam se bas popalila i rekla mm sta da mi pokloni. On se cudi, nista mu nije jasno... Prijateljice misle da bi mi super islo i da privatno radim, ali mene to ne zanima, zelim samo za sebe...
Jer ima neko da me uputi sta, kako za pocetak?

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 571
17.10.2014 0:04:50   
Mala Elena
Eh, to mi je zelja Mati, ali je luksuz user posted image i ja trazila mm ali nista . Lampa je bila pre oko godinu dana oko 70e, koleginica kupila, ne znam marku. ..ima jos trista cuda da se kupi...
Branki hvala!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 572
17.10.2014 0:09:57   
mati
A ja bas mislim da nije luksuz... Ta lampa od 70e je verovatno neka profesionalna, ono sto sam ja gledala nije vise od 30e. Meni treba samo za kucnu varijantu, nije mi bas bitna marka toliko, a kvalitet na moze bas ni toliko los da bude pa da crkne samo od mene? user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

Direktna veza do poruke: 573
17.10.2014 0:11:34   
milicicak
Kao da sam znala da virnem na RR pre spavanja user posted image
Da li neka od vas iz Bg zna ko radi akrilne nokte?
Meni gel spada za 3 dana, bez obzira ko ga radi... Akril mi se nije mrdnuo 4 nedelje a devojka koja mi ga je radila je otisla na brod pa sad trazim nekog drugog.

Direktna veza do poruke: 574
17.10.2014 7:22:53   
Ana RR
Milicicak, poslala sam ti pp.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Lek iz bašte: 7 biljaka za rane uboje, pos...
Boravak u prirodi, na svežem vazduhu, preporučljiv je i nezamenljiv saveznik ljudskom zdravlju. Međutim, ima on i svoju ...
MODA ZA TRUDNICE, JESEN/ZIMA
photo
Sve je veći broj brendova koji u svojoj ponudi imaju i kolekciju za trudnice ali raste i broj brendova koji su specijali...

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here