Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 14.5.2014 12:20:58
|
|
|
|
Olga75
|
manikirka se bas trudila , sve sa jezikom napolje i eto da vidite remek delo
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 14.5.2014 12:22:07
|
|
|
|
lesica
|
Zverčica mila
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 14.5.2014 12:29:21
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Samo da javnem kupila sam u Liliju esence zavrsni gel lak, namazila preko najobicnijeg laka bez pripreme, gurnula nokte u lampu i nisu mi mrdnuli 10 dana. Juce sam ih skinula jer mi dosadila boja. Znači može i tako Ja odavno razmišljam da pokušam i onda opet idem sve od primera pa nadalje. Super baš ću probati Olga ljubim zverčicu
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 31.5.2014 21:56:57
|
|
|
|
nata11
|
Moze LU. Samo da se stavi malo manje gela nego kad radis klasicne gel nokte . Jednom sam stavila malo vise i bas im je trebalo dugo u lampi.
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.6.2014 11:50:08
|
|
|
|
Leptiric123
|
evo moze omiljene zanimacije...:D kako vam se cini?
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.6.2014 11:53:44
|
|
|
|
mali_mis
|
Leptirko lepa zanimacija, i lepi nokti
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.6.2014 11:53:45
|
|
|
|
Verolina
|
Veselo
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.6.2014 11:58:52
|
|
|
|
Leptiric123
|
Hvalaa :D Verce znas sta najviše volim...kako svetle u solrijumu pod uv lampama :D Inače to su moji bez gela, samo lak :D
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.6.2014 12:07:20
|
|
|
|
lanajelena
|
Olga ni sama ih bolje ne nalakiram
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.6.2014 12:30:39
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Leptiric123 evo moze omiljene zanimacije...:D kako vam se cini? odlične boje za leto,a još uz preplanuli ten,mnpgo lepo ti stoje!!!
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.6.2014 12:37:41
|
|
|
|
Leptiric123
|
hvala
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.6.2014 13:51:01
|
|
|
|
serpica
|
Leptirko jesu li ovo isti oni nokti od prosle godine posle porodjaja? divni su
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.6.2014 13:54:10
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Kako su slatki. Moraces i meni da napravis ovakve.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.6.2014 13:57:08
|
|
|
|
Leptiric123
|
Serpi nisu...one sam oblikovala u spic pa su mi smetali pa skratila...ovo su najnovoji :-) Soso obavezno kad krenemo kod vas nosim kutiju sa lakovima :-)
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.6.2014 13:59:09
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Sad sam macka, a sa ovakvim noktima bicu prava macketina. Samo nam vi dodjite.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.6.2014 14:10:50
|
|
|
|
Leptiric123
|
Da me popa osvešta
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 28.8.2014 8:58:04
|
|
|
|
emicaa
|
Sve žene kupuju torbice,cipelica a ja lakove za nokte,više ni sama ne znam koliko ih imam,i kakva god da sam nokti uvjek moraju biti nalakirani..A sama sebi radim gel i korekcije,to me baš baš opušta
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 28.8.2014 9:24:44
|
|
|
|
branki*
|
ja volim izlivanje noktiju,bas mi je zahvalno,ne moram svako drugo vece ili jutro da se bakcem sa skidanjem starog i lakiranjem.mada se mom muzu ne svidja,kaze da su mu lepsi moji prirodni nokti.meni jedini problem pravi skidanje sociva,jer mi je teze sa ovim noktima.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 28.8.2014 9:35:01
|
|
|
|
wivern
|
Branki i ja se slazem, izlijes nokte i i ne moras da razmisljas da li ce se skinuti lak za dva dana. Ja na zalost vec dve godine ne izlivam ali cim bebac malo ojaca eto me opet. Sada kupujem neke china glase lakove koji nisu losi, stoje mi citava tri dana . Ovi drugi krenu da se ljuste odmah posle prvog dana.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 28.8.2014 9:40:13
|
|
|
|
vonavoj
|
wiv,uzmi samo neku zastitu za lak..ja sam kupila najobicniju za 150din..i lak mi stoji nedelju dana! uzela sam golden rose i lak i zastitu..i nedelju dana izdrzi.. i ja sam stavljala gel,ali sam skinula pre 2 meseca,zbog porodjaja..beba..ali su mnogo uredniji i dugo traju!
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 28.8.2014 9:40:18
|
|
|
|
emicaa
|
Još nikad nisam radila izlivanje,samo klasičnu nadogradnju i gel na prirodne,trenutno odmaram i od gela dok ne budem imala vremena da ga opet uradim.
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 28.8.2014 9:42:27
|
|
|
|
branki*
|
von,a ribas serpe,tepsije,kupatilo i tako to? meni rekli da je izlivanje bolje nego klasicna nadogradnja,kao jace i duze traje,sta znam.ja sam samo to radila,tako da ne znam za ovo drugo.
< Poruku je uredio branki RR -- 28.8.2014 9:44:13 >
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 28.8.2014 9:49:11
|
|
|
|
wivern
|
Von probala sam ne vredi, nista meni ta zastita ne pomaze. E da, u poslednje vreme sam stavljala i samo gel lak, i to mi je super.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 28.8.2014 9:49:59
|
|
|
|
vonavoj
|
sve radim normalno! i kosu perem! a izlivanje nisam nikad radila,samo gel na moje nokte!
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 28.8.2014 9:52:54
|
|
|
|
emicaa
|
Kako izgleda ta zaštita za lak,jel i ona izgleda kao normalni lak ili.....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Lek iz bašte: 7 biljaka za rane uboje, pos...Boravak u prirodi, na svežem vazduhu, preporučljiv je i nezamenljiv saveznik ljudskom zdravlju. Međutim, ima on i svoju ...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....