Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 19:45:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Klari cekamo slicice, ja zamesila za pizzy, bila sam kod bebice, divna je, tek je pocela da guce i da se smeje, dusica strinina. Nedostaje mi moje dete
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 21:16:10
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Ljiso primi mene i decu kod tebe evo svecano obecavam da cu svaki dan ici u nabavku i shoping Ako ces ici od svojih novaca dobro dosla si. U ovoj kuci imamo prakticno jos jedan stan skroz odvojen pa izvolte. Inace prodavnica je baaaaaaas daleko. Ako nemate aFto ugasili ste Moji spavaju ja ringerajisem i kanim se da izadjem napolje po kisi da nahranim zivotinje
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 21:28:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Pecem pizzy , da sluzim posle ili ne
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 21:34:16
|
|
|
|
lesica
|
Ja ću da vas poslužim sa snek kobajom, kiselim mini krastavcima i lisnatim sirom, i hlebom. A uz sve to kvas. i džem od šljiva. Dobro veče inače!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 21:36:23
|
|
|
|
Mala Elena
|
Vece ! Sta su ona tri prva? Moze pizza ! Ja pojela Maximo kornet i vec se bolje osecam ..
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 21:37:10
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
e pa ja upravo jela hvala lepo. Nemojte mi vise pricati o hrani treba da sam na dijeti bar do nedelje do svadbe a ja kakve sam srece jos ce i zatvor da me strefi da mi bude dodatno naduvan stomak
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 21:40:29
|
|
|
|
emicaa
|
Hoćete li nešto popit da zalijete hranu
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 21:42:25
|
|
|
|
milicicak
|
Vece u kafanu ja cekam da mm napravi tortilje, a posle odoh da ribam kuhinju i kupatilo... u medjuvremenu trazim bolero i tako, bas mi je veselo
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 22:24:16
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Hoćete li nešto popit da zalijete hranu ako bas insistiras sipaj jednu duplu cedjenu narandzu . vidim da mi neko danima nedostaje a ono nema nase mile drage Joke
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 22:27:18
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja se pitam gde li je ona bila je pre neki dan tuzna u crticsama, i govorila o odlasku....
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 22:30:26
|
|
|
|
bubulence
|
znam, citala sam, ali je rekla da ce prvo ispratiti stare cekalice u trudnicke teme pa da ce se povuci na neko vreme. a meni bas nedostaju njeni umirujuci postovi i sto za svakog ali bas svakog ima lepu rec...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 22:31:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Pisala sam joj upravo na fb, mada pominjala je da treba da pocne da radi, pa mozda nema vremena
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 22:31:43
|
|
|
|
wivern
|
Cek ja da se umesam, ima problema sa netom..tj trenutno ga nema.. Kuckale smo se nas dve na fb-u, i treba uskoro da pocne da radi.. Zene ja se toliko najedoh, jele mi se przenice i nije me mrzelo da ih pravim.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 22:37:35
|
|
|
|
bubulence
|
wiv pa posluzi nas, nemoj da si takva . e sobro, znaci Joka nam se uskoro vraca . jedva cekam da prodje ovaj oktobar i odvikavanje od alkohola, sve ste mi se razbezale
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 22:46:25
|
|
|
|
wivern
|
Ajde, izvol' te..ja volEm kad su ovako masne i softane...inace volem sve masno
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 22:46:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Moje dete se ne javlja, sigurno spava
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 22:49:42
|
|
|
|
bubulence
|
mmmmm, volim i ja masno , a przenice oooboozavam, posevno sa slaninicom i jogurtom... pa jos i paradajz... leeleee. UM pa ne stavljaj tugica nego smajlica, velika je ona devojcica
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 22:51:53
|
|
|
|
Anoniman
|
pa nedostaje mi, a ako bude dobra ostaje do nedelje, bas cu da se uzelim
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 22:57:47
|
|
|
|
bubulence
|
jeli ovo prvi put da ste se razdvojile?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 23:07:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Prvi put zato sam i ovakva, odoh da spavam, laku noc, i nosim tel. za slucaj da me sveki pozove...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 23:10:55
|
|
|
|
bubulence
|
ajde ajde, nece te se ni setiti, sa bakom je a bake ispunjavaju sve zelje... lepo spavaj
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 23:11:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad je zaspala, pisala mi sveki, kaze tesko, trazila je da ide kod mame, ona je malo nosala, i zapsala, nadm se da ce noc proci dobrooooo....
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 23:28:47
|
|
|
|
Klarita
|
UM sto rece Bubi, velika je devojka, opusti se malo...dusa medena, uhvati i mene tuga sada Tccc, Ljiso, auto cekam da mi stigne, bice valjda do nedelje, jer mm baksuz prodade mi stari i to "tenk"...a, znam da je prva prodavnica na 6km (pamtim i ja ) pa volim da se svrckam...i pare cekam, nisu mi uplatili nista vec 7 meseci, crkli da Bog da...danas sam bila u poreskoj da se raspitam kako da mi ne odbiju solidarni porez jer mi je majmun iz racunovodstva obecao zvanicno i pod pritiskom mm da ce pare da mi pusti 20.ovog meseca...i da ne davim time, sustina je, trenutno sam bez aVta i para, ali bice bice, pa onda stizemo da menjamo Heather u "stanu" Sta se pije?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 6:24:05
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro UM Opet sam izlomljena od spavanja.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 6:41:16
|
|
|
|
Olga75
|
jutro napolju mrkli mrak , jos malo pa da budim zver a juce mi je stigla svekrva , eno je hrce dovde je cujem
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?