Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 11:47:28
|
|
|
|
Peace*
|
I posle svega, evo ti jedan veliki
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 11:52:44
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Peace* IZVORNA PORUKA: Lu Ja pijem ness, dvije žlice kave,do pola vode,dva natrena, bez mlijeka,to je jača za ujutro a poslije u dani sa više vode, espresso,duža sa mlijekom(maciato), Tursku pijem u gostima kakvu mi ponude iz pristojnosti a inače je nisam ljubitelj i kad je moram praviti kod sebe gostima ja sebi napravim nes,a onu džezvu s tozom bi najrađe kroz prozor fiknula. 08.12.2008. Hvala! Sledeći put kufam nes btw mm je kupio oriđinale ovu džezvu sa slike
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 13:52:40
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
e a sad da malko uzivam. Otpadose mi ruke nakon ovog kosenja al gotovo je, i prednje dvoriste i sa strane i zadnje i sve. Ko mi kuva kafu? jesam li zasluzila?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 13:54:03
|
|
|
|
emicaa
|
Ajde Ljišo od mene kafica i šljivovica
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 13:55:21
|
|
|
|
Peace*
|
Bogami jesi!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 13:58:27
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
a evo i pogled sa druge strane kuce
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 13:59:04
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Peace* IZVORNA PORUKA: Lu Ja pijem ness, dvije žlice kave,do pola vode,dva natrena, bez mlijeka,to je jača za ujutro a poslije u dani sa više vode, espresso,duža sa mlijekom(maciato), Tursku pijem u gostima kakvu mi ponude iz pristojnosti a inače je nisam ljubitelj i kad je moram praviti kod sebe gostima ja sebi napravim nes,a onu džezvu s tozom bi najrađe kroz prozor fiknula. 08.12.2008. skidam kapu i poklanjam se!! Čega si ti Tash sve setiš!!!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 13:59:45
|
|
|
|
Modessty
|
MiLJ ala vera! Tebi ne treba teretana pored ovolikog dvorišta
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 14:05:07
|
|
|
|
Peace*
|
E, sad kad si pokosila, poneću kafu i pustiću moje nemani sa loptom na taj tvoj travnjak.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 14:06:28
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR MiLJ ala vera! Tebi ne treba teretana pored ovolikog dvorišta i da neko ko ide stalno u teretanu dodje kod mene malo da raducka par dana dobio bi upalu misica a i ja da krenem u teretanu dobila bih upalu misica . U pitanju je drugacija snaga, drugi misice, druga vrsta kondicije. Al evo posteno da kazem bas mi bilo ovaj put tesko da kosim jer su krtice izrovale jedan deo dvorista sve bregic do bregica.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 14:07:18
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Peace* E, sad kad si pokosila, poneću kafu i pustiću moje nemani sa loptom na taj tvoj travnjak. ja cekam svoju neman iz vrtica da radimo isto to
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 14:08:35
|
|
|
|
Peace*
|
Luka bi uuuumro od sreće da mu dam toliki travnjak da šuta loptu. U nedelju sam ih vodila na stadion.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 14:10:33
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Luka bi uuuumro od sreće da mu dam toliki travnjak da šuta loptu. U nedelju sam ih vodila na stadion. a moja navikla na prostranstvo (to nije ni trecina naseg dvorista sto sam uslikala) pa kad ode kod nekog i imaju malo dvoriste skoro kao da se rastuzi u fazonu "sta je to to? nema vise?"
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 14:32:41
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha IZVORNA PORUKA: Peace* Luka bi uuuumro od sreće da mu dam toliki travnjak da šuta loptu. U nedelju sam ih vodila na stadion. a moja navikla na prostranstvo (to nije ni trecina naseg dvorista sto sam uslikala) pa kad ode kod nekog i imaju malo dvoriste skoro kao da se rastuzi u fazonu "sta je to to? nema vise?" Tash da se mi spakujemo lepo i kod Ljiše na porodični odmor!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 14:35:34
|
|
|
|
Peace*
|
Dogodine, kad ti i mali pošteno protrči za loptom.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 14:36:04
|
|
|
|
bubulence
|
Ljiso pogledaj na vrata, mislim da sam se doselila kod tebe . raaaaaaj na zemlji, nista drugo...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 14:41:30
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
da da dobro dosli. Mogu komotno da osnujem working camp, pored njiva, iza hiljadu stabala krusaka, jedna supa, silo jama, cardak, stara kuca od naboja, nova kuca, stala, letnja stala, kokosinjac, svinjci, basta. a dodjite ima posla za sve, sve cu ja vas da uposlim ja stvarno ne mogu da stignem sve, crkoh.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 14:44:50
|
|
|
|
Peace*
|
Moje dete je u Kameničkom parku sa školom, a počela kiša!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 14:53:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Ljisooooo svaka cast, to ga uredjujes za onaj nas ranc aaaaa je l jeste? Dedte spakovano otislo sa bakom u Banju, upravo su stigle, mm i ja srejdivali kucu od poda do plafona, sve oribali, pa malo odradili bracne duznosti i sada uzivamo ahahhah, nedostaje mi U, kako li ce proci noc.... Da rucamo i u setnju, pa u posetu jednoj malenoj bebici od mesec dana, maloj Eleni , obozavam je
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 14:56:01
|
|
|
|
Torbica
|
Ćao mame! Ljisho,svaka čast,prelepo je! Ja sam juče i danas u ambulanti, ispisala sam sto čuda...I nagledala se svačega,zanimljivo neverovatno.Čekam mm da me pokupi,pozdrav svima
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 14:58:47
|
|
|
|
minna
|
Jedan helou od mene Svratih posle sto god, na par min
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 15:17:33
|
|
|
|
Mala Elena
|
E baksuza, izasle da setamo kad eto kise, trcim kuci da ubacim ves. ..
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 15:49:35
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Ćao mame! Ljisho,svaka čast,prelepo je! Ja sam juče i danas u ambulanti, ispisala sam sto čuda...I nagledala se svačega,zanimljivo neverovatno.Čekam mm da me pokupi,pozdrav svima cuj zanimljivo u urgentnom centru . za taj posao se covek mora roditi! bas mi je drago da si zadovljna i ispunjena (bar mi se tako cini po postovima). moji banditosi (m i dete ) spavaju a ja pojela celu bomboljeru sa lesnikom i pitam se hocu li preziveti...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 15:58:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubi hoces ja sam se navukla na starkove Nela napolitanke, juce sam pojela sama 2 duple
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 19:21:50
|
|
|
|
Klarita
|
Ljiso primi mene i decu kod tebe evo svecano obecavam da cu svaki dan ici u nabavku i shoping Sve vas jako nikako ne stizem da se druzim sa vama...skoro po ceo dan sam sama sa decom, mm ima bas bas obaveza oko posla i koristim maksimalno ovo vreme da ih majem napolju, ali evo danas cvrc, kisaaaaaa...pa, onda sredjivanje kuce pa cirkus Kasnije ce mi trebati i ziri za odabir haljine , ili mozda sutra, zavisno kad sredim noge UM se pokazalo uspesno, pa rekoh da koristim njen metod Odoh da sredjujem bandu pa se vracam
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?