Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 7:55:23
|
|
|
|
emicaa
|
Ana laku noć,ostalima dobro jutro Opet kiša,značiiii mrzim,mrzim,mrzim kišu.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 8:12:41
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR , bila je uzbudjena , sva je bila vazna , u haljinici je isla u vrtic nosila je bombone i na aikido sad se ceka zurka u subotu divno divno. Prava devojcica. Okaci slike (sto posto si je slikala )
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 8:28:36
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! Olga stvarno daj slike! Ja evo gledam sinoćnje snimke utakmice. Nisam u toku, pa mi kolege prepričavaju.Vidim da je to jutros hit vest!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 8:30:46
|
|
|
|
mali_mis
|
Mene je mm na fb pitao jel bilo nereda. Valjda je na utakmicu mislio. Eto, ja nisam u toku
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 8:30:58
|
|
|
|
serpica
|
Mod ne mogu da te nahvatam zeno
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 8:32:27
|
|
|
|
Modessty
|
Šerpi bre tu sam Popodne sam imala goste pa ne mogu da stignem da sednem za komp. Zato koristim kad sam na poslu
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 8:35:50
|
|
|
|
serpica
|
Ajde,ajde nisam zaboravila sta sam obecala,od sledece nedelje negde na rucak ili makar brza pljeskavica btw imam nove tikere jeeee ucim se polako
< Poruku je uredio serpica -- 15.10.2014 8:37:06 >
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 8:40:03
|
|
|
|
Modessty
|
ja sam zaboravila! ma može šerpi i kafa,no problem
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 9:45:40
|
|
|
|
Trcosava
|
Da dovučem Lu na kafu ima i za nas ostale Izvolite, drage moje - poslužite se
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 10:03:32
|
|
|
|
Lu
|
Tozulja? Ajde nek me prodrma, hvala Šta se radi, kako provodite ovo divno jesenje vrijeme?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 10:22:31
|
|
|
|
Trcosava
|
Tozulja? prevod molim Ja sedim i kopam nešto po netu, trudim se da se rasanim kao, ali mi slabo ide
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 10:26:21
|
|
|
|
Modessty
|
ooo LU! Trco odlična ti kafa Ja doručkujem neko slatko pecivo sa jabukama i sve umazah tastaturu šećerom u prahu!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 10:32:21
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mogla bi kafa, idem zagrejati mleko. ..
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 10:32:56
|
|
|
|
Lu
|
Talog - Toz -tozulja- turska-bosanska...jasnije Ma popijem ja to u gostima kad nema druge Ja sam stavila neka krilca da se mariniraju sa medom. R. je u školi, petice sipaju, baš sam neki dan rekla učiteljici, mi prije nismo dobijali toliko petica . Super mu ide samo je neuredan i ružno piše.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 10:35:20
|
|
|
|
Modessty
|
Lu on je divan! Kad gledam slike ja se sva istopim kad ga vidim I bravo za petice! Jao Lu tako je lepo kad si tu! Mnogo nedostaješ!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 10:41:40
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Lu on je divan! Kad gledam slike ja se sva istopim kad ga vidim I bravo za petice! Jao Lu tako je lepo kad si tu! Mnogo nedostaješ! Joj hvala ti, divno je to čuti Nekako sam spontano otišla, uđem malo pročitam i nemam neku potrebu da bio šta pišem pa odem. Dijete mi poraslo, nema baš tema kje mene interesuju, imam neke nove zanimacije, treniram, krenula sam na njemači i tako. Ali svratiću ja obećavam
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 10:45:25
|
|
|
|
New Mom
|
Jao, "ne po guzi" avatar. Pusta mi jesen na RR bez tebe, Lu. Volim da citam o tvojim umecima
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 11:00:06
|
|
|
|
Lu
|
Haha, valjda sam ja jedina koja nikad nije promijenila avatar a ni mišljenje sa njega Zimnica je gotova ako na to misliš
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 11:00:33
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Lu Talog - Toz -tozulja- turska-bosanska...jasnije Ma popijem ja to u gostima kad nema druge Ja sam stavila neka krilca da se mariniraju sa medom. R. je u školi, petice sipaju, baš sam neki dan rekla učiteljici, mi prije nismo dobijali toliko petica . Super mu ide samo je neuredan i ružno piše. De reci da kuvam koju voleš. Meni je samo ovo kafa ostalo su čajići Bravo za odličnog đaka! A to što je neuredan, pa dečak je pobogu hehehe ne moraju i slova na note da mu budu. Možda bude doca kad poraste, pa mu pisanje bude taman A ja se rasanih, diže mi pritsak jedan biser prvo u 7 jutros i malo pre me zove da mi ga dodatno podigne.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 11:08:08
|
|
|
|
Modessty
|
trco ja ovih dana kad god se iznervirma pomislim na tebe i ono tvoje ommm ommmm
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 11:08:23
|
|
|
|
Lu
|
Ma Trco ova mi sad baš prija da me digne iz ovih oblaka koji se mršte oko mene Ženske uljepšale ste mi dan, hvala
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 11:10:09
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Lu Dijete mi poraslo, nema baš tema kje mene interesuju, imam neke nove zanimacije, treniram, krenula sam na njemači i tako. Ali svratiću ja obećavam jedva čekam da i moja deca porastu pa da mogu konačno i ja na trening! zavidim ti!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 11:17:13
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR trco ja ovih dana kad god se iznervirma pomislim na tebe i ono tvoje ommm ommmm Ne ne ne,r ekli smo da je ooommmm pase, sada je aktivno IZVORNA PORUKA: Lu Ma Trco ova mi sad baš prija da me digne iz ovih oblaka koji se mršte oko mene Ženske uljepšale ste mi dan, hvala Svrati nam češće, obećajem da ću da se raspitam koju kafu voleš pa da ti je kuvam sledeći put a možeš i da mi šapneš
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 11:19:17
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: Lu Ja pijem ness, dvije žlice kave,do pola vode,dva natrena, bez mlijeka,to je jača za ujutro a poslije u dani sa više vode, espresso,duža sa mlijekom(maciato), Tursku pijem u gostima kakvu mi ponude iz pristojnosti a inače je nisam ljubitelj i kad je moram praviti kod sebe gostima ja sebi napravim nes,a onu džezvu s tozom bi najrađe kroz prozor fiknula. 08.12.2008.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 11:26:01
|
|
|
|
Lu
|
Peace To potvrđuje ono maloprije što si pisala u problemi na rr , a post ti toliko odiše iskrenošću i osjećajnošću, to ti moram priznati
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?