Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 21:30:31
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Ana RR ovi kanađani nemaju pojma šta je pica, užas šta prave. Moram jedan dan da umesim testo i da napravim po svom ukusu. u Engleskoj sam jednom narucila vegetarijanu (kada je pravim sebi stavjlam mlao kecapa, kukuruz, masline, sampinjone i ponekad tunjevinu) i dobila testo iz prvog svetskog rata i od gore kolutove pecene cvekle, bez icega drugog ... ma nema nase kuhinje nigde... Pazi kad ne znaju šta je origano ne stavljaju paradajz sos, skoro svaka pica je sa lukom ili sa nekim slatkim prelivom... užas.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 21:32:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja najviše volim margaritu propržim beli luk na maslinovom ulju, dodam paradajz sos, posle 10ak minuta dodam začine.. premažem testo sa sosom, poređam mocarelu, preko iscepkam bosiljak, poprskam sa maslinovim uljem, dodam maaaalo origana i pravac rerna. Njami njami, sad bih je rpavila
< Poruku je uredio Ana RR -- 14.10.2014 21:35:36 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 21:34:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Didy blago tebi mmm kad vidi da je pravim samo prevrne ocim, i pita zar opet Kroasani, kako ide, moracu da ih pravim... tema je otisla u zaborav
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 21:38:28
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja volEm picu kod Bucka sa prelivima nakon cega smrdim na luk naredna dva sata i gusim ljude u gradskom! Salim se, jednom mi se desilo ali bila sam sa mm, pa je bilo zanimljivo! Obozavam jos Carribian pizze mmmm
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 21:42:28
|
|
|
|
lesica
|
Ooooooo moje kuče sanja nešto i laje u snu O čovečeeee, pa moje dve devojčice su živi piš i kad su budne i kad spavaju.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 21:43:43
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 21:44:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pizza je u RR kujni
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 21:45:27
|
|
|
|
lesica
|
Videla, videla Fala lepo
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 6:25:12
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Sta je ovo svi kasnite??? Ajd na noge lagane. Evo
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 6:29:37
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Meni su noge otpale, opet smo juce od Biga na naselje peske Na pola puta sam kukala da me guzica boli.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 6:43:33
|
|
|
|
Olga75
|
dobro jutro dok zver spava da popijem kafu u zenu
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 6:47:35
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Olga ostani u zenu nemoj citati rr idi gledaj tv
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 6:58:14
|
|
|
|
Olga75
|
moracu da popijem nesto , samo ne znam da li je po bontonu u ovim casovima vidis neko nocu - neko ranim jutrom
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 7:01:12
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
za dobro jutro i dobar dan bar jedna orahovaca ujutru. Tako moja sveki. Eno je zmaj od zene u boljoj je kondiciji od mene
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 7:01:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Oldži, evo ja ću da ti pravim društvo, kod mene je taman vreme za pićence
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 7:03:48
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ana ti pre nego sto narucis picu drmni nesto al onako posteno da ti ubije culo ukusa
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 7:04:41
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 7:04:50
|
|
|
|
Olga75
|
kako proleti ovih pola sata mira , moram da budim M
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 7:05:15
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
i ja D Olga kako bilo juce????
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 7:05:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha neki viski ili konjak ili nešto tako svetski nisam ja za to, može vince neko, eto to mi prija. Juče smo bili u irskom restoranu pa popih jednog ginisa.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 7:09:24
|
|
|
|
Olga75
|
Aneee , ovde je sedam ujutro , zamisli zviznem pivo , pojedem cen belog luka i veselim se ceo dan MILJ , bila je uzbudjena , sva je bila vazna , u haljinici je isla u vrtic nosila je bombone i na aikido sad se ceka zurka u subotu
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 7:13:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha Oldži, baš bi bilo zanimljivo Ljubi mi malu slavljenicu
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 7:14:34
|
|
|
|
anita
|
Dobar jutar. Moze
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 7:15:10
|
|
|
|
NadaR
|
Dobro jutro . Meni dajte neki kofi , jak da dodjem sebi. Anci,kako str vi?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 15.10.2014 7:21:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Nado, dobro smo, evo spremamo se za spavanje
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?