|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: OktobaRRsko odvikavanje
14.10.2014 21:30:31   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: Ana RR

ovi kanađani nemaju pojma šta je pica, užas šta prave. Moram jedan dan da umesim testo i da napravim po svom ukusu.

u Engleskoj sam jednom narucila vegetarijanu (kada je pravim sebi stavjlam mlao kecapa, kukuruz, masline, sampinjone i ponekad tunjevinu) i dobila testo iz prvog svetskog rata i od gore kolutove pecene cvekle, bez icega drugog user posted image ... ma nema nase kuhinje nigde...

Pazi kad ne znaju šta je origano user posted image ne stavljaju paradajz sos, skoro svaka pica je sa lukom ili sa nekim slatkim prelivom... užas.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1151
14.10.2014 21:32:36   
Ana RR
Ja najviše volim margaritu user posted image propržim beli luk na maslinovom ulju, dodam paradajz sos, posle 10ak minuta dodam začine.. premažem testo sa sosom, poređam mocarelu, preko iscepkam bosiljak, poprskam sa maslinovim uljem, dodam maaaalo origana i pravac rerna. Njami njami, sad bih je rpavila user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 14.10.2014 21:35:36 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 1152
14.10.2014 21:34:12   
Anoniman
Didy blago tebiuser posted image mmm kad vidi da je pravim samo prevrne ocim, i pita zar opetuser posted image

Kroasani, kako ide, moracu da ih pravim... tema je otisla u zaboravuser posted image

Direktna veza do poruke: 1153
14.10.2014 21:38:28   
Mala Elena
Ja volEm picu kod Bucka sa prelivima nakon cega smrdim na luk naredna dva sata i gusim ljude u gradskom! user posted image
Salim se, jednom mi se desilo ali bila sam sa mm, pa je bilo zanimljivo!
Obozavam jos Carribian pizze mmmm

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1154
14.10.2014 21:42:28   
lesica
Ooooooo moje kuče sanja nešto i laje u snu user posted image

O čovečeeee, pa moje dve devojčice su živi piš i kad su budne i kad spavaju.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1155
14.10.2014 21:43:43   
Ana RR
user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1156
14.10.2014 21:44:19   
Ivanka 75
Pizza je u RR kujni user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1157
14.10.2014 21:45:27   
lesica
Videla, videla user posted image

Fala lepo user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1158
15.10.2014 6:25:12   
Misha i Ljisha
Dobro jutro. Sta je ovo svi kasnite??? Ajd na noge lagane. Evouser posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1159
15.10.2014 6:29:37   
mali_mis
Jutro user posted image
Meni su noge otpale, opet smo juce od Biga na naselje peske user posted image Na pola puta sam kukala da me guzica boli.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1160
15.10.2014 6:43:33   
Olga75
dobro jutro user posted image
dok zver spava da popijem kafu u zenu user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1161
15.10.2014 6:47:35   
Misha i Ljisha
Olga ostani u zenu nemoj citati rr idi gledaj tv

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1162
15.10.2014 6:58:14   
Olga75
moracu da popijem nesto , samo ne znam da li je po bontonu u ovim casovima user posted image
vidis neko nocu - neko ranim jutrom

Direktna veza do poruke: 1163
15.10.2014 7:01:12   
Misha i Ljisha
za dobro jutro i dobar dan bar jedna orahovaca ujutru. Tako moja sveki. Eno je zmaj od zene u boljoj je kondiciji od meneuser posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1164
15.10.2014 7:01:54   
Ana RR
Oldži, evo ja ću da ti pravim društvo, kod mene je taman vreme za pićence user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1165
15.10.2014 7:03:48   
Misha i Ljisha
Ana ti pre nego sto narucis picu drmni nesto user posted image al onako posteno da ti ubije culo ukusa

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1166
15.10.2014 7:04:41   
serpica
Dobro jutro user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1167
15.10.2014 7:04:50   
Olga75
kako proleti ovih pola sata mira , moram da budim M

Direktna veza do poruke: 1168
15.10.2014 7:05:15   
Misha i Ljisha
i ja D

Olga kako bilo juce????

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1169
15.10.2014 7:05:34   
Ana RR
Hahaha user posted image neki viski ili konjak ili nešto tako svetski user posted image nisam ja za to, može vince neko, eto to mi prija. Juče smo bili u irskom restoranu pa popih jednog ginisa.

Direktna veza do poruke: 1170
15.10.2014 7:09:24   
Olga75
Aneee , ovde je sedam ujutro , zamisli zviznem pivo , pojedem cen belog luka i veselim se ceo dan user posted image
MILJ , bila je uzbudjena , sva je bila vazna , u haljinici je isla u vrtic user posted image
nosila je bombone i na aikido
sad se ceka zurka u subotu

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1171
15.10.2014 7:13:04   
Ana RR
Hahaha Oldži, baš bi bilo zanimljivo user posted image

Ljubi mi malu slavljenicu user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1172
15.10.2014 7:14:34   
anita
Dobar jutar. Moze user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1173
15.10.2014 7:15:10   
NadaR
Dobro jutro .

Meni dajte neki kofi , jak da dodjem sebi.

Anci,kako str vi?

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1174
15.10.2014 7:21:48   
Ana RR
Nado, dobro smo, evo spremamo se za spavanje user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here