|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat]
13.10.2014 8:35:56   
Trcosava
Ma biti će sve oki doki. Onda ćeš biti mirna user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 926
13.10.2014 9:04:43   
daca77
Dobro jutro!!!
Vidim da je danasnji dan rezervisan za UZ i razne preglede, te navijam za lepe vestiuser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 927
13.10.2014 9:09:25   
Sanjalica1980
Dobro jutro user posted image

Serpi i Von srecno user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 928
13.10.2014 9:13:29   
plačljiva
Dobro jutro drage moje,cele noći nisam oka sklopila user posted image .Ko će izdržati ovako još mesec ipo...Von,čekamo lepe vesti user posted image ,serpice biće sve ok user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 929
13.10.2014 9:50:55   
srculence25
Von cekamo vesti user posted image
Sad sam stigla iz dz bas je bila guzva a ja kao trudnica nisam imala prednost.
Vadili mi krv iz prsta bas je neprijatno user posted image i jos me posekala sa strane kako je cedila
Eni dan sam premestila letnje i zmisko a evo nama miholjsko leto.Danas najavili 29 stepeni

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 930
13.10.2014 10:03:58   
wivern

IZVORNA PORUKA: daca77

Dobro jutro!!!
Vidim da je danasnji dan rezervisan za UZ i razne preglede, te navijam za lepe vestiuser posted image

Vala bas, ja samo copy-paste user posted image posto i ja idem na ctg..da ne poverujem da je jos malo ostalo.
Srculence i ja to zavrsila u subotu, vakumirala i spakovala.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 931
13.10.2014 10:07:16   
Kata90
Zene...user posted image .uzivajte u prelepom danu....

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 932
13.10.2014 10:08:21   
anita
Jutro. Serpi i Von mislim na vas. Javite kako je bilo.
Ja idem do grada pa se kuckamo posle. user posted image user posted image user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 933
13.10.2014 10:09:41   
jovicaa
srecno na pregledima....
mi cemo jos malo u setnju...user posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 934
13.10.2014 10:22:05   
Peace*
jovice, jel znaš dal je dečak ili devojčica? user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 935
13.10.2014 11:19:13   
lelaigor
'Bar dan, žene! Ne mogu sve da iščitavam, puno ste pisale. user posted image
Hvala svima, za komplimente za slike, ja sam presrećna i prezadovoljna. Baš volim što ćemo imati lepu uspomenu. I drago mi je što je drugarica bila voljna za tako nešto. Hoće i bejbi da mi slika kad se porodim. Volim da imam slike. One su baš lepa uspomena...
Vidim da se spominje neko šišanje. Tako jemoja sveki protiv Dariine duge kose, a ona baš voli da ima dugu kosu, i ima lepu i kvalitetnu kosu. A sveki stalno tupi da treba da je šišamo i njoj ispira mozak. Ali, se D ne da, ona hoće da ima kosu kao moja setričina koja ima plavu dugu kosu do preko dupeta. Jedina uteha mi je što D nikad ne ostane sama sa njima, ap sveki nema kad da je ošiša user posted image
Ja isto nemam nikakvu pomoć ni od koga i slažem se sa tim da sam dete sebi rodila i da mi niko nije kriv i dužan sad da pomaže...ali me nervira to što su svi vikali kako će ovo ono...svi i babe i dede i tetke...a nikoga nema. Moj tata živi u selu pored. On je totalno neuračunljiv, ja sa njim nemam neki odnos i on nikad ni o meni nije brinuo, tako da en očekujem da brine ni o mojoj deci. S njim imam neki onako platonski odnos, čisto zato što moramo. Moja mama radi i ona je sva u fazonu da je večito umorna, zauzeta, puna posla...ali ajd. i hoće nekad da dođe i pomogne. Svekijevci su uzimali D ranije, ali je ona umela da plače kad treba da ode na spavanje, pa je onda svekar dovozio uveče jer ne može da je sluša kak oplače. I oni su ui selu pored. Pomognu ponkeda, ali sveki mi ima visok pritisak i onda je sve to komplikovano. Dođu npr. da je pričuvaju i onda svekar nju pita da lie j edobro, hoće ićči kući, itd. A njoj dobro. O tetkama neću ni da načinjem temu.
Bubi, srećna slava sa zakašnjenjem. user posted image
Von, ne vidiš slike jer nismo prijatelji na fb-u. Dodaj me pa ćeš moći da vidiš. KLIK
Wiv, ti baš žuriš. Nemoj, bre da žuriš. TAko sam ja bila ubeđena i nadala se da će krenuti ranije, a na kraju sam se porodila u 41. nedelji. Nemoj da baksuziraš!
Branki nadam se da će sve biti ok, bbitno da ste bebica i ti ok. user posted image
Šerpi, jedva čekam tvoj UZ user posted image
Auuu, srculence, al' ti udeliše komplimente...brod, patka? user posted image
Ja za gorušicu jedem sirove lešnike...uvek mi pomogne, uzmem par komada i kao da ništa nije ni bilo. Inače bi mi kiselina na uši izašla.
Njica, jao, divno...krevetac, nosiljka...kako je to sve uzbudljivo sa prvim detetom. Ja sam u tome tako uživala prvi put. A sad mi je sve tako stresno, stalno brinem da li ćemo sve uspeti da završimo ok beba ne dođe. user posted image
Von, joj držim fige da već krene!
Srculence, kako nisi imala prednost za vađenje krvi??!! user posted image
Žene, ja sam prešla na srećan broj 3! Uđoh u tridesetu nedelju, sad nema nazad. user posted image Sve je bliže i bliže...samo da prežvim taj porođaj. user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 936
13.10.2014 12:00:40   
Štetica
Dobar dan zenskaci,kako ste mi ovih dana.
Von,Serpi mislim na vas.
Ja sam jutros isla da da dam krv za ks i urin,i iz bele zore pocela da se svadjam. Labaratorija puna penzionera,raskokodakali se kao da su na izletu,cekala pola sata i smucilo mi se. Trudnice i prednost-sta to bese?
Kad su se konacno setili da bi trebali da me prozovu jedna baba skocila kako to da udjem preko reda,ona je dosla pre,kad je bila trudna nju niko nije pustao preko reda,ona ce da se zali. Uzas kakvih ljudi ima.
E da u petak idem na uz,da vidim ovo moje cudo,gde mu je dupe a gde glava,jer me unisti,opet je pocela noga da mi trne i da se koci,uzasan osecaj.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 937
13.10.2014 12:07:28   
bubulence
uh, najbolje je biti sam sa detetom ako je izvodljivo. ja sam npr imala pomoc i trebala mi je. moja rana se rasila, Ema imala nenormalne grceve a mm radio do 19h. nema sanse da bih mogla sama... zapravo pomoc sam imala samo nedelju dana ali toliko mi je i trebalo...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 938
13.10.2014 12:09:36   
anita
Ja sada dosla iz grada. Vreme je prelepo.
Nisam dugo bila jer mi se manta po glavi pa ne mogu sama, nisam sigurna.
Zavrsila sam sa kupovinom za krstenje koje imamo u nedelju.
Danas cu polako krenuti i sa pakovanjem stvari. Moj pregled je sledece nedelje, i ja cu sada odbrojavati dane kao Serpi user posted image . Jedva cekam da vidim moje tri user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 939
13.10.2014 12:35:22   
lelaigor
PA ja bih ih tukla bre, te babe i dede i sve. I mene je jedan deda mrko gledao neki dan u higijenskom, svi me propustili, neki dečko od 20 godina me propustio a deda se sprema za napad. Ali, izignorisala sam ga skroz. Nekako sam se u ovoj trudnoći napenalila da se ne dam! Mada ima situacija kad me podignu u busu da sednu, a ja k''o tuta ćutim i ustanem...user posted image
Joj, Anita uživaj kad ih vidiš! user posted image user posted image
Bubi i meni je moja sveki bila pri ruci sa D, ali samo zato što smo živeli kod njih. Oni vole da im sve bude na tacni da ne moraju iz kuće da izađu. Zato se sad ni ne viđamo, jer smo im daleko.

< Poruku je uredio lelaigor -- 13.10.2014 12:36:33 >

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 940
13.10.2014 12:53:07   
Sanjalica1980
Joj ja sam previse fina i uvek u fazonu kao mogu ja to a ne treba tako da se ponasam.
Prosle nedelje me neki momak propustio ispred njega a meni bilo neprijatno. Onda se setim da sam trudna sa ogromnim stomakom i da treba i da trazim da prodjem.
Babe i dede me do sada nisu pustali. Gledaju u stomak pa se prave ludi.
U dz bi me verovatno tukli da me vide da idem preko reda.

Na komisiji sam odmah na redu. Super su tete na salteru.

Ja oprala sada gomilu sudova. Odmah imam utisak da su mi bebe nalegle dole. Bas mi je pritisak u tom donjem delu.

Idem sada da se okupam pa na kontrolu grlica i da zamolim dr da vidim bebe. Jos ne osecam nista posebno sa desne strane ali sam se danas setila da je ta beba i 5 dana iza ove leve pa je verovatno i do toga.

Sve vas ljubim

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 941
13.10.2014 13:13:29   
srculence25

IZVORNA PORUKA: lelaigor

PA ja bih ih tukla bre, te babe i dede i sve. I mene je jedan deda mrko gledao neki dan u higijenskom, svi me propustili, neki dečko od 20 godina me propustio a deda se sprema za napad. Ali, izignorisala sam ga skroz. Nekako sam se u ovoj trudnoći napenalila da se ne dam! Mada ima situacija kad me podignu u busu da sednu, a ja k''o tuta ćutim i ustanem...user posted image

Pisala sam vec kad sam bila u ns vozaci u gradskom busu nisu hteli da mi naplate kartu a ustajali su mi svi redom bilo mladji ili stariji ljudi.
Ovde u srbobranu samo ste netuku kad vide trudnicu.Otisla sam u 7 i presla u 9 da vadim krv.Bila je guzva sve penzioneri.Nije bilo mesta ni da sednem na klupu a gladna mislim sad cu se srusiti.
Naslonila se na zid i neka zena pored me pita jesam dobro delujem joj bleda.Na to se neka baba nadoveze i kaze kako su novopecene trudnice kilave i mlitave kako je ona radila u njivi do zadnjeg dana i porodila se negde u ataru i sta joj fali.Kaze ovoj pored nje eno sad ce da padne u nesvest kakav bezobrazluk user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 942
13.10.2014 13:59:01   
wivern
Zene sumnjivo mi nesto, nema nam Von.. Da pocnemo mi polako da se spremamo za docek user posted image
Ja odradila ctg a popodne da mi dr procita, mada mi je jasno da nema nista spec.
Kad sam dosla puls bebe je bio malo brzi i posle se ustalio na 140, a kontrakcije mucak sto je i ocekivano user posted image
Jedino je mm bio uzbudjen jer nije prisustvovao i negodovao sto on nije isao samnom. Malo je postao dosadan, iz dupeta mi ne izlazi sav je u nekoj euforiji i sve me pipka i ljubaka.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 943
13.10.2014 14:01:30   
Modessty
wiv bre pusti čoveka da uživa user posted image

jel neko ima kontakt sa Von?

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 944
13.10.2014 14:09:49   
Trcosava
Wiki, reče ja user posted image

Nego jesi ćiku ili na mobu?

Von će još malo kući, kaže meni moje šesto čulo

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 945
13.10.2014 14:23:46   
bubulence
sada ce Von da se javi da nema nista a onda ce veceras da joj pukne vodenjak i porodice se do ponoci... tako kaze moja kugla

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 946
13.10.2014 14:25:34   
vonavoj
Evo me u bolnici..3-4cm otvorena..dobila klizmu i cekamo .nemam jake bolove. Uz beba 3500 na uz

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 947
13.10.2014 14:26:58   
wivern
Vas dve vise da ne gledate u te kugle, samo nas maltretirate user posted image
Nista ne pogadjate kako treba. Gledala sam i na fb-u niko ne cestita znaci nije jos bebac izasao.
Meni moja kugla kaze da me zovu sudovi, ves za pranje i peglanje, usisavanje, pranje prozora...
jednom recju crna magija user posted image
Hahaha eto vam...rekoh da nemate pojma!

< Poruku je uredio wivern -- 13.10.2014 14:28:25 >

Honey, I'm Home

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 948
13.10.2014 14:27:11   
bubulence
aaaaaa opet me je kugla zeznula user posted image . diiivnooooo, ajde neka bude sto brze i lakse!!!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 949
13.10.2014 14:30:13   
bubulence

IZVORNA PORUKA: wivern

Vas dve vise da ne gledate u te kugle, samo nas maltretirate user posted image

Hahaha eto vam...rekoh da nemate pojma!

izgleda da je neka kineska kugla user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here