|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
12.10.2014 17:06:49   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: Rosita

Prevara nema veze sa lepotom, a takodje ni muvanje zene recimo, po meni nema mnogo veze sa lepotom. To je vise do stava zene, on diktira odnos muskaraca prema njoj. Zena moze biti prelepa, tip top sredjena i td. ali svojim ponasanjem jasno stavlja do znanja sta se od nje moze ocekivati.

Isto mislim. Ja jesam osoba koja voli da se sali, muskarci to prepoznaju, ne mogu da kazem da sam svetica, volela sam da flertujem ali kada sam osecala naklonost sa druge strane. Sve ima svoje granice. Samim stavom pokazes kada je dosta. Ne mogu da kazem da se prevare vezuju za fizicki izgled i atraktivnost ali atraktivniji imaju vise prilika, dobijaju vise komplimenata , imaju vise udvaraca ...pa mozda zato i pre nacine prevaru.
Moram da kazem da zena -majka ne treba da bude zapustena , vec suprotno , da to i drugi primete ali ne da to iskoriscava vec da bude zena sa principima, moralna, verna muzu i sredjena zbog sebe i njega a ne da bi se drugim muskarcima nametala.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 2076
12.10.2014 17:12:34   
Torbica
Leptirko,ne znam šta da kažem osim da zadnje misli nemam.Kod mene je sve transparentno a i dosta drugarica imam ovde koje su mi ušle u kuću pa nisam neka enigma. Pre bih se razišla nego varala,u to sam sigurna.

< Poruku je uredio Torbica -- 12.10.2014 17:13:21 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 2077
12.10.2014 17:16:30   
Leptiric123
Torbice nisam na to mislila kad sam te pomenula...nego na ono kad sam te pital kako postizes da je suvise lepo da bi bilo istinito....

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2078
12.10.2014 17:17:20   
jovicaa
slazem se sa malom elenom i rositom sto se tice muvanja. a i sto posto sam sigurna da je ono sto sam ja napisala tacno, bas smo analizirale drugarica i ja u gradu dugo to...
tipovi najteze muvaju dobre ribe. uglavnom dobrim ribama prilaze neki onako koji bas nemaju sta puno da izgube posto svakako nemaju neko veliko kotiranjeuser posted image

ali nije ni bitno. moje je gledanje zasto bih ja prevarila mm-a? zasto bih pravila i sebi i njemu taj pakao? e to mi ne ide u glavu.. zbog nekog kratkotrajnog uzivanja?
a i iskreno za ovih pet godina nikad nisam ni oset_ila potrebu da ga prevarim, zaista. za dalje ne znam sta ce biti, to niko ne moze da zna, ali za sad ne.
a eto mlada sam i po nekima neizivljena. ali ja mislim da sam od pocetka srednje do mm-a imala sasvim dovoljno veza i kombinacija da shvatim da je najlakse pohrliti za kratkim i lakim uzivanjem ali tesko i najpametnije i da od toga na kraju nemas nista vise osim osecaja gadjenja prema sebi. ali naravno nije svako kao ja. mozda nekog ne bi grizla savest da prevari. imala sam jednu duzu vezu pre mm-a u kojoj sam prevarila decka... ma jedan odvratan uzasan osecaj, a nista time nisam dobila lepo... a bas zbog takvih komentara ti si neizivljena mlada u dugoj vezi sam i probala nesto drugo i shvatila da je to najgora moguca glupost koju sebi i svojoj vezi mozes da uradis ako volis i postujes osobu sa kojom si u vezi.

a i ne znam izgleda da nemamo svi iste kriterijume za lepe i dobre tipove, to je kod mene jako kompleksno, mora mnogo stvari da se potrefi da bi mi se neko svideo.. i psihicki i fizicki.
evo koliko sam vec godina na mom faksu, tehnicki fakultet, pretezno muskarci, ne znam da li sam dva dobra tipa videla za sve ove godine, iskrenouser posted image

< Poruku je uredio jovicaa -- 12.10.2014 17:19:11 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 2079
12.10.2014 17:23:11   
Leptiric123
Jovice to ko je nwizivljen isto nema mnogo veze...i lepo si rekla nisam i zq sad nemam potrebu,ne znam za buducnost....to i ja kazem.Ja sam ovih dana bas bila svedok nekih deavanja koja su me bacila u razmisljanje.Otkrila sam da moj dobar drug koji je bio po meni ideal dobrog i vernog muza vara zenu sa nekom balavicom,sto ti kazes nije ni lepa,ma ni lepuskasta...a on odlepio.Onda druga zena prwvarila ali to sam znala samo on nije prihvatio.Drugih dvoje imaju brakove ali teraju neku "svoju" vezu...i niko ziv ne zna,znam ja jer smo jako bliski godinama i ono rekli mj u poverenju...sve sok za sokom...dolazim do zakljucka da niko nije siguran.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2080
12.10.2014 17:23:56   
Torbica
Leptiricu, mislim da je nacin na koji si pitala bio malo provokativan, no, ja stvarno nisam lose shvatila, samo sam se upecala i pravdala user posted image Opet, jasno je kao dan kad neko preuvelica/doda, pre ili kasnije se to pokaze. A evo poslednjih mesec dana kako radim, vidite i sami da od strebanja ne stizem da pisem kao ranije, sto je logicno. Odoh u off...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2081
12.10.2014 17:32:18   
branki*
ako se ovako nastavi,ima da otvaramo-prevara, drugi deouser posted image
elem....iznenadili biste se koliko ljudi varaju jedni druge,zaista.ja ih poznajem.za neke nikad ne bih rekla...
ono sto znam jeste da ludovanje i izlasci pre braka ili broj momaka nemaju nikakve veze sa sklonosti ka prevarama.uopste ne znaci da ce neko ko je puno izlazio i menjao momke biti veran u braku.cak mi je logicnije da ce pre biti verna ona zena koja je vaspitavana da udje nevina u brak i da je brak i muz svetinja.
ono sto za sebe znam jeste da nikad ,sto je neko vec napisao,ne bih varala cisto iz dosade ili obesti ili osvete ili sto nemam sta drugo da radim.a,prevara zbog drugih razloga neka ostane misterijauser posted image
u svakom slucaju,svako je odgovoran za svoje postupke,ima svoje razloge i nacela i moralne stavove i sta se to mene tice.svako zivi sa sobom i svojom savescu.
a,vec sam rekla na nekoj drugoj temi da po meni prevara nije najgora stvar koja moze da se desi izmedju dvoje ljudi.ona moze biti samo posledica mnogih dubljih i sustinskih stvari koje ne stimaju.
i jos ovo..pa,ko ce,molim te,priznati sad pod svojim nikom da je prevario muza,osim ako to nije npr u prethodnom braku...a,nemoguce bas da nema takvih..ali,nije ni bitno.

< Poruku je uredio branki RR -- 12.10.2014 17:40:55 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2082
12.10.2014 17:44:39   
Mala Elena
Branki , u pravu si. ..uvek je prevara bauk , kako to da se oprosti! ? A cesto je to samo posledica neceg dubljeg sto treba resavati i cemu treba pridati vaznost . Naravno, bolje pre prevare ali nije nekada kasno ni posle .

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2083
12.10.2014 17:52:54   
Mala Elena
Jovice, i ja se slazem sa tobom ali verujem da oko 30% muskaraca prilazi manje lepim devojkama jer se plase da budu odbijeni. Mislim da ce pre biti zadovoljni ako pridju lepoj po njihovoj meri, pa makar i da je uhvate oko struka ili zamole za fotografiju user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2084
12.10.2014 18:09:43   
amelia
Ja cu napisati svoj stav mozda se niko nece sloziti samnom....prevara je po meni najjgnusniji najjsponizavajuci najjgori najjsuroviji cin koji moze jedna zena da ucini svom muzu ili da muz ucini zeni ali naravno govorim za one kojima je zivot bajka koji zive kao u snu koji se vole do bezsvesti koji su spremni da ucine sve zbog svog partnera da se zrtvuju ma sve..ne postoji ovo samo u bajkama ovo postoji i u stvarnosti.. meni nije jasno kako neko moze ziveti u braku imati decu snjim a nemati pristup njegovim telefonom njegovim e-meilu fejsbuku bankovnim racunom kakaf je to brak kakva ljubav? Kakaf je to brak kad ne znas nocu gde tije muz s kim je kada ce doci? Kako zive ti ljudi kako uspevaju da kriju i da lazu? Kod ovakvih parova nije ni cudo sto ce on nju prevariti a i ona njega kad tad ce doci do prevare dali zbog sexa da li zbog neobuzdane strasti ili jednostavno sto nece da odoli kad upozna neku ribu ili ona frajera i eto ti prevare... ja prosto ne mogu da shvatim kad cujem daje neko nekog prevario odmah pomislim Boze moj ko zna kakvih problema i muke ima cim su dosli do oovga prosto meni je to ne normalno ja na takvih gledam kao dasu bolesni i treba im pomoc.. muz,brak,porodica treba svakoj normalnoj zeni da bude svetinja svaka koja razmislja drugacije nije vredna nazivati je zenom.. ja jesam neizživljena nisam imala sex osim sa svog supruga imala sam dosta frajera i koje bih mozda retko koja druga odbila ,nisam ovakva samo sto se pojavio jedan muskarac u mom zivotu nisam imala kud udala se i zbog toga usla nevina u brak.moje misljene je oduvek bilo drugacije uvek sam gledala dublje... Ja nikad ne bih prevarila mm nikad govorim za sada i govorim za buducnost NIKAd a znam i da on ne bih mene prevario samo ne mogu da budem ovoliko sigurna koliko za sebe...kako da prevarim ovo nezno bice za koje zivim? koje mije sve u mom zivotu bez kojeg ne mogu da zamislim jedan noc Kako? Koliko ga volim i koliko mi znaci i sta sam sve snjim dozivela ,prozivela kako da pomislim na prevaru? Moje misljene je da svako ko moze ko hoce ko namerava da pravari on nije zadovoljan svojim partnerom svojim brakom svoji zivotom... a nikada necete biti zadovoljni partnerom i brakom sve dpk ne ima tu 100℅ iskrenosti 100℅poverenje jedan u drugog i ljubav jaca od svegauser posted image

Ayan <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2085
12.10.2014 18:10:37   
Leptiric123
Branki...ja se svaki dan izenadjujem,al sad bas ispala neka kafenisanja ovih dana i samo pljuste priznanja...sve sve...ali ovaj drugar me je sokirao skroz,on se promenio za 180stepeni...drugi covek...Sto govori o tome dal muskarci u to ulaze sa emocijma ili ne....

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 2086
12.10.2014 20:31:51   
Mala Elena
Neko je gore napisao da neverovatno puno ljudi vara partnera ...kad pogledam ovaj forum i toliko zena na jednom mestu -vernih zena, tesko mi je da poverujem u to user posted image

Direktna veza do poruke: 2087
12.10.2014 20:40:23   
Ivanka 75
Nemam vremena sve da citam, ipak cu izneti svoje misljenje.
Kada bi zene malo vise flertovale sa sopstvenim muzevima manje bi prevare bilo.
Da se ne ponavljam, sve je to odluka u glavi pojedinca, a stepen krivice koji ce osecati ili je nece osecati uopste je opet odluka pojedinca.
Slazem se sa Amelijom o prevari. Razumem svakoga ko je to uradio, bilo da je zena ili muskarac, svako nadje opravdanje za sebe i svoje postupke i misli da radi pravu stvar.
Svaki brak i veza imaju uspone i padove, a ako se od pada ne uzdignemo jos vise nego pocnemo nalaziti izgovore i izlaz za manjak truda da zivot u dvoje bude kvalitet niji - pravac advokat.

Direktna veza do poruke: 2088
12.10.2014 21:29:26   
Rosita
Slazem se sa jovicom u vezi sa prilazenj lepim zenama. Da budem jos konkretnija, udatu zenu ce muskarac pokusati da muva samo ako mu ona to dozvoli, u vecini slucajeva, pri cemu podrazumevam da muskarac zna da je udata. Ne mogu da se setim sad, neciji komentar me je naveo da to napisem. U glavi mi je moja majka koja je oduvek bila sredjena zena (necu reci lepa jer je to tako relativno) a muskarac koji bi pokusao neko muvanje, a da zna da je udata (mrzim rec muvanje ali ajde) istog trenutka bi se nasao gde mu je mesto.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2089
12.10.2014 21:43:53   
Leptiric123
Cinjenica je da kod muskaraca uvek prodju prosecne jer lepim zenama teze prilaze.Rosita moram te ispraviti mama ti je lepa,ako si ikada iskreno pomislila da je lepa onda jeste...jer lepota nije relativna,lepota su proporcije i simetrija,tako da kax vidis nekoga i pomislis kako je lep on je stvadno lep al kad ti treba pet dana da skontas da je ep e to jeto rslativno...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 2090
12.10.2014 21:47:54   
Sosa Mena
Kada pomislim na prevaru bilo koje vrste, da li je to prevara partnera ili prijatelja ili porodice setim se ove pesme. Vredi procitati kad imas nedumice u bilo kom smislu.

Covek u ogledalu

Kada postignes ono sto si zeleo u borbi za sebe,
i za svet koji te okruzuje,
obavezno na kraju dana samo pridji ogledalu,
pogledaj se i vidi sta taj covek ima da kaze.

Jer to nije tvoj otac, ili majka,
ili zena cije sudove moras proci;
to je osoba cije ti misljenje najvise znaci u tvom zivotu,
ona osoba koja te gleda iza ogledala.

Neki ljudi mogu misliti da si iskren prijatelj,
i smatrati te divnim,
ali covek u ogledalu zna da si samo protuva
ako mu ne mozes pogledati ravno u oci.

Njemu trebas ugoditi,
ostali nisu vazni,
jer on je otvoren s tobom do kraja.
I prosao si svoj ispit
ako je covek u ogledalu tvoj prijatelj.

Jer na putu zivota mozes prevariti citav svet,
i u prolazu ce te ljudi tapsati po ramenu,
ali ce ti konacna uteha biti bol u srcu i suze,
ako si prevario coveka u ogledalu.

Dale Wimbrow 1895-1954

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 2091
12.10.2014 21:53:46   
Rosita
Leptiric, meni je naravno lepa, najlepsa :). Nekome mozda nije. A ako tako definisemo lepotu- simetrija, proporcije, ja se slazem sa tobom.
ps to kad nakon duzeg vremena skontas da je neko lep je tako lepo otkrice! I vredno. Ukratko.

< Poruku je uredio Rosita -- 12.10.2014 21:59:18 >

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 2092
12.10.2014 21:54:16   
doktorkakristal
uvek kazem nikad ne reci nikad user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 2093
12.10.2014 21:56:03   
Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Cinjenica je da kod muskaraca uvek prodju prosecne jer lepim zenama teze prilaze.Rosita moram te ispraviti mama ti je lepa,ako si ikada iskreno pomislila da je lepa onda jeste...jer lepota nije relativna,lepota su proporcije i simetrija,tako da kax vidis nekoga i pomislis kako je lep on je stvadno lep al kad ti treba pet dana da skontas da je ep e to jeto rslativno...

Mene sad interesuje koje su tu definisane proporcije i simetrije za lepotu.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 2094
12.10.2014 22:00:57   
Ivanka 75
Nema to veze sa lepotom nego sa odlukom hoću ili neću.

Direktna veza do poruke: 2095
12.10.2014 22:01:24   
Leptiric123
Rosita cim ai izgovorila da je lepa a ne samo doterana to je cinjenica...
Inace sto se tice udatih zena,udvaranja i tako toga...bas sam pre neko vece imala konsteuktivnu raspravu sa svojim mm na tu temu...razlog nije imao posebne veze bio je neko pogresnk tumacenje moje izjave ali nebitno.Uglavnom oko mene zene udate i neudate preko krevwta zavrsavaju sve,a ja onda shvatam da nikome nije ni oalo na pamet meni da tako nesto nagovesti.Bas zbog mog stava...umem da se salim,pricam o svemu,ali imam granicu i smatram se potpuno ravnopravnom aa muskarcima tako da im ne padaju na pamet nepristojne ponude.Sve je do stava...

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 2096
12.10.2014 22:02:51   
Leptiric123
Soso u proporcijama si ne brini :-)

Direktna veza do poruke: 2097
12.10.2014 22:06:28   
Sosa Mena
Ne brinem ja za sebe. Najmanje mi bitno da li sam nekom fizicki lepa ili ne. Posto ne znam koja je to jasna definicija fizicke lepote. Nekakako mi je ona unutrasnja lepota mnogo draza, jer fizicka "lepota" bude i prodje, a dusa ostaje ista od pocetka do kraja. Nego to nije smisao ove teme.
Napisala sam pesmu gore i to je moja definicja prevare. Mozes sve prevariti sebe ne mozes. Jer uvek znas ko si i sta si, ma koliko montirao masku za publiku.

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 2098
12.10.2014 22:12:20   
doktorkakristal
oet moram nesto da dodam ne razumem kako neko moze reci NIKAD ja bre ne znam hocu li biti ziva sutra ,a kamoli sta mi zivot nosi za par godina,isto tako mislim i za muza,u stvari o prevari i ne razmisljam jer imam malo dete i ne znam gde udaram glavom,ali odakle ja znam sta se sutra moze desiti i kako cu reagovati,a sama prevara bilo muzka bilo zenska po meni je jednaka ja ne bih oprostila ali ne bih ni dramila ono u stilu kako si mogao gradili smo zivot sta smo sve prosli i bla bla bla,ma ajde molim te user posted image
Zivim za svoje dete muz ako sutra nadje bolju srecan mu put isto se odnosi i na mene

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

Direktna veza do poruke: 2099
12.10.2014 22:13:09   
jovicaa
soso odlicna pesma i poslednji post, svidjaju mi se tvoji stavovi, moji su identicni i o tome pricam vec u vise tema, u kojima se komentarisao spoljasnji izgled, sredjenost i td...
meni je mnogo bitnije kakvi su ljudi, njihov celokupan sklop licnosti, nego koliko su lepi ili privlacni po trenutnim trendovima

don't shit where you eat :))

Direktna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Problemi sa zatrudnjivanjem
guppy RR

Da li ste imale probleme sa zatrudnjivanjem?

da, ozbiljne (28%)

da ali sam zatrudnela bez intervencija (8%)

ne, samo je dugo trajalo (10%)

ne (54%)

Ukupan broj glasova: 39

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here