|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
12.10.2014 13:17:32   
Olga75
kazes Jovo nije svaka prevara ista
pa se ja zaletela prevara je prevara
pa onda stani kradja je kradja
a nije isto kad ukrades cokoladicu ili auto
i tako
bzvz kontempliram user posted image
sve u svemu partnerski odnosi su zah**** nacisto user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2051
12.10.2014 13:19:02   
Leptiric123
Ma ne postoji razlika,znam vrlo dobro iz iakustva tih muskaraca koji su varali bez emocija,i kad sam bila sa nekim ko je u vezi a varao je sa mnom i kao bwz emocija...evo takvi mmi i dan danaa salju retardirane poruke pune emocija...a ja koja sam "volela" na to ne odgovaram...tako sa nema to veze dal je musko ili zensko pa ima ili nema emocija....obe strane mogu uraditi i jedno i drugo.

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 2052
12.10.2014 13:19:50   
jovicaa
razumemo se olgauser posted image

pa znas ono prevara je prevara, zlodelo u svakom slucajuuser posted image
ali opet zavisi koliku tezinu nosi, kakve su okolnosti, situacija i td...
ali ne mislim da postoji podela na musku i zensku. i da su muskarci manje gresni zato sto to rade bez emocija, NE MOZE. user posted image

i to sto kaze leptiric, oba pola mogu da vrse obe vrste prevare, emotivne i bez emocija. neke druge okolnosti su meni tu bitnije, kakav je odnos partnera i bla bla..

< Poruku je uredio jovicaa -- 12.10.2014 13:20:57 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2053
12.10.2014 13:25:38   
branki*
mene takodje zanima sta je gospodja anonimna sa pocetka price htela da kaze-da li samo da prizna da je prevarila ili da se olaksa ili da se posavetuje ili da cuje ima li jos zena kao sto je ona koje varaju ili joj samo bilo dosadno malo?nka malo pojasni situaciju da mozemo da polemisemouser posted image

branki

Direktna veza do poruke: 2054
12.10.2014 13:47:33   
Žapkić

IZVORNA PORUKA: Žapkić

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

IZVORNA PORUKA: Torbica

Odoh da spavam.
Leptiric, ja to tako vidim, ne bih zeznula njega nego sebe. Ali ja sam staromodna koka. user posted image

Nisi staromodna nego si samo normalnauser posted image
Muska i zenska prevara se razlikuje. Zenska prevara je hiljadu puta gora od muske. Malo koji muskarac ce smisljeno prevariti zenu, njemu ako se namesti prilika a kuci nije sve kako treba on ce biti to vece sa nekom drugom a drugi dan je se nece ni secati. A zena smisljeno vara. Bira , gleda, pa da li joj se svidja i samim tim ukljucuje emocije. A i drugi, peti, deseti..... dan misli o tom muskarcu.
Ruzno je da zena vara, ako te je muz prevario ili povredio a ne mozes i neces da oprostis onda se razvedi.
A jos gore ako u tom braku postoji dete. Umesto da se majka brine o svom detetu ona se vuca sa drugim muskarcima.

Pisem uopsteno svoje misljenje, ovo nema veze sa anonimnom jer i ne znamo njen razlog prevare.

S jedne strane, salzem se sa Dijanom. Ali, šta ako taj muškarac nije prevario za jednu noć, već ako ta prevara traje, recimo nekoliko meseci? Da li su tu uključene emocije? Ako jesu-prema kome?I ako u njegovom braku postoji djete?

Pošto mi niko nije odgovorio na moju nedoumicu, ja moradoh da se samocitiram!!!user posted image

Molim vas, prosvetlite me!!! Ovo me zivo interesuje!!!
(ali-odistinski-mrtva sam ozbiljna, ne zezam se, majke mi!!!)

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2055
12.10.2014 13:53:04   
Olga75
pa ja ne znam , kad budem musko i varala kontinuirano recicu ti user posted image
ima tema ZIVOT LJUBAVNICE
mozda tamo ima nekih odgovora user posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2056
12.10.2014 14:00:39   
Torbica
Leptiricu, bas voles da me spomenes. user posted image
Pa, oduvek sam namestala sebi sve onako kako mi odgovara, i nije da se pravim fina, ali mene uopste ne uzbudjuje ideja da se neko primi na mene. Naprotiv. Imala sam par situacija na poslu gde su mi se par puta srdacno zahvalili zagrljajem ijuuuuu, htela sam da umrem, vrlo neprijatno.
To sa izivljavanjem mi je potpuno bljak.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2057
12.10.2014 14:03:00   
Olga75
ajde bre Torbice user posted image
mada flert je jedno a prevara je drugo
ili gresim ?

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2058
12.10.2014 14:03:58   
branki*
ne gresis,olga,ima i tema flertuser posted image

branki

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2059
12.10.2014 14:05:31   
Torbica
Hihi, ma ne znam, ali mi ne prija, stvarno mi je neprijatno, u dva navrata sam se odsekla. Ne znam ni ja zasto user posted image
U braku nam je stvarno lepo, na svakom polju, zaista ni ne razmisljam, a i da mi se ne znam ti kakva situacija napravi - tvrdim da bih pobegla glavom bez obzira. Uopste ne razmisljam kao Leptiric.
Meni je sve to isto - gde ima dima, ima i vatre, mala je razlika.

< Poruku je uredio Torbica -- 12.10.2014 14:06:38 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2060
12.10.2014 14:07:45   
Olga75

IZVORNA PORUKA: branki RR

ne gresis,olga,ima i tema flertuser posted image

u to ime evo ga i link FLERT user posted image

Torbice , pa ne znam , to je valjda i od licnosti , zelja , ajd necu rezi izivljavanja user posted image al ono kad te stisnu godine , bas cu da se fizicki trosim ako ne moram user posted image
salim se , nisam ja imuna na nista

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2061
12.10.2014 14:11:36   
Misha i Ljisha
Vidim ja pogresno vi protumaciste izživljavanje, mozda je bolje da sam napisala preziveti nesto pre braka i sl. U smislu putovanja, izlazaka, biti sam na odmoru, biti sa drugaricama na odmoru, ici negde, putovati, napiti se i td. Nisam ja mislila na broj partnera i sl. Mislim moj broj je skroman (vec sam pisala tamo u temi) jednocifren ali sasvim dovoljan. Treba covek da spozna sebe i da bude u miru sa sobom, a tad verovatno nece varati iz ma kog razloga vec ce otvoreno baciti karte na sto i reci sta ima.Ja to tako gledam u smislu zivotne mudrosti. Prevara je glupost koju iskreno cine DECA. I to ne mislim samo po godinama deca vec ljudi koji nisu odrasli, koji sebi ne mogu da priznaju razne stvari koji prosto nisu zreli ma kakva god da je prevara u pitanju.

Leptiricu ti si ovde od 8 jutros, rece ti da si dokona. Kako si bre dokona a dete ti ima upalu uha? A muz ti je savrsen? A sveta nedelja je nisi sa svojom porodicom koja ti je neizmerno vazna? Mislim nemoj sad da se uvredis. Ali ja vidim da sve mame kad su im deca bolesna trknu na rr potraze savet u odgovarajucim temama jave se u razgovorima ili kafani i odose da se brinu o deci.
Da ne kazem da sve teme verovatno ti dizes. Jer svaki put anonimna navodno nesto postavi i kaze i hop eto bas tebe da ti prva odgovoris. Kao i u temi svingeri. I onda se vodi polemika a anonimne nema kao sto nije bilo ni tamo. Ne razumem stvarno tvoju dokonost.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2062
12.10.2014 14:13:32   
Sosa Mena
Neko je pomenuo lepotu kao inicijaciju za prevaru pa se setih jednog razgovora kojem sam prisustvovala. Pita komsinica jednog komsiju koji vazi za velikog svalera u selu sledece: Kako to da imas toliko ljubavnica i plus zenu, a gadan si kao da te je Hitler izvlacio na tombolu. A on ce njoj: Nisam lep ali sam jako umiljat. user posted image
Tu mi je sve bilo jasno. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2063
12.10.2014 14:16:34   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Žapkić

Pošto mi niko nije odgovorio na moju nedoumicu, ja moradoh da se samocitiram!!!user posted image

Molim vas, prosvetlite me!!! Ovo me zivo interesuje!!!
(ali-odistinski-mrtva sam ozbiljna, ne zezam se, majke mi!!!)

Zašto? Pa već je ja mislim odgovoreno na to, možda ne direktno na tu poruku, ali čini mi se da je odgovoreno.

Prosto k'o pasulj - kući ima sigurcu koja pere, pegla, kuva, ali sex je dizaster. Nema strasti one, postala mu je dosadna... Razloga milion, može da se nabraja u nedogled. Ne mora da znači da su tu emocije uvek. Opet, nisam muško. Mogu samo da kažem šta je meni u glavi bilo.

Neću nikad kapirati žene ''nije meni bitno s' kojom je, on se uvek meni vrati'' Majku mu, a zašto??? Zato što klinka neće da pere njegove gaće (da li bi prala naše gaće mače, da li bi prala naše gaće, mače, naše gaće), neće ona svoje noktiće da prlja i skida lak sa istih ribanjem šerpi. Neće ona da se bakće pelenama, virusima.

E sad žensko mora da bude savršeno, te da stigne da se našminka, opegla kosu, namaže noktiće, spremi celu kuću, oriba kupatilo, sredi dete i onda da bude woohoo spremna za sve.

Eto zašto vara sa drugom duže. Možda i zato što od istog tog bisera dobija šta mu u braku fali, pa zašto bi se mučio i tražio drugu???

Nego, Leptirić di bre ti to radiš? Modnoj agenciji??

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2064
12.10.2014 14:40:12   
Rosita
Prevara nema veze sa lepotom, a takodje ni muvanje zene recimo, po meni nema mnogo veze sa lepotom. To je vise do stava zene, on diktira odnos muskaraca prema njoj. Zena moze biti prelepa, tip top sredjena i td. ali svojim ponasanjem jasno stavlja do znanja sta se od nje moze ocekivati.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 2065
12.10.2014 15:40:17   
cetvrtko
citajuci vase komentare pozeljeh i ja da komentarisem :) vidim da ovjde uglavnom mladje zene (djevojke ) imaju ,da kazemo, slobodnija shvatanja pa kao neko ko spada u tu grupu i ima jednostavan jednocifren broj partnera ali i zavidno iskustvo s obzirom na broj :D zelim da iznesem svoj stav . ako ni zbog cega drugog onda zbog raznolikosti komentara :) . po meni prevara je najveci i najgori cin izdaje a ujedno i najbolje oslikava neciji karakter . ja jesam varala ali u vezicama koje nisu bile ni ozbiljne a i vec su bile u stadijumu nestajanja i takvu vrstu "prevare " ne bi ni racunala . mislim da je mnogo bolje ako vec vidis i znas da neces odoljeti nekome jer ga toliko zelis fino razcistiti sve sto imas i krenuti mirno dalje . sada mozda se ne slazu mnogi sa ovom ali to je normalno i tako treba i da bude . :) nikada ne bih varala iz ciste objesti ili promjene . to je izuzetno sebicni (bar mislim ) . ali opet ako neko bi ko sam ja da mu sudim ;)

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 2066
12.10.2014 15:48:34   
mali_mis

IZVORNA PORUKA: Rosita

Prevara nema veze sa lepotom, a takodje ni muvanje zene recimo, po meni nema mnogo veze sa lepotom. To je vise do stava zene, on diktira odnos muskaraca prema njoj. Zena moze biti prelepa, tip top sredjena i td. ali svojim ponasanjem jasno stavlja do znanja sta se od nje moze ocekivati.

user posted image

Nisam nikad prevarila mm. Imala sam prilike dok smo bili u vezi, ali nisam. Sada skoro da i ne razmisljam ni o mm, a kamoli drugim muskarcima. mm mi je zgadio muski rod.
Pocecu da gledam zene user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 2067
12.10.2014 15:52:06   
cetvrtko
samo zena razumije zenu user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 2068
12.10.2014 16:07:24   
Žapkić
user posted image user posted image user posted image

Nije tema, ali Mali miš me podseti na izjavu jednog mog prijatelja, koji ima običaj, onako u šali, meni da kaže: "Nikad ti neću oprostiti-gde si bila pre 20, 15, 10 godina, dok nismo sj**ali živote!"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 2069
12.10.2014 16:16:01   
World
Jao zene sto ste vi dokone pa imate kad i da razmisljate o prevari.. user posted image

I ja cu razmisljati sta da napisem na tu temu kad bar djeca krenu u skolu. user posted image

I meni je nekako draza moja porodica nego bilo kakav lijevi frajer, ne bih ugrozavala to sto sada imamo, mada mislim da je to do horoskopa, kazu da se strijelci posvete porodici kad je steknu, a do tada valjda divljaju. user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2070
12.10.2014 16:22:56   
Žapkić
World, moram da te demantujem, mada ne pratim horoskop!user posted image Moj bivši muž je strelac!user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 2071
12.10.2014 16:24:45   
World
ma zapkic, to vazi za zene, naravno user posted image

nego super sto ova anonimna zakuva neku temu.. user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2072
12.10.2014 16:27:39   
Žapkić
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 2073
12.10.2014 16:37:23   
jovicaa
A KAD SMO OPET KOD LEPOTE.. da vam isprica tetka joka od 25 godina, sta je davno shvatila... user posted image aspurd je sto tipovi MNOGO LAKSE I CESCE prilaze manje privlacnim devojkama, zato sto se plase da pridju dobroj ribi, znaju da su vece sanse da budu odbaceni a to niko ne voli. posebno lepi i dobri frajeri imaju ovaj strah, da ne gube na rejtingu i td.... tako da sto rece kesic skoro u emisiji... sta je starije koka ili jaje.. ne znam, ali ne ide sve kod privlacenja, muvanja i td bas tako po nekoj logici...

hej a jedno kratko pitanje da li vam se nekad desilo za vreme braka, da vam se neko svidi fizicki? da vas privuce?
ne mislim nikakvo ludo privlacenje, nego ono, svidi ti se, bzv. ja sam sigurna da se svima to nekad desi.. to je prirodno, ali to ne znaci da ces odmah da se skidas i naskacesuser posted image niti da zelis to, nego jednostavno neko nam je privlacan, neko ne.

mislim da svim zenama prija neki kompliment tu i tamo, ne mislim na neko preterano muvanje, zato sto ipak prodjemo kroz hiljadu faza kada postanemo zene i majke i lepo je znati da si i dalje privlacan i za ovo ce svaka slagati koja kaze da nije takouser posted image

a letirko stvarno gde radis i mene zivo zanima? u rudniku manekena?user posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 2074
12.10.2014 16:54:24   
Leptiric123
Ne znam na sta pucas Ljiso...Meni je rr na telefonu online,tako da gde god da sam pisem,upravo sam dosla iz setnhe,porodicne ako je bas trn u oku gde sam i sta radim...:-) a pre toga dok sam pisala stigla yam stosta da uradim,po savet sam dola ali ti mi rece da idem kos dr (sama zakljucila da dete sa upalom uha ne vodim lekaru),tako da sam ostatak oko napitka potrazila na drugom mestu.A dokona sam jer aam obaveze zavrsila na vreme,dete ako je bolesno ne znaci da je 24h u krevetu i da je ja drzim u rukama,ovo je treci dan na antibioticima tako da nema mesta panici aa tvoje strane...dete ima savrsene roditelje.

I ne ja nisam prwvarila muza,ne znam da li bih kada vi mi se ukazala neka mnogo dobra prilika...ne mogu da tvrdim da ne bih

Jovice evo ja cu da ti priznam nisam fina,da svideo mi se neko fizicki od kad sam u braku...nisam slepa ako sam udata.

Torbice,nista lose to je bilo poredjenje samo sa tim da ja kad sam tebe pitala bila sam napljuvana a mene kad pitaju to je lepo...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

kasice
salle

po vama su bolje koje kasice?

koje vi pravite (95%)

kupovne (5%)

Ukupan broj glasova: 42

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here