Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 11.10.2014 19:06:11
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj sanjalice,par limuna peglala sam,setala sa T,jos nista..jos mi kaze komsinica da drugorotke zadrzavaju u bolnicu na dan termina neka me pregledaju i puste kuci,sa T sam prenela 7 dana,isla svaki drugi..ajde bebo izlazi Sada vidis koliko bezim od gripa
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 11.10.2014 21:40:12
|
|
|
|
wivern
|
Par limuna, stresla sam se od same pomisli na tu kiselost Mi sredjivali stan, nasla u ormanu papucice koje je mm kupio bivsoj devojci ali nikad nije stigao da joj ih da i to mi bas odgovarajuci model. Malo su mi knap, ili jos bolje male ali za po kuci vrh. A posle toga otisla sa kumom na tracericu...sad cu da peglam a ovaj ce mali valjda da se nakani da izadje pre novembra sa ovolikim forsiranjem.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 11.10.2014 21:53:03
|
|
|
|
vonavoj
|
Wiv..nece,ne moze pre moje!! Moja cera i ja jedemo kokice i gledamo emisiju..kako ona kaze,pinkove zvezde
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 11.10.2014 21:58:45
|
|
|
|
wivern
|
Von imam jos fore da te prestignem nikad se ne zna.. Ja cu sad da peglam i gledam tv...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 11.10.2014 22:15:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Ma i peglala sam!! Imam novu peglu,extra je!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 11.10.2014 22:18:15
|
|
|
|
wivern
|
Pa zato se i ne poradjas jos uvek, da moras da peglas sa mojom odavno bi se grlila sa bebironom
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 11.10.2014 22:23:17
|
|
|
|
vonavoj
|
Idi zeno,upiskicu se!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 12.10.2014 7:00:15
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro nisam lepo spavala,rano su poceli da me muce ruzni snovi...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 12.10.2014 7:18:27
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro..i ja sam imala cudne sne Jos sam tuuuu!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 12.10.2014 7:25:59
|
|
|
|
serpica
|
Von moj san je bio uzasan,srcena sam sto sam se probudila. nego sutra se javljas u bolnicu jel da?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 12.10.2014 7:41:24
|
|
|
|
vonavoj
|
Da,da..i sad se nadam da krene bez da me zadrzavaju!! Komsinica mi kaze da drugorotke zadrzavaju..
< Poruku je uredio vonavoj -- 12.10.2014 7:43:03 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 12.10.2014 7:55:58
|
|
|
|
serpica
|
Kod nas te zadrze tek kad predjes 7 dana termin a od dana termina se javljas svaki dan,osim u slucaju CR onda te ostave 10.tak dana ranije. Ako si blizu bolnice kazi im da ces da se javljas svakodnevno,da te ne ostavljaju jer imas dete,smisli nesto unapred,a ja navijam da krene danas,sutra
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 12.10.2014 8:02:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von znaci kod tebe isto kao kod mene sto je bilo. Koliko je proslo od termina?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 12.10.2014 8:18:37
|
|
|
|
Trcosava
|
Ala ste poranileeee Ja sam kao budna odavno, ali sam se digla tek oko 15 do 8. Skuvala kaficu i sad laganica. Danas će biti lep dan. Suuunceeee, toploo Von, deder opali po jednu partiju seksa, da poćerate Sanjice, po tikeru joj je još 1 dan, a i tako skapirah iz gore ispisanog. Mislim i po doktorima je sutra termin
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 12.10.2014 8:19:54 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 12.10.2014 8:30:56
|
|
|
|
anita
|
Dobro jutro. Jos uvek sam u krevetu,cekam da mi m skuva kafu. Juce popodne mi je mama dosla u goste pa se zato nisam javljala.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 12.10.2014 8:34:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Da,da.trco,sutra mi je termin! Zamolicu dr da me ne ostavljaju,blizu bolnice sam stvarno! I kod nas ce biti lep dan,treba ga iskoristiti..ja tek sad sela da pijem kafu..dok sam rasklonila haosu u kuhinji,a mislila sam da ce mm sinoc,lose sam mislila..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 12.10.2014 8:40:24
|
|
|
|
Trcosava
|
Ma on ti to pomaže da se porodiš što više da budeš na nogama
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 12.10.2014 8:42:15
|
|
|
|
vonavoj
|
realno,i da znas da je poceo da zeza..i oko Tike,kaze vidis da i dete zna da treba da te maltretira..sinoc smo legle i ustajala sam jos 3 puta.te kaki mi se,piski,hocu vode...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 12.10.2014 8:45:50
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja nesam blizu ali ovde i ovako ostavljaju samo ako planiraju taj dan da te porode. Barem tako bilo prethodni put Moje dete je juče meni dizalo živac, pa onda mama. Bila sam u stanju da ujedem nekog.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 12.10.2014 8:50:45
|
|
|
|
wivern
|
Bar jutar ja samo da se javim i mahnem. Vodi me mm kod svekijevaca na plac u krcedin. Okacim ves i odoh da uzivam. Ja od sutra na ctg sve se nadam reci ce mi nesto vazno
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 12.10.2014 8:51:13
|
|
|
|
vonavoj
|
Jesi li na kraju muza ujela I ja mislim da me nece ostaviti,ako nemaju nameru da sile porodjaj,a sto bi..ako je sve na uz u redu!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 12.10.2014 8:58:40
|
|
|
|
vonavoj
|
wiv,reciceti,dodjite za nedelju dana opet ja pravim spisak za rodjendan,T je 18.11. rodjendan..vec bi trebalo da rezervisemo igraonicu..mislila sam da slavimo 22.11.mislim da cu se do tad oporaviti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 12.10.2014 9:03:55
|
|
|
|
Trcosava
|
Wiki, kako je tebi dobro Meni taj Krčedin ostao u sećanju po plivanju sa majmunom i tamo sam prvi put držala pravi pištolj u ruci. Nisu mi dali da pucam, baksuzi! P.s. kumovi tamo imaju kuću, odnosno vikendicu. Von, nisam nikog ujela. Ali sam bila poprilično besna. Posle sam se nekako smirila. Gledala sam povratak mumije
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 12.10.2014 9:15:00
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: serpica Kod nas te zadrze tek kad predjes 7 dana termin a od dana termina se javljas svaki dan,osim u slucaju CR onda te ostave 10.tak dana ranije. Ako si blizu bolnice kazi im da ces da se javljas svakodnevno,da te ne ostavljaju jer imas dete,smisli nesto unapred,a ja navijam da krene danas,sutra Dobro jutro!!! Serpice, ti opet krenula sa crnim mislima? A sto se tice zadrzavanja u bolnici, zar ne ides dan pre zakazanog CR?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 12.10.2014 9:31:39
|
|
|
|
branki*
|
jutro i od mene! pijem kafu jos,pecem opet pitu sa jabukama,da imam i da ponesem malo u bolnicu.brat i danas radi.... von,znaci to je to kod tebe serpi,drzim palceve da bude sve u redu sutra i ja nesto bzv spavam,samo se budim u poslednje vreme...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?