Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 10.10.2014 23:18:52
|
|
|
|
anita
|
Da se javnem i ja. Mi isli malo u setnju i do prodavnice. Danas ceo dan se nesto po kuci. Pravili smo i planove oko preseljenja. Ja pokrete beba jos ne osecam. Imam neka golicanja ali ne stalno. Da li je to to ne znam Neka su one meni zive i zdrave, ima vremena kad ce da mrdaju
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 10.10.2014 23:25:38
|
|
|
|
jovicaa
|
tako nesto se u pocetku oseca, kao golicanje, blagi dodiri... ja jos uvek isto nisam nacisto da li je beba ili su gasovi iskreno... cas osetim, cas ne
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 10.10.2014 23:39:17
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Srculence, evo danas je dan kada nista nisam osetila. I tako u krug Sto kaze Wiv uskoro cemo kukati kada krenu da nas biju Ovo za danasnji dan to ja iz straha prenela na tebe Hvala vam zenice neznam sta bih bez vas Anita ja mislim da je to to.Kao golicanje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 11.10.2014 1:14:17
|
|
|
|
Sandra_n
|
Tiker mi ne valja,imam jedno dete od godinu ipo pa smo pre tri meseca pokusali ponovo da zatrudnim i imala sam pobacaj i sada opet.Ne kazu nista kazu da se to desava cesto i da je normalna pojava :( da probam opet za dva meseca
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 11.10.2014 6:33:30
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro devojke,,,, pa da vam kazem od jutros osecam mucninu ne previse ali ipak osecam.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 11.10.2014 7:18:53
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro..tu sam jos! Lepo spavala..a sad ustajem jer su mi kukovi utrnuti!! Serpice,sve je to ok.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 11.10.2014 7:33:42
|
|
|
|
serpica
|
Von obicno sad pijem drugu kafu,ali ne mogu,imam utisak da cu da povratim,i mnogo sam srecna,neko ce da pomisli da sam luda sto prizeljkujem mucnine,ali eto...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 11.10.2014 7:40:08
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Izvolite na casu sveze cedjene cvekle, sargarepe i limuna Serpi, ovo za mucninu ti je bas dobar biser...uzivaj i ne prizivaj tegobe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 11.10.2014 7:49:34
|
|
|
|
anita
|
Jutro Serpi sada si verovatno mirnija jer imas nekih tegoba i simptoma. Von ulogovala sam se iz kreveta da vidim da li si jos uvek 2u1
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 11.10.2014 7:54:12
|
|
|
|
serpica
|
Daco,Anita,ma bicu mirna tek u ponedeljak popodne,a do tad cu svaki simptom da vas saopstavam.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 11.10.2014 7:58:32
|
|
|
|
anita
|
Serpi jos malo. Blizu je ponedeljak.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 11.10.2014 8:02:12
|
|
|
|
serpica
|
Uhh jos 48h ,mislim da nikad nisam bila ovako nestrpljiva
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 11.10.2014 8:03:12
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: serpica Dobro jutro devojke,,,, pa da vam kazem od jutros osecam mucninu ne previse ali ipak osecam. juupiii, mnogo mi je drago sto ti je muka jer znam da ces biti bar malo mirnija do ponedeljka . dobro jutro okruglice , skoro da nisam spavala, stomak me je stalno boleo, piskila sam bar 7-8 puta i tako.. coni mi se da me sada malo popusta...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 11.10.2014 8:07:45
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro drugarice moje, kako ste? Ja sam se naspavala, ukljucila masinu, hocu doruckovati, (stalno sam gladna) i da se bacim na pospremanje. Bubi, nadam se da ce te bol pustiti, puno vas sve
< Poruku je uredio eca89 -- 11.10.2014 8:08:11 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 11.10.2014 8:16:47
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: serpica Von obicno sad pijem drugu kafu,ali ne mogu,imam utisak da cu da povratim,i mnogo sam srecna,neko ce da pomisli da sam luda sto prizeljkujem mucnine,ali eto... Ja sam ta Mislim da nisi bila u crticama kad i ja kategorično sam odbijala da sam trudna ako me grudi ne bole jer su me u prethone tri bolele 15 dana pre nego što treba da dobijem i cvrc milojko! Toliko o onom mom, ali meni je tako SVAKI put. Jutar od ja. Počela sam opet da spavam u 22. Kao navijena. Barem ne ustajem noćom da šoram. Malko sam šlogi dogi, a dete oko 7 krene sa čiftanjem po stomaku. Jooooj da bi barem bio spavalica na svog taju hahah
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 11.10.2014 8:23:18
|
|
|
|
daca77
|
Sta su 48h, Serpi...brzo to prodje. A ja sinoc uzela rezultate KKS i KS mi je otisla prilicno: eritrociti 3,3, hemogobin 108, a zahvaljujuci Fraxiparinu, trombociti su pali na 110. Opet moram pre zakazanog termina da jurim hematologa.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 11.10.2014 9:03:51
|
|
|
|
Štetica
|
Dobro jutro i od mene. Pijem kafu pa da se nakanim da nesto radim,u kuci kao da je bomba pala a mrzi me da se mrdnem. IZVORNA PORUKA: serpica Uhh jos 48h ,mislim da nikad nisam bila ovako nestrpljiva Hahaha,koliko me secanje sluzi,poslednji put si bila tako nestrpljiva kad si cekala UZ sa Tomom. Al dobro sve to ide u trudnicke simptome.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 11.10.2014 9:13:49
|
|
|
|
vonavoj
|
daco,joj,muke,i pored sto pijes sve to cedjeno hemoglobin nizak ...genetika def.ja nista osim prenetala nisam pila,a imam 137.. I ja sad pijem kafu,mm i ja doruckovali,napokon zajedno,pa nam se dete probudilo,sad i ona jela..i smisljamo kako cemo provesti lep dan..bice toplo,ali duva vetar! bubulence,uzmi i ti Mg,i odmori,ceka te svadba!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 11.10.2014 9:38:04
|
|
|
|
daca77
|
Von, i ja sam I tromesecje zavrsila sa takvim hemoglobinom, ali sada je sve krenulo da pada...cak pijem i Heferol, ali nista
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 11.10.2014 9:50:04
|
|
|
|
bubulence
|
evo sada sam super, kod frizera sam, nista mi ne fali
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 11.10.2014 9:54:23
|
|
|
|
wivern
|
Bar jutar..ja se javljam iz kreveta, jos uvek uzivam. Odbijam da ustanem jer me ceka haos u stanu Serpi bravo za simptome a dan bas obecava..
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 11.10.2014 9:57:09
|
|
|
|
Trcosava
|
Ooo ne sećam se kad sam 9h dočekala u krevetu ma ni pola 9, kamo li 10 h hahahahah Btw meni je hemoglobin 120. Pojma nemam odakle Pri tom sam imala redovno nizak. Nisu hteli ni krv za akciju da mi uzmu
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 11.10.2014 10:03:23
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dobro jutro drage Nesto sam bas poranila
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 11.10.2014 10:05:56
|
|
|
|
wivern
|
Uzivam dok jos mogu Bubi naravno da ti je super pa kod frizera si. ja obozavam da idem kod frizera i da mi neko cacka kosu. Hvala bogu meni je ks oduvek bila odlicna a i sada je. Kad dajem krv prvo pokusavaju da me vrate jer izgledam bolesno zbog prirodno crnih podocnjaka ali se posle oduseve kad uzmu uzorak.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 11.10.2014 10:12:54
|
|
|
|
branki*
|
ehej,drugarke moje evo nas kod brata mog ya vikend,pa se opet vracamo nazad..citacu detaljnije kad se boza uspava,sad samo da vam mahnem..nedostajale ste mi sve! von se jos nije porodila,je l.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?