Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 5.10.2014 12:25:01
|
|
|
|
17 joka
|
Olga divno da tako bude jos dugo dugo ja eto nekako bih mogla reci da sam srecna,MM uvek nadje nacin da me oraspolozi napuni baterije tako je bilo juce i danas sam bas dobro
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 5.10.2014 15:02:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Sito i srecno, jela sam sarmu
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.10.2014 13:16:12
|
|
|
|
Kata90
|
Mnogo bolje.....sem sto pijem cajeve na litre odcepio mi se nos....
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.10.2014 13:52:11
|
|
|
|
bubulence
|
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.10.2014 13:53:43
|
|
|
|
Modessty
|
bubi ?!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.10.2014 13:57:12
|
|
|
|
bubulence
|
pa osecam se tako . konacno odmorna i naspavana, dobila nesto sto sam dugo cekala, racun u banci mi se danas lepo uvecao, E je divna i poslusna... sta mi vise treba
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.10.2014 14:06:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence pa osecam se tako . konacno odmorna i naspavana, dobila nesto sto sam dugo cekala, racun u banci mi se danas lepo uvecao, E je divna i poslusna... sta mi vise treba ahahhaha ovo mi se najvise svidja
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.10.2014 14:08:59
|
|
|
|
vonavoj
|
bubulence,zavidim ti za racun!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.10.2014 14:09:02
|
|
|
|
Modessty
|
e pa onda uživaj!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.10.2014 14:59:05
|
|
|
|
lelaigor
|
Grozno. Ne mogu da stojim, ne mogu da podignem ruku, ne mogu da pričam...a moram da radim.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.10.2014 19:43:23
|
|
|
|
Mala Elena
|
Boli me donji stomak kao da je neka upala ili ce
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.10.2014 19:47:09
|
|
|
|
NadaR
|
Umorno , preumorno . Bio je duuug dan pun ludih I ne bas prijatnih desavanja.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.10.2014 19:49:45
|
|
|
|
17 joka
|
Preumorno,uvek se desavaju neka s kad netreba
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.10.2014 20:22:57
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj bubulence,zavidim ti za racun! hihihi znas kako kaze mm: ti si jedina zena kojoj racun u 10h poraste za 400e a u 14h vec bude u minusu za 800 . ali ne zna on sta su zene... uglavnom, lepo sam danas pazarila, svasta nesto... opremili smo se za zimu (drugi put )i bas se divno osecam...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.10.2014 20:26:21
|
|
|
|
big mum
|
Umorno,razdražljivo glava me boli. Uz to je danas i mamin rođendan pa sam baš u bedaku i tako
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.10.2014 20:28:01
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Preumorno,uvek se desavaju neka s kad netreba joko saljem ti . posle kise dodje sunce!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.10.2014 21:28:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Umorno,jedva cekam da legnem.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.10.2014 21:32:32
|
|
|
|
nata11
|
umorno, bezvoljno
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 9.10.2014 13:37:37
|
|
|
|
Kata90
|
Kako je danas lep i suncan dan..... tacno mi prija....
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 9.10.2014 13:40:50
|
|
|
|
17 joka
|
Presrecno zbog Cipsy A ovako neznam mogu li gore,da ispratim jos nekog od dragih osoba u te lepse teme pa da na miru odem .
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 9.10.2014 19:25:41
|
|
|
|
amelia
|
Kao dame pregazio voz
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 10.10.2014 17:59:56
|
|
|
|
cetvrtko
|
Uzasno razocarano,bezvoljno i jako tuzno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 10.10.2014 18:39:01
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Srecno
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 10.10.2014 19:21:08
|
|
|
|
bubulence
|
umorno, preumorno... ali srecno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 10.10.2014 19:25:20
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Uspavano. Malopre ustala po treci put. Moram da opravdam ime
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.