Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 1.10.2014 21:38:14
|
|
|
|
Didy
|
Umorno, nikako da se naspavam. Tužno, umro mi je deda prekjuče. Zabrinuto, mm nije dobro od nedelje, lekari ništa konkretno ne mogu da nađu kao uzrok.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 1.10.2014 21:41:18
|
|
|
|
bubulence
|
didy jeli isao danas kod dr? na posao je sigurno otisao... to ne moram ni da pitam...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 1.10.2014 21:43:03
|
|
|
|
Modessty
|
Stučkano načisto! Mrzim kad su deca bolesna!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 1.10.2014 21:43:54
|
|
|
|
Didy
|
Bubi, nije bio na poslu, proveo je celo jutro u Domu zdravlja, ništa mu nisu našli, popodne sam ga vozila na Urgentni u NS, svašta su mu radili, i CT glave i ništa nisu našli. Dobio je neke lekove protiv bolova i rekli ako se ponovi da s eopet javi. Baš se brinem.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 1.10.2014 21:45:16
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Didy Umorno, nikako da se naspavam. Tužno, umro mi je deda prekjuče. Zabrinuto, mm nije dobro od nedelje, lekari ništa konkretno ne mogu da nađu kao uzrok. Suosjećam se ,zmam kako je teško kad izgubiš nekoga koga voliš,nadam se da je TM dobro i da je u pitanju samo iscrpljenost
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 1.10.2014 21:46:46
|
|
|
|
bubulence
|
mod neka sto pre ozdrave! didy mislim da je onda ono sto smo pricale. mora ali mora vise da odmara...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 1.10.2014 21:49:21
|
|
|
|
Didy
|
Nadam se da je to, to su mu rekli i dr na urgentnom u NS. Uzeo je nekoliko dana bolovanja.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 1.10.2014 21:51:42
|
|
|
|
bubulence
|
odlicno, zakljucaj ga u spavacu sobu da ne moze nista da radi po kuci...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 1.10.2014 21:59:12
|
|
|
|
17 joka
|
Didy, mora da odmara ako mnogo radi umor moze svasta organizmu da uradi da mu bude sto pre bolje Mod, da sto pre ozdrave
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 1.10.2014 22:01:41
|
|
|
|
jance
|
Didy da te ohrabrim, da jeste nesto, u NS u urgentnom bi ili nasli ili ga poslali u Kamenicu dalje. ako ga nisu poslali u Kamenicu ili tako nesto onda stvarno nije nista. ima mm druga koji radi tamo, secam se kad je pricao da takve bas proveravaju na sve nacine, i da ako ima nesto, oni to obicno nadju
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 1.10.2014 22:05:47
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: bubulence odlicno, zakljucaj ga u spavacu sobu da ne moze nista da radi po kuci... Hahahaha. Janče, nadam se da si u pravu. Btw, tebe nisam videla na rr 100 godina.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 1.10.2014 22:57:45
|
|
|
|
Torbica
|
Didy,CT bi pokazao da ima nešto
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 1.10.2014 23:20:40
|
|
|
|
Klarita
|
E,sto volim ovu RR Didy, Zene su sve rekle, necu i ne zelim da se ponavljam. Mod, jaooooooooooo, zeno, razumem te u potpunosti, ujutru ce biti bolje, sigurno.Znas sve i sama, saljem vam big hug i kiss A, mene tako ziga od sinoc zub/i s vremena na vreme sedmice na desnoj strani , i gornja i donja, pa onda dvojka, pa se bol siri ka nozdrvi i oku pa to traji minut dva pa stane pa opet posle nekog vremena. Kad je pocelo prvi put, bilo samo ziganje gornje desne sedmice i ja sam mislila da je on "zreo" jer mi se okrnjio pre neki dan, a jedini je pokvaren sve sam sredila sto sam morala i nisam morala jer samf anatik za zubare.Kad poce ovo sve da ziga i boli
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 1.10.2014 23:38:06
|
|
|
|
dijana1*
|
Didy nadam se da je u pitanju samo umor i da sve bude uredu
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 1.10.2014 23:39:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Didy bice sve u redu Zao mi je zbog tvog dede
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 2.10.2014 10:13:42
|
|
|
|
mali_mis
|
Razvaljuje me stomak Oni dani grrrrr
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 2.10.2014 10:58:50
|
|
|
|
Anoniman
|
mene grudi, a tek sam na polovini ciklusa, ne mogu brate da ih pipnem
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 2.10.2014 11:03:46
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bole me ledja ...i dalje trljam oci
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 2.10.2014 11:05:03
|
|
|
|
Peace*
|
FENOMENALNO!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 2.10.2014 11:08:03
|
|
|
|
lelaigor
|
Smrznuto i sivo.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 2.10.2014 11:43:40
|
|
|
|
Leptiric123
|
Moćno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 2.10.2014 11:51:15
|
|
|
|
anita
|
Srecno i zadovoljno.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 2.10.2014 12:04:24
|
|
|
|
pipi_coco
|
Nervozna sam i umorna
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 2.10.2014 13:12:05
|
|
|
|
branki*
|
umorno,malaksalo,iscrpljeno,bezvoljno...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 2.10.2014 13:14:03
|
|
|
|
cetvrtko
|
tuzno .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.