Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 9.10.2014 13:17:50
|
|
|
|
bubulence
|
treba da idem po rezultate krvi a mnoogoo me mrzi...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 9.10.2014 14:57:36
|
|
|
|
lelaigor
|
Uh, ušinuh leđa. Iz sedećeg položaja sam jednom rukom podigla tešku kutiju sa hobi materijalom (pravim Darii kostim za maskenbal) i ušinuh se sa leve strane... Ova trudnoća me izlude! Skroz sam nesposobna. A D mi opet slinavi, nije ni stala k'o svet...večito je neko u vrtiću bolestan. Šta se pije, jel' rano za ovo?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 9.10.2014 15:22:32
|
|
|
|
bubulence
|
uh, sada bih najradije munula casu sampanjca ali ne znam da li smem .
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 9.10.2014 15:25:23
|
|
|
|
lelaigor
|
Što da ne smeš... pa sme se i malo vina i piva...ne treba preterivati i napijati se, naravno, ali čašu što da ne smeš. Ja uzmem nekad malo sangrie ili piva...
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 9.10.2014 15:28:21
|
|
|
|
bubulence
|
nemam pojma, nekako mi bzvz jer pre trudnoce uopste nisam pila alkohol a sada mi se pije. ali ako smem, onda znam kako cu veceras docekati mm sa posla
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 9.10.2014 15:30:50
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Lelo,nadam se da ce te brzo proci bol. Ja inace ne pijem alkohol ali sampanjac obozavam
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 9.10.2014 15:33:45
|
|
|
|
Klarita
|
Samo vam masem na brzaka, da iskoristimo ovo lepo vreme maksimalno, krecemo u setnju...samo jos gospodin da popije mleko Lelo, Bubi, je l' uze rezultate? BM Definitivno cu biti banovana zbog ovih smajlica
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 9.10.2014 15:34:46
|
|
|
|
bubulence
|
ja sam sampanjac prvi put probala na nasoj svadbi i odusevila se. od tada ga obozavam ! nego, u subotu idem u svadbu a jos nisam nasla sta cu obuci. nema nista lepo i elegantno za debelice, i sta sada da radim
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 9.10.2014 15:36:10
|
|
|
|
bubulence
|
da da Klarita, sve je super. cak hemoglobin bolji nego na pocetku trudnoce
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 9.10.2014 15:56:00
|
|
|
|
Anoniman
|
juhuhuuuuuuuuuuuuuuuuu evo i mene bili na maskembalu, pa sam ja isla do fxa u drugi grad da upsiem godinu i naravno kupila maskaru, manga i jos po nesto i evo me. Sada odoh da vodim U u setnju, jer je ljutra posto je nisam vodila sa mnom na fakutet o da je nahranim, spemim veceru pa s e veceras kuckamo. Emice veceras cim U zaspi, saljem ti recept....
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 9.10.2014 19:28:32
|
|
|
|
amelia
|
Dobro vece u kafani sta je ovo nigde nikog?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 9.10.2014 19:53:45
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam tu šta se pije-jede
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 9.10.2014 20:14:01
|
|
|
|
Klarita
|
Evo i mene na blic. Klara okupana, spremna za spavanje. Sad ce i Nikolaj...pa vam stizem da pijemo, jedemo i veselimo se Bubi mozda stavi i sliku haljine pa da caskamo (Bubi, super za rezultate )
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 9.10.2014 20:53:08
|
|
|
|
amelia
|
Ja bih jednu kafu ali pre toga cekam pizzu koju ce dami posalje UM ja sam upravo sama osisala siske meni izgledaju da su ok dobre a da vidimo kad dodze mm sta ce reci
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 9.10.2014 20:58:55
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Ja sam tu šta se pije-jede Odlicno pittanje ali nesto zatajilo ice i pice ovde
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 9.10.2014 21:00:34
|
|
|
|
emicaa
|
Što se tiče ića fali nam UM .Meni se baš baš pije lav sa ukusom limuna
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 9.10.2014 21:03:07
|
|
|
|
bubulence
|
cekam mm da dodje sa posla da mi otvori sampanjac , ne mogu da docekam
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 9.10.2014 21:12:50
|
|
|
|
Modessty
|
Deca sapvaju a i ja ću brzo. samo da vam mahnem prvo
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 9.10.2014 21:48:38
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja bih mogla kupinovo vino!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 9.10.2014 21:51:40
|
|
|
|
wivern
|
Da znas emice da je nesto zatajila sa spremanjem ne postize od biranja haljina Ja bih mogla sangriju, ala bi mi legla sada..
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 9.10.2014 23:17:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Ollllllaaaaaaaaaaaaaaaaa mesim ja, pravim, ali ne stize da slikam, pocela predava nja Ljudi da znate kakva nam je Cakana macka, prelepa je, i prezgodna je, postale smo prijatelji na fb
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 9.10.2014 23:31:28
|
|
|
|
Torbica
|
Cao drage moje! Da da, Cakana je boooomba! I mi smo prijatelji. Kod mene radno ali jako lepo, uzivam, mnogo mi je dobro, nadam se da cu ugrabiti koliko-toliko vremena da caskam sa vama, nedostajete mi. Imam i ja poslikano receptica, sescu da otkucam ovih dana.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 5:34:22
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro mame, ajte kafica . sto kaze moj tata "sta se ovde spava do podne?" Na noge lagane i u nove radne pobede.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 6:26:39
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 10.10.2014 6:40:20
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?