Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 8.10.2014 16:32:09
|
|
|
|
daca77
|
Wiv, svaka cast...ja sada ne mogu nista da depiliram-jednostavno ne podnosim bol. A zanimljivo da mi dlake uopste ne rastu kako sam Serpice, nemoj da ti dodjem i prebijem kao macku ...sve je u redu i ne razmisljaj negativno.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 8.10.2014 16:33:54
|
|
|
|
daca77
|
Trco, sto komplikujes?! Uzmi lepo i poseci sama noktice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 8.10.2014 16:36:05
|
|
|
|
eca89
|
Cao drugarke, da poželim dobroslicu novim , Sandra_ i Bokac želim vam školske trudnoće. Mene boli kicma od jutros, ako je uopste kicma, nista ne mogu, ne znam od cega, a muž mi kaže da spavam otkrivena,pa da su mi ledja nazebla, ne znam sta je, uglavnom boliiiiiiiiiiii
< Poruku je uredio eca89 -- 8.10.2014 16:41:23 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 8.10.2014 16:41:19
|
|
|
|
wivern
|
Daco sta sam drugo mogla, ovo mi je najlaksa varijanta. Izdrzim malko i mirna sam. A ne bih bas da me sredjuju u bolnici. Trco bese napeto ali izdrzah . Pa sta ces sada da radis??? Eco mene je jedno vreme kocila kicma, ali ja inace imam taj problem. To je bas neprijatno sada,sa ovim stomacima.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 8.10.2014 16:43:12
|
|
|
|
eca89
|
Wiv, pa i ja kontam da je od tereta kako mi stomak raste, uh kako li ce tek biti do kraja , ali sta bih sad.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 8.10.2014 17:00:52
|
|
|
|
Bokac
|
Hvala vam na dobrodoslici. Ovde vas bas ima dosta i dok sm procitala sta ste sve ispisale ja zaboravila sve Ja sam obe prethodne trudnoce imala savrsene, malo teze sa blizancima ali ipak dve bebe. Sinoc kad sam se vama javila malo sam seckala po internetu i znam da nije dobro ali... Otkrila sam da je nakon jednog seta prirodno dobijenih blizanaca sansa za jos jedan set dosta veca a joooj samo mi jos i ta misao fali... Blago vama koje ste pred kraj sad cete vi brzo a mi navijamo Odoh da stavim kaficu i da se polako spremam za cas. Lepo vam dan zelim sa sto manje nervoze...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 8.10.2014 17:31:00
|
|
|
|
Trcosava
|
Wiki, ne znam. Probaću još jednom da odem kod te moje, pa ako bude opet bolelo relativno brzo, nema mi druge nego da odem kod one. Ona izgleda jedina radi urasle nokte, bez da komplikuje ne znam ni ja koliko. Tolika mi muka zbog toga da bi najradije platila put mojoj pedikirki iz Bg-a da dođe da me sredi. Jutros mm prešao nogom preko nokta u krevetu, sve zvezde sam videla. A relativno skoro sam išla. Sad da istrpim još 10 dana, pa idem i na depilaciju i da mi opet sredi nokat. Crnjak je što me boli onaj koji uopšte nije bio problem do sada. Jooj da mogu da se dogobeljam Beograda sada, pa pravo sa stanice bi išla kod pedikirke.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 8.10.2014 17:43:53
|
|
|
|
wivern
|
Pakao jednom recju. A u nekoj zdravstvenoj ustanovi, postoji li neko ko moze to da te sredi (a da nije cupanje)
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 8.10.2014 17:56:51
|
|
|
|
Trcosava
|
Jok. Samo dve na Bledu rade - jedna je kasapin i uništila me plus sam tada platila 50€ prokleti pedikir. Druga se nadrndala što sam rekla da sam zadovoljnija kako mi uradi radnica, ok je i kad ona uradi, ali radnica je bolje radila.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 8.10.2014 17:58:04
|
|
|
|
wivern
|
Hmm, onda ti ne gine cupanje Uzas.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 8.10.2014 18:04:39
|
|
|
|
Trcosava
|
Ma jok, progutaću ponos pa ću otići kod one što se uvredila. Jbg ako ne uspe ova moja. Pa da izdržim do Bg-a i onda moja da me sredi, a ja da snimam i posle pokažem onoj mojoj
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 8.10.2014 20:16:33
|
|
|
|
serpica
|
Samo da vam mahnem pa odoh da sredim decu,vecerala sam na brzinu pre svih... i da vas pitam jel normalno da mi nos bude zapusen? Ne mogu da istresem nista sve je suvo a opet jedva disem
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 8.10.2014 20:21:46
|
|
|
|
17 joka
|
Samo da cestitam novim trudnicama ,zelim vam predivnih 9 meseci A vas da sve
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 8.10.2014 20:23:57
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: serpica Samo da vam mahnem pa odoh da sredim decu,vecerala sam na brzinu pre svih... i da vas pitam jel normalno da mi nos bude zapusen? Ne mogu da istresem nista sve je suvo a opet jedva disem Serpice ja imam istu muku. Nos mi je cini mi se od samog starta zapusen. A citala sam da je to normalno u trudnoci . Mislim da se i Sanjalica zalila na zapusen nos.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 8.10.2014 21:38:39
|
|
|
|
lesica
|
Gde ste devojčice? Ja svečano obećavam da ću se od danas redovno bar jednom dnevno javljati ovde A sve o današnjem pregledu pisah u temi EUZ, i okačih fotku sa današnjeg uz-a. Sutra kad stigne rezultat dabl testa javljam.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 8.10.2014 21:41:35
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: serpica i da vas pitam jel normalno da mi nos bude zapusen? Ne mogu da istresem nista sve je suvo a opet jedva disem Serpi ja nisam mogla da disem do drugog trimestra, gusila se uvece. Ako se dobro secam i to ima veze sa prokrvljenosti u trudnoci, tako da je sve pod kontrolom Lesice odoh da vidim slicicu
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 8.10.2014 21:56:57
|
|
|
|
jovicaa
|
evo i mene... mi ceo dan u nekoj akciji oko klinaca.. standardno. nadam se samo da ce moj grlic moci da izdrzi ovaj tempo! dobrodosle nove trudnice serpice pokusaj da se ne opterecujes, mada znam da je to nemoguce..
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 8.10.2014 22:01:15
|
|
|
|
vonavoj
|
Lesice,ne zabusavaj!! Ja legla..lepo se izdrala na mm sto nije na vreme sredio T i sad mi beba skace i stuca!! Pod stalnim stresom!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 8.10.2014 22:14:01
|
|
|
|
serpica
|
Hvala devojke...sad se kao malo otpusio,ali sve mi se cini da ce opet da me stegne. Gledam sliku sa Lesicinog uz-a i krenuse mi suze....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 8.10.2014 22:17:21
|
|
|
|
wivern
|
Serpi ti si debelo trudna, drmaju te hormoni sve u 16. Em zapusen nos, em gleda u fotku uz i roni suze... kod dr-a mozes da ides samo da ti fotka bebca nista vise nema ni da ti kaze
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 8.10.2014 22:20:48
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: wivern Serpi ti si debelo trudna, drmaju te hormoni sve u 16. Em zapusen nos, em gleda u fotku uz i roni suze... kod dr-a mozes da ides samo da ti fotka bebca nista vise nema ni da ti kaze Daj Boze Wiv,jer to je jedino sto imam od simptoma,dace bog da vam za koji dan ubacim sliku
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 8.10.2014 22:23:25
|
|
|
|
lesica
|
Serpi, nema greške Još koji dan pa da se radujemo lepo sličkici
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 8.10.2014 22:28:47
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Serpi, nema greške Još koji dan pa da se radujemo lepo sličkici
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 9.10.2014 7:19:21
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro trudnice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 9.10.2014 7:36:21
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro,jos sam 2u1! Nocas me ubila gorusica..kasno sam vecerala i legla..grrrrr.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?