Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 17.9.2014 10:39:01
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jedino da bi jednom bila bockana , inace je samo drugi proizvodjac u pitanju tako su mi objasnili, bebe isto reaguju na obe. Za pentaxim mislim da postoje dva proizvodjaca -francuski i engleski, to sam cula, ne znam da li je tacno ?
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 17.9.2014 11:24:07
|
|
|
|
pari
|
Da,isto je...jedino što ova hexa ima i šestu vakcinu pa je zato najbilja da se ne bocka dva puta... Ako ne dođe hexa, uzećemo pentaxim...
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 17.9.2014 11:32:47
|
|
|
|
dunja RR
|
Nestala hexa? Uf, joj, nadam se da će biti pentaxima još negde bar nedelju dana pa da rezervišem. Ne daju na duži period da se rezerviše a strah me da držim kod sebe u frižideru. IZVORNA PORUKA: pari Zvala sam par apoteka u Bg, kažu da nema u nabavci Infanrix hexa vakcina i da se ne zna kad će biti... Pentaxim ima... E sad, mi treba da je primimo 5.10., mislim da ćemo sačekati da vidino da li će se pojaviti hexa...
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 29.9.2014 1:55:23
|
|
|
|
pari
|
Je l' neko nabavljao sad skoro pentaxim? Mi bi trebali sura da rezervišemo..
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 29.9.2014 1:59:36
|
|
|
|
mati
|
Mis smo odustali. Ja sam toliko cekala i odlagala te vakcine i na kraju je primio drzavnu...
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 29.9.2014 2:10:10
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: pari Je l' neko nabavljao sad skoro pentaxim? Mi bi trebali sura da rezervišemo.. I ja bih trebala sutra nekako da izmolim u Baofarmu da mi ostave.
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 29.9.2014 6:20:07
|
|
|
|
dijana1*
|
Dunjci u apoteci gde mi je Di kupila vakcinu nije problem da cuvaju. Ja ih zvala za svoju i oni mi rekli samo opusteno, ona je kod nas, mi cuvamo a kada dete bude moglo da primi vi dodjite i uzmite je. I da rekla je da nisam jedina da i drugima cuvaju.
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 30.9.2014 3:17:21
|
|
|
|
pari
|
Dijana, koja he tp apoteka? Hvala!
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 30.9.2014 5:30:39
|
|
|
|
dijana1*
|
Pari saljem ti pp.
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 1.10.2014 18:17:13
|
|
|
|
Mala Elena
|
Posto je danas primila pentaxim + hepatitis B, da li da joj dam malo efferalgana za slucaj da dobije temperaturu ili ne? Sta mislite? Stavljala sam joj hladnu oblogu.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 1.10.2014 19:41:26
|
|
|
|
Žapkić
|
ME, ne daj joj ništa ako nema temperaturu. Nema potrebe. Od "Pentaxima" je, najverovatnije , neće ni imat. Ti prati. Tina nije imala apsolutno nikakve reakcije. Nikad. Samo joj se poznavalo mesto uboda dan-dva i nista više.
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 1.10.2014 19:51:05
|
|
|
|
dunja RR
|
Rezervisali su mi za 8.10., kod njih je 3.050 dinara. IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: pari Je l' neko nabavljao sad skoro pentaxim? Mi bi trebali sura da rezervišemo.. I ja bih trebala sutra nekako da izmolim u Baofarmu da mi ostave.
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 1.10.2014 23:53:35
|
|
|
|
dijana1*
|
ME samo hladne obloge. Mi smo se narucili za sutra. Samo da sve bude uredu i da je primi.
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 2.10.2014 0:09:30
|
|
|
|
Mala Elena
|
Prebobacete i to. Ona je danas zahtevala vise paznje nego obicno ali sve je proslo ok. srecno i vama. Mi sada do 13 meseci nemamo nista. Dala sam joj malo efferalgana, nisi mi ranije odgovorila.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 2.10.2014 10:07:48
|
|
|
|
dijana1*
|
Bili smo na pregledu, slinav je ali je sekret u nosu. Malo me buni ovde daju vakcine u nogu a kod nas u ruku. Kako su vasa deca primala vakcinu? Cekam da sw K probudi pa ga vodim.
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 2.10.2014 10:12:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Dijo, mi smo dva puta primili u butinu.
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 2.10.2014 10:15:10
|
|
|
|
Olga75
|
moze i u butinicu vakcina zver je primal;a DiTePer i kad su bila dva bockanja jedno je bilo u nadlakticu , drugo u butinicu inace , znaju to sve med. sestre , kad nema mesta za inekciju u gluteus- cvorovi , stajaznam ( onu muskularnu - cela igla ) daje se u butinu
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 2.10.2014 10:15:56
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dijana, u nogu, samo jedna je bila u ruku na pocetku , mislim da je bsž. Jel si u Beogradu?
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 2.10.2014 10:20:26
|
|
|
|
dijana1*
|
U BG-u sam. Sto Oldzi kaze pa znaju sta rade. Nego mi bilo cudno kod nas se sve daju u rame. I dva dana moram da drzim obloge a kaze mi sestra da posle ove u butinu ne treba da drzim hladne obloge
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 2.10.2014 12:53:55
|
|
|
|
dijana1*
|
primio je vakcinu. U medjuvremenu je postao kenkav i trljaju nos slinama je inficirao oko pa je malo oteklo. Poslala sam muza da kupi acidi boricidi. Sada spava. A slina sve vise ko za inat. Aaaaaa ako mu se nesto desi ubicu se svega mi Jbt bio je malo slinav nista strasno a sada mu bas smeta.
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 2.10.2014 13:00:46
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Bili smo na pregledu, slinav je ali je sekret u nosu. Malo me buni ovde daju vakcine u nogu a kod nas u ruku. Kako su vasa deca primala vakcinu? Cekam da sw K probudi pa ga vodim. Isto butinicu
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 2.10.2014 13:06:37
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Bili smo na pregledu, slinav je ali je sekret u nosu. Malo me buni ovde daju vakcine u nogu a kod nas u ruku. Kako su vasa deca primala vakcinu? Cekam da sw K probudi pa ga vodim. Luka je primao u guzu a Marko u ruku. I dva dana moram da drzim obloge a kaze mi sestra da posle ove u butinu ne treba da drzim hladne obloge To ćeš još videti. Luki samo za prvu nisam držala obloge. Ostale je pratilo blaže ili jače crvenilo, ali bez temp.
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 2.10.2014 13:13:10
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR primio je vakcinu. U medjuvremenu je postao kenkav i trljaju nos slinama je inficirao oko pa je malo oteklo. Poslala sam muza da kupi acidi boricidi. Sada spava. A slina sve vise ko za inat. Aaaaaa ako mu se nesto desi ubicu se svega mi Jbt bio je malo slinav nista strasno a sada mu bas smeta. Zapkic hvala ti, primio je. Nego sada imam drugi problem. Plasim se da ga lomi i da je viroza u pitanju. Ako dobije temp i bude viroza da li moze nesto da mu se desi? Napeta sam kao puska
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 2.10.2014 15:02:13
|
|
|
|
mirkam
|
Dijo,mislim da ne može ništa da se desi.Meni je M posle prošle vakcine dobio temp 38,sjutra mu procurio nos i počeo da kaslje i rekli su mi da to nema veze.Ne znam,javiće se valjda neko bolje upućen. ME,kako više nemate,pa jel primila šest vakcina do sada?
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 2.10.2014 15:10:47
|
|
|
|
serpica
|
Di nista ne moze da bude ne brini,i nama se to desilo s mladjom,sve ok.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?