|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIV
27.9.2014 22:19:10   
plašljiva
Devojke samo da se javim. Pratim ovulaciju ovaj mesec zbog mogućeg fet-a. Imam jedan folikul od 15mm juče. U ponedeljak idem u Valjevo na mogući dogovor jer nam je tamo smrzlić Inače ja imam pcos i nemam ovulacije i baš sam iznenadjena da imam folikul. Ljubim vas sve

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 351
27.9.2014 22:29:58   
17 joka
Plašljiva to je superuser posted image prirodni ciklus ma savrseno , bice to superuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu plašljiva)
Direktna veza do poruke: 352
27.9.2014 22:32:39   
plašljiva
hvala draga Joko ovo je pravo čudo za mene user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 353
28.9.2014 11:33:20   
wivern
Plasljiva to zvuci obecavajuce user posted image , vreme je da se selis u vedrije teme.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 354
28.9.2014 11:36:37   
dunja RR
O dušo lepa, znaš da mislim na tebe i navijam user posted image
IZVORNA PORUKA: plašljiva

Devojke samo da se javim. Pratim ovulaciju ovaj mesec zbog mogućeg fet-a. Imam jedan folikul od 15mm juče. U ponedeljak idem u Valjevo na mogući dogovor jer nam je tamo smrzlić Inače ja imam pcos i nemam ovulacije i baš sam iznenadjena da imam folikul. Ljubim vas sve

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 355
28.9.2014 11:52:27   
baby_blue
Ja sam se baš zabrinula u vezi sa šećerom u krvi. Obzirom da ima IR,i pijem ujutru pola siofora,a uveče ceo,duže nisam kontrolisala šećer i izmerim jutros,a on 6,3! Meni to deluje mnogo,pogotovo uz lek,a još se i pripremam za fet. Šta mislite,da li je to opasno i da li da napomenem doktorki sad u sredu kad budem išla na kontrolu? Inače,niko mi i nije savetovao da to proveravam. I plus,hranim se zdravo,ne jedem slatkiše i masno,nisam gojazna uopšte,idealan indeks telesne mase. Jedino što pijem mikroginon kao pripremu,ne znam da li to možda utiče... Inače,do pre par meseci,uvek mi je šećer bio u granicama.

< Poruku je uredio baby_blue -- 28.9.2014 12:07:12 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 356
28.9.2014 14:05:38   
17 joka
Beby, napomeni dr. nije to nista strasno jeste povecan mozda ti poveca dozu leka

bice sve dobrouser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu baby_blue)
Direktna veza do poruke: 357
28.9.2014 15:14:34   
Sanjalica1980
Baby i ja mislim da to nije nista strasno. Sve to resi lekic i imas dovoljno vremena do fet-a. Super je to.
Ako dobro znam hoce on malo da skoci i zbog stresa.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 358
29.9.2014 20:23:09   
zece
Devojke ja sam danas primila prva superfact inekcija od0?5 mg

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 359
29.9.2014 20:48:48   
Maraj
Zeceuser posted image i ja krecem sa superfactom za 8 danauser posted image
Ko ti daje Suprefact i gde, u rame ili debelo meso,

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 360
29.9.2014 20:59:21   
anita

IZVORNA PORUKA: zece

Devojke ja sam danas primila prva superfact inekcija od0?5 mg

Zece user posted image user posted image user posted image za pocetak.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 361
29.9.2014 22:22:30   
zece
Susuper maraj hvala vi svima hvala puno mi znaci vasu podrsku maraj bice mi milo I oboje sada da ostanemo trudne I delimo savete okolu trudnoci

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 362
29.9.2014 22:24:20   
wivern
Zece znaci ii zvanicno krecemo sa navijanjem user posted image
Maraj user posted image navijam i za tebe uskoro

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 363
29.9.2014 22:39:22   
anita
Devojke Zece, Maraj zelim vam da uskoro bete budu velike. Tu smo da vam pruzimo podrsku i navijamo. user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 364
29.9.2014 22:42:17   
17 joka
Zece srecan pocetak user posted image user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 365
29.9.2014 23:53:59   
Sanjalica1980
Zece srecno user posted image

Jel' se neko cuo sa Chipsy? Kako nam je ona?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 366
30.9.2014 8:32:54   
baby_blue
I ja od sutra krecem,ako bog da,sa suprefactom zbog feta. Zna li neko mogu li to sama sebi da dajem? Posto su mi rekli da se daje u ruku. Gonal sam sama sebi davala,ali u stomak,pa je bilo lako. A ne bih baš da svaki dan izostajem sa posla,ako mogu sama. Tražiću da mi sutra pokažu.

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 367
30.9.2014 9:35:27   
suncica83
sad su me zvali iz visegradske, prosla sam drugostepenu komisiju ... eto ako nekome treba informacija...pocetkom avgusta sam predala dokumenta.. za manje od dva meseca sam prosla sve komisije

< Poruku je uredio suncica83 -- 30.9.2014 9:36:19 >

https://www.facebook.com/pages/Shiseido/1392958217610985

(odgovor članu baby_blue)
Direktna veza do poruke: 368
30.9.2014 9:37:06   
Bebana17
Mi smo ovog meseca vratili naše poslednje eskimčiće, i ništa, danas beta nula. Ogromna nula. Razmišljam šta dalje i kako. Do sada pet postupaka (dva cela ISCI i tri FET-a) i od toga samo jedna bedna biohemijska, ostalo ništa. Sve bude dobro, a trudnoće nema. Ne znam šta da menjam da bi uspelo.

Direktna veza do poruke: 369
30.9.2014 9:49:44   
branki*
joooj,bebana,bas mi je zaouser posted image user posted image ne znam kako bih pomogla..jesi ti uradila one trombofilije i genetske neke testove?zasto ne dolazi do trudnoce,to je vec 5 neuspelih transferauser posted image devojke verovatno znaju nesto vise o tome.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 370
30.9.2014 9:58:45   
suncica83
bebana zao mi je..posle druge trece neuspele se proveravaju autoimune bolesti, trombofilije, prisustvo hidrosalpinxa..da li si ti to proveravala? jednoj mojoj drugarici je doktorka posle 4 neuspele kazala vise ne idemo u postupak dok ne procesljamo sve..bukvalno tako..nasli su joj neka antitela i sledeci postupak su ukljucili pronizon i iznela je blizance..treba imati dobrog doktora koji ce naci problem

< Poruku je uredio suncica83 -- 30.9.2014 9:59:50 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 371
30.9.2014 10:41:26   
wivern
Bebana bas mi je zao.. menjaj i klinike i doktore, isprobavaj sve varijante koje mozes. Negde sigurno mora upaliti. Samo treba konjskih zivaca, na zalost.
Veeeeliki grlisa za tebe..
Suncice sad samo da cekamo pocetak, superiska.

Honey, I'm Home

(odgovor članu suncica83)
Direktna veza do poruke: 372
30.9.2014 10:53:04   
Bebana17
Drage moje, još posle prve neuspele vto smo sve isproveravali (i trombofilije i imunologiju), tada smo otkrili insulinsku rezistenciju, trombofiliju, pa sam u svakom sledećem postupku bila pokrivena terapijom: fragmin i pronizon (siofor se podrazumeva) i ništa. Otklonjen mi je septum iz materice, takođe odmah posle prvog neuspeha. Sve što sam mogla je urađeno, lekari više nemaju ideja šta još mogu da uradim od pretraga. Prosto ne znam šta dalje.

Direktna veza do poruke: 373
30.9.2014 10:55:19   
suncica83
bebana pusis li? kakvi su ti jajovodi?

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 374
30.9.2014 10:57:21   
suncica83
kako se proveravaju trombofilije? da li to mogu da uradim u konzilijumu..ako mogu, koje analize da trazim da uradim

(odgovor članu suncica83)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here