Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.9.2014 15:00:59
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: madre serpi, kakve noge Stvarno Serpice, svaka cast za noge. Anita, prirodna potpuno, svaka cast za tri bebe. UM, izgledas kao tinejdzerka na slici. Samo nemoj one tanke obrve, koncice da napravis, ko Boga te molim. Kada vidim te polulukove ili kose crte po sred cela najezim se. Ne treba ti sminka uopste, malo maskara i sjaj i cao.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.9.2014 15:02:50
|
|
|
|
emicaa
|
Imaš mnogo lijepe usne,idealne sa crveni ruž
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.9.2014 15:06:37
|
|
|
|
17 joka
|
UM, vec rekoh prava lepojka
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.9.2014 15:09:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Necu tanke Cakana, kuku lele i ja se onesvestim, hocu da im menjam nesto drugo, otom potom videcete, sminku i nemam to je slika od jutros, samo ovo koristim trenutno, a ne volim da se sminkam, samo za specijalne prilike
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.9.2014 15:10:44
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Imaš mnogo lijepe usne,idealne sa crveni ruž ovo i ja mislim,za usne,ali ja bih ipak neki rozikasti,pa sjaj znaci kao devojcica,ti i jesi mlada,ali stvarno izgledas kao devojcica
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.9.2014 15:13:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Branki. Eeeee a treba mi jedna savet od vas, ovo je moja prirodna bja kose, zift crna sto bi rekli pa sam pocela sada da sedim, pojede me mm sta mislite u koju boju da se farbam, uz tamniji ten ne znam koja bi mi stajal
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.9.2014 15:15:14
|
|
|
|
Mala Elena
|
Boja cokolade uz neki pramen.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.9.2014 15:19:03
|
|
|
|
anita
|
UM kao devojcica .
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.9.2014 15:21:16
|
|
|
|
emicaa
|
I moj ti je prijedlog boja čokolade
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.9.2014 15:21:47
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Boja cokolade uz neki pramen. Slazem se, uvek je najbolja boja priblizno prirodnoj. Ja isto razmisljam da se farbam, jer pocele sede po malo, a ne farbam se godinama.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.9.2014 15:23:55
|
|
|
|
mali_mis
|
UM meni izgledas kao srednjoskolka Mozes da odes do kineza (oni su puni perika) pa da vidis od prilike koja boja ti najbolje ide uz lice
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.9.2014 15:26:56
|
|
|
|
anita
|
UM moj ti je predlog neka boja koja je slicna tvojoj prirodnoj boji. Razlika mozda jedna nijansa.
< Poruku je uredio anita -- 29.9.2014 15:32:03 >
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.9.2014 17:26:34
|
|
|
|
Jole84
|
UM lepojko, tako si mlada i nežna, bebi fejs Šerpi mačko, valjda neće Klaritin m da gleda ovu temu, inače eto ga opet na sledeće druženje Anita još kad smo se videle na druženju, čini mi se da se znamo odnegde od ranije? Sad sam sigurna ME i ti si prava mačka
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.9.2014 17:28:31
|
|
|
|
Bibilib
|
UM bas izgledas mlado...
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.9.2014 17:29:37
|
|
|
|
17 joka
|
UM, ima divnih boja slicno tvojoj prirodnoj koju god od tih nijansi da odaberes bice super
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.9.2014 17:37:43
|
|
|
|
Žapkić
|
UM, "ne bi ja tu ništa diro!!!" Ovako ti je sjajno!!! Izgledaš prelepo!!!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.9.2014 18:23:22
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
UM mnogo si lepa. Kao devojcica. Ne znam koje si godiste ali bas izgledas mlado. Uz tvoje lice i ten ide definitivno boja cokolade. Malo toplija boja. Meni su i ove obrve vrh. Po meni bi mogla da nosis i gusce obrve. Imas takvo lice. Prirodna lepota
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.9.2014 18:24:01
|
|
|
|
Jole84
|
Sad tek vidim da nisam do sad videla Cakanu Generacijo baš si ubava Peace mnogo mi se sviđa tvoj friz, naročito na onoj slici gde si tip top za svadbu I ja sam bila tako ošišana ali malo duži paž i baš se razmišljam ponovo
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.9.2014 19:42:10
|
|
|
|
NadaR
|
Djevojke imamo teme i o farbi i o sminkanju .
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.9.2014 19:52:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR Djevojke imamo teme i o farbi i o sminkanju . Nado izvini nastavicemo tamo. Sanjalice, pa gusce i hocu zato sma ih i pustila 1990 sam godiste Hvala na komplimentima.....
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.9.2014 21:52:53
|
|
|
|
madre
|
UM, pa gde nadje ovu sliku, meni izgleda kao da samo sto ne zaplaces dobro, kada si navalila, obrve necu komentarisati
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.9.2014 21:53:17
|
|
|
|
doktorkakristal
|
UM kao devojcica si,skroz si sllatka,sad videh i da si jako mlada
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.9.2014 22:01:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: madre UM, pa gde nadje ovu sliku, meni izgleda kao da samo sto ne zaplaces dobro, kada si navalila, obrve necu komentarisati Madre nadjoh je jutros, ne umem da se smejem Dobro je kad obrve nisi komentarisala nego deder daj tvoju sliku da te vidimo Doco hvala
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.9.2014 22:05:35
|
|
|
|
madre
|
vidis kako nisam fer, ja se krijem, a navrzla se na tebe i obrve
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.9.2014 22:07:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: madre vidis kako nisam fer, ja se krijem, a navrzla se na tebe i obrve vidis ccc,beozbraznice jedna ahahaha sad stvarno placem robudilo mi se dete i pokvarilo druzenje sa mm
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.