Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 28.9.2014 23:47:01
|
|
|
|
Modessty
|
Ljišo Ljišo šta mi urade sa tim tvojim salašem!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 28.9.2014 23:48:23
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: Žapkić Zgrozeno!!! Ne mogu da verujem dokle ide ljudska glupost i prostakluk!!! ahahhaha ako mislimo na isto i ja Nego šta nego mislimo!!!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 28.9.2014 23:48:30
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
pa kad ti je toliko romantican da bi i muza menjala
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 28.9.2014 23:51:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: Žapkić Zgrozeno!!! Ne mogu da verujem dokle ide ljudska glupost i prostakluk!!! ahahhaha ako mislimo na isto i ja Nego šta nego mislimo!!! groznoooooooo
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 28.9.2014 23:53:04
|
|
|
|
Žapkić
|
Znači, ja više nemam komentar!!! Kad sam ja ostala bez teksta, onda znaj dokle je doguralo!!!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.9.2014 0:00:23
|
|
|
|
mati
|
Ne osecam se , sva sam utrnula.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.9.2014 0:18:28
|
|
|
|
17 joka
|
Lili,UM, popijete nesto zestoko i nmate sta da se nervirate za gluposti
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.9.2014 0:21:46
|
|
|
|
Žapkić
|
Aj, Joko, nasluži nešto u kafanu-momci već sviraju!!!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.9.2014 0:37:32
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pospaaaanooo....
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.9.2014 5:59:52
|
|
|
|
mali_mis
|
dobro raspolozeno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.9.2014 8:39:38
|
|
|
|
Modessty
|
nisam sigurna kako da opišem ovu dozu nade i straha! Šerpice ne da će me častiš nego bre ima i prase da obrneš na ražanj! A ako se pomamim pa i ja krenem da razmišljma o trećem ima da padne i puslica torta!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.9.2014 9:00:56
|
|
|
|
vonavoj
|
Mali misu,kakvo je to dobro raspolozenje u 6 mod, ja sam sva kao .
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.9.2014 9:17:30
|
|
|
|
NadaR
|
Srecno I ponosno. :)
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.9.2014 9:20:28
|
|
|
|
Modessty
|
NAdo čime ćeš to da se pohvališ?
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.9.2014 9:23:52
|
|
|
|
Klarita
|
Kao da me voz pregazio, da nije vas na RR, isla bih da se bacim pod njega Sad sam uzbudjena zbog nase Serpice
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.9.2014 9:25:56
|
|
|
|
serpica
|
Ja ne znam kako se osecam,ne znam,stvarno,srecna,uzbudjena
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.9.2014 9:28:38
|
|
|
|
big mum
|
Nado šta je tebe obradovalo ovako rano jutros Nemejte da se bacate pod voz nego popijmo još po jednu u čast naše Šerpi
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.9.2014 9:31:30
|
|
|
|
serpica
|
BM hvala draga,hvala svima,jos ne mogu da poverujem
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.9.2014 9:34:57
|
|
|
|
big mum
|
Evo suze mi krenule na oči,svaki put oplačem kad čujem da će svjet postati bogatiji za jenog malog
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.9.2014 10:33:27
|
|
|
|
Mala Elena
|
Fino ...mislim da ce ovo biti lep dan
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.9.2014 10:38:57
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Super raspolozena. Drago mi zbog Serpi
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.9.2014 11:12:24
|
|
|
|
Bibilib
|
lepo sam raspolozena i dobro se osecam...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.9.2014 11:15:54
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: serpica BM hvala draga,hvala svima,jos ne mogu da poverujem Ohoho Serpi, cestitam. Hrabra si za 10 zena.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.9.2014 11:16:57
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: big mum Nado šta je tebe obradovalo ovako rano jutros Nemejte da se bacate pod voz nego popijmo još po jednu u čast naše Šerpi Moj veliki djecak danas puni 6 godinica. Sva se raspilavih. Cestitke Serpice
< Poruku je uredio Nada RR -- 29.9.2014 11:19:05 >
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 29.9.2014 11:17:39
|
|
|
|
Kata90
|
Extra
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.