|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  110 111 [112] 113 114   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Septembarski baRR
28.9.2014 15:06:48   
Žapkić

IZVORNA PORUKA: branki RR

lili,bre,ne umes da se organizujes,zenskauser posted image ja stizem i da mesim i da skupljam poeni i da budem lepa sebi,muzu i drugimauser posted image

Šta ću kad sam nesposobna!user posted image Ili me sustigle godine, išijas, skleroza...user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2776
28.9.2014 15:09:15   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: bubulence

ljiso kako ti zavidim.
zamisljam: jutro, zima, hladno, sneg. sedis pored sporeta, tisina, cuje se samo vatra iz smederevca, sedis pored njega u pidzami, bade mantilu, carapama i pijes veliku kafu... cekas da pocne da svice onda se obuces, izadjes i cistis sneg... mmmmmmmm, hocu da se udam za tebe user posted image

user posted image cuj smederevac, aman zeno imam centralno grejanje, wi fi na salasu, mikrotalasnu, susilicu i td. U punoj sam opremi ahahahah...Ne zivim u 18. veku ahahahaha....Al jes toplo unutra, pijem veliku kafu, cekam da svane, obucem se, nalozim pec i da kad pada sneg cistimo ga mm i ja pola dana, imamo jedno bar 50 m do druma da ocistimo i jos staze po dvoristu okilavimo najstrasnije, al drzi nas u kondicijiuser posted image

ME ja volim da dorucak bude topao kad se D probudi. Sta da radim razmazila sam je sa hranom user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 2777
28.9.2014 15:16:10   
Žapkić
Joj, Ljišo, nasmeja me!!!!
E, sad, pošto nemaš smederevac, i imaš svu IN opremu-a ti lepo kupi i ono (ne znam kako se zove) onaj čistač snega-da ne lopataš po pola dana!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 2778
28.9.2014 15:18:09   
branki*
jedino ne stizem da fotografiram,evo kritikuju meuser posted image (kable sve odneo mm kad je isao na put).nije da se vadim,nego da objasnim situacijuuser posted image ,sinoc dosao tek.

ljiso,da dodje grtalica i kod tebeuser posted image

< Poruku je uredio branki RR -- 28.9.2014 15:19:10 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 2779
28.9.2014 15:19:18   
Anoniman

jedino ne stizem da fotografiram,evo kritikuju meuser posted image (kable sve odneo mm kad je isao na put).nije da se vadim,nego da objasnim situacijuuser posted image ,sinoc dosao tek.

nista onda ces na popravni, ti si bar prosvetar, znas kako to ideuser posted image

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 2780
28.9.2014 15:21:36   
Žapkić
Ja ne verujem dok ne vidim, Braniki!
A, Boga mi, nekad ne vrujem ni kad vidim!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2781
28.9.2014 15:22:13   
branki*
idem na popravni sve dok god sam u trudnoci,do tad mesim i krkam,posle me vidjate u drugim temama,hocu da budem mackauser posted image

branki

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2782
28.9.2014 15:22:31   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Žapkić

Joj, Ljišo, nasmeja me!!!!
E, sad, pošto nemaš smederevac, i imaš svu IN opremu-a ti lepo kupi i ono (ne znam kako se zove) onaj čistač snega-da ne lopataš po pola dana!!!user posted image user posted image

iiiiiiiiiiiiijuuuuuuuuuuu da nemam smederevac na salasu pa to bi bio smrtni greh ahahahaha...Naravno da imam smederevac ali ga iznosimo napolje leti i onda leti na njemu pecemo papriku i spremamo zimnicu i sve po redu ali ne lozim ga zimiuser posted image (mada iskreno smederevac najbolje zagreje izes ti ove nove high tech metode ahahah)

Komsija ima grtalcu (nisam progutala iuser posted image ) al tolko je zadrt da je cak ni on ne koristi vec posto ima troje dece oni jadnici ciste njihovo ogromno dvoristeuser posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2783
28.9.2014 15:22:54   
Anoniman

idem na popravni sve dok god sam u trudnoci,do tad mesim i krkam,posle me vidjate u drugim temama,hocu da budem mackauser posted image

posle toga cemo svi u temu smrsajmo zajednouser posted image user posted image

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 2784
28.9.2014 15:23:06   
Mala Elena
user posted image

Branki, znaci dosao sinoc? user posted image user posted image Jeste li popili kakvo vince pred spavanje? user posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2785
28.9.2014 15:25:09   
amelia
UM sanjala sam te nocas user posted image user posted image

Ayan <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2786
28.9.2014 15:26:18   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: amelia

kakouser posted image

(odgovor članu amelia)
  Direktna veza do poruke: 2787
28.9.2014 15:27:02   
Mala Elena

lili,bre,ne umes da se organizujes,zenskauser posted image ja stizem i da mesim i da skupljam poeni i da budem lepa sebi,muzu i drugimauser posted image

Mogla bih i ja mesiti za veceeru ..ali imam samo fetu, mislim da je bolji sitan sir user posted image uostalom ofarbacu se i nasminkati da i ja budem Wepa, bar sebi user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2788
28.9.2014 15:27:45   
branki*
lili,je l ti vise verujes meni ili svojim ocima,mislim stvarnouser posted image
UM,jeste,bas ta tema,na nju sasm mislilauser posted image
elena,nema vinca zbog trudnoce,nema sexa zbog trudnoce,bilo je drugih nacina za uzitak,mislim,khm,khm,da se ne izrazavam sad...ima ga u sexi temamauser posted image

branki

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 2789
28.9.2014 15:40:51   
doktorkakristal
juuuuuuu koji se razgovori ovde vode sram vas bilo user posted image
LJISO da kupite grtalicu da se ne mucite sa snegom user posted image
ja jos kod mame eno pokusava da uspava Doroteju ,pocela da zeza sa spavanjem samo se glupira

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2790
28.9.2014 15:48:01   
Mala Elena
user posted image odoh u tu temu da iscitam !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2791
28.9.2014 16:09:32   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: bubulence

ljiso kako ti zavidim.
zamisljam: jutro, zima, hladno, sneg. sedis pored sporeta, tisina, cuje se samo vatra iz smederevca, sedis pored njega u pidzami, bade mantilu, carapama i pijes veliku kafu... cekas da pocne da svice onda se obuces, izadjes i cistis sneg... mmmmmmmm, hocu da se udam za tebe user posted image

user posted image cuj smederevac, aman zeno imam centralno grejanje, wi fi na salasu, mikrotalasnu, susilicu i td. U punoj sam opremi ahahahah...Ne zivim u 18. veku ahahahaha....Al jes toplo unutra, pijem veliku kafu, cekam da svane, obucem se, nalozim pec i da kad pada sneg cistimo ga mm i ja pola dana, imamo jedno bar 50 m do druma da ocistimo i jos staze po dvoristu okilavimo najstrasnije, al drzi nas u kondicijiuser posted image

cuti, nemoj da mi kvaris ugodjaj, meni se svidja ovako kako sam zamislila user posted image ...

Direktna veza do poruke: 2792
28.9.2014 16:18:52   
Žapkić

lili,je l ti vise verujes meni ili svojim ocima,mislim stvarnouser posted image

user posted image Branki, od sad verujem slepo i bezuslovno samo tebi!!!user posted image Časna Titova pionirska reč!!!

Ljišo, zasmejala si me da sam se smejala naglas sama sa sobom!!!user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2793
28.9.2014 16:19:21   
branki*

IZVORNA PORUKA: Unina mama

posle toga cemo svi u temu smrsajmo zajednouser posted image user posted image

ali,ti ces pre toga u trudnickuuser posted image

branki

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2794
28.9.2014 16:20:11   
mali_mis
Mi smo gledali crtani cars, samo prvih pola sata jer je taj deo zanimljiv, posle nije. Oblog sam uspela da mu stavim, ali je posle pola sata skinuo, evo ga sad hoda i umara babu.
Ja sam popila jedan viski, jer mi je stvarno bio potreban.
I da mrzim mrzim ose user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 2795
28.9.2014 16:58:27   
amelia

IZVORNA PORUKA: Unina mama

IZVORNA PORUKA: amelia

kakouser posted image

Hahha ma sram me da pricam...uhvatila si me na delu sa nekim user posted image i ja sam te posle molila i preklinjala da nikom nista ne kazes.. i daaaa bila sam trudna i dala si si mi da gledam i uzmem koje hocu Unine haljinice i ostalo kad je bila beba user posted image user posted image . Kakaf san user posted image user posted image

Ayan <3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2796
28.9.2014 17:10:58   
Modessty
Dobar dan! Auuu usijaće vam se tastature! user posted image
Ja ne stižem da se ukačim na internet! Sad ugrabih prilku dok Nikola spava a mm i Danilo igraju bingo.
Ljišo oću i ja da se udam za tebe! user posted image uuser posted image stvari možda bi mogla da me usvojiš. Ću ti čistim sneg časna pionirska!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 2797
28.9.2014 17:22:19   
Žapkić
odoh ja po moje dete!
Ostajte mi zdravo, dobro i veselo do mog povratka!user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2798
28.9.2014 17:32:22   
emicaa
auuuu sto ste se raspisale,mene nema par sati ovde zurka prava user posted image
ja kad bih UM sanjala vjerovatno bi nesto spremala za klopanje user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2799
28.9.2014 17:34:40   
amelia

IZVORNA PORUKA: emicaa

auuuu sto ste se raspisale,mene nema par sati ovde zurka prava user posted image
ja kad bih UM sanjala vjerovatno bi nesto spremala za klopanje user posted image

Hahaha emice i ja se pitam odakle taj san da sam barem. Pravila palacinke ili kroasani ali ovo mi nikako ne ide u glavu user posted image

Ayan <3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  110 111 [112] 113 114   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  110 111 [112] 113 114   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here